1 logoAz arckrémek kiválasztásánál nagyon fontos dolog, hogy olyan krémet válasszunk, ami megy az arctípusunkhoz. Az tény, hogy vannak olyan típusú emberek, akiknek az arca szárazabb vagy zsírosabb és az sem mindegy, hogy, hogyan reagál a bőrünk a különböző krémek hatásaira. Így hát az egyik nagyon fontos feltétel, hogy meg kell várnunk, amíg rábukkanunk a nekünk legmegfelelőbb krémre.

Az egyik legnépszerűbb termék az igazán jó arckrémek között a Nivea, nagyon sokan használják szerte a világon, hiszen egy olyan minőségű terméket raktak le az asztalra, ami talán mindegyik bőr típusra jó. Viszont akadnak kivételek és néha akaratlanul is kénytelenek vagyunk keresgélni, mert minden ember más, és ami az egyiknek jó volt a másiknak nem biztos, hogy beválik.

A következő legismertebb márka az a Vichy, ők is nagyon jó krémeket csinálnak, és sok arctípusra van termékük, érdemes körül nézni például a DM-ben, mert ott nagyon nagy a választék, itt biztosan meg tudjuk találni a nekünk legmegfelelőbbet, hogy aztán bőrünk szebb legyen, mint valaha. Viszont ugyanúgy, ahogy a helyes táplálkozás, a víz is elengedhetetlen kelléke az arcápolásnak és a szép bőrnek. Rengeteg vizet kell innunk, ugyanis így távoznak a szervezetből a mérgek ráadásul hidratálja a bőrt, ami nagyon fontos.

A Láncome arckrém is nagyon jó hatással van arcbőrünkre, mert olyan ásványi anyagokat és vitaminokat juttat a bőrbe, hogy az egész arc kivirulhat tőle. Érdemes kísérletezni, hogy megtudjuk, melyik arckrém is illik bőrünkhöz a legjobban.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás