1 logoAmikor el szeretnénk dönteni azt, hogy mit olvasnánk szívesen, fel kell tennünk magunkban a kérdést, hogy vajon melyik az a könyv, ami érdekelhet minket. Ahány ember, annyi különböző ízlés van a világon, de szerencsére akadnak könyvek, melyekből tudunk válogatni kedvünk szerint. Ebben a cikkben felsoroljuk, hogy melyek azok a könyvek, amik igazán jól el tudják majd önt szórakoztatni akkor, amikor kikapcsolódni szeretne. Kezdhetjük klasszikus irodalmi művekkel, mint például az Egri Csillagok, ami a történelem szerelmeseinek nagyon jó lehetőséget kínál arra, hogy meg tudják, hogyan védte meg a magyar sereg a törökökkel szemben Eger várát úgy, hogy a törökök létszámfölényben voltak. Ez a könyv hősökről és önfeláldozásról szól, valamint a bátorságról, így aki szereti az ilyen könyveket, érdemes elolvasnia.

A másik téma, ami szintén nagyon gyakori lehet, az a Sci-fi világa. Az ilyen témában található könyvek könnyen emészthetőek, vegyük például a sorozat alapján készült Csillag kapu könyveket, amiket szintén érdemes elolvasni.

A következő szerző - név szerint Stephen King - olyan népszerű könyveket írt, hogy talán az egyik legjobb szórakozás lehet bármelyik könyvét elolvasni azoknak, akik szeretik a thrillert vagy horrort, vagy a misztikumokat.  Mint ahogy láthatjuk, a legtöbb témában akad könyv amit érdemes elolvasni, de a romantikusabb alkatok is találnak maguknak megfelelő olvasmányt, mint például a Szürke Ötven árnyalata vagy az ehhez hasonló kiadványok.

A másik nagyon népszerű és örömmel forgatott könyv főleg a gyerekeknek az a Harry Potter sorozat, ami J.K Rowlingot világhírűvé tette. Ezen könyvek alapján filmek is készültek és világszerte több milliárdos bevétel volt a filmek és a könyvek után. Látogasson vissza oldalunkra, hogy minél többet megtudjon és követni tudja, hogy az adott időben melyek az igazán jó könyvek.

  
Ezt már olvasta?Bezárás