1 logoNagyon sok sorozat közül tudunk válogatni, hiszen annyi van már manapság, hogy nagyon nehéz eldönteni, melyik sorozat érdemes arra, hogy belevágjunk. A választáshoz először el kell döntenünk, hogy milyen jellegű és témájú sorozatokról beszélhetünk. Nézzük meg, melyek is ezek a sorozatok, amiket ajánlunk önöknek megnézésre. Vannak természetfeletti témával kapcsolatos sorozatok, mint például az Odaát vagy a Vámpírnapló, de találkozhatunk Poszt-apokaliptikus témával is, mint példának okáért a Walking Dead című sorozat, ami talán napjaink egyik legismertebb és legsikeresebb filmsorozata. Több millió ember követi minden egyes epizód megjelenését, ezért méltán kaphatta meg a kritikusoktól az egyik legjobb tévés sorozat díját.

Viszont van még egy igazán jó a sorozatok között, ami felér a Walking Dead alkotta őrülettel és talán meg is előzi azt, ez pedig nem más, mint a Trónok harca, amit szintén milliók követnek és a stábból többen is emmy díjat zsebelhettek be alakításaikért. De az ínyenceknek még ott vannak a romantikus sorozatok, mint például a Született feleségek vagy a vígjátékokra hajazó sorozatok, mint például a Big Bang Theory ahol pár fiatal srác és egy lány laknak szinte közös lakásban és mindenféle humoros dolog történik velük.

A természetfeletti sorozatok kihagyhatatlan alkotása az a Grimm, ami a Grimm mesékben látottakat dolgozza fel modern körítéssel tálalva, így hát láthatjuk, hogy van miből válogatni. Vannak még régi igazán jó sorozatok, amik már lefutottak, de kihagyhatatlan a megnézésük. Ilyen például a Csillagkapu vagy a Walker a Texasi kopó. Ezeket a sorozatokat megnézhetjük, hogy ha unatkozunk, vagy éppen nem tudjuk mivel elütni az időt, vagy csak szeretnénk kikapcsolni és kicsit visszatekinteni a régmúltba.


Kihagytunk valamit?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás