eves horoszkopAz emberek java része nagyon is kíváncsi arra, hogy mit tartogat a számukra a jövő, ki bevallja, ki letagadja, de szinte mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mit várhatunk a csillagok állásától. Most jegyenként lássuk, ki mire számíthat a szerelem, a munka és a pénz vonatkozásában 2015-2016 évre. Oldalunkat böngészve Ön azonnal megtudhatja azt, hogy mit tartogat a 2015 és a 2016-os év a horoszkóp vonatkozásában.


Kos (március 21 – április 20) - A Kos szinte soha nem hátrál meg a problémák, gondok elől, de 2015-2016 években néha el elgyengülhet, ha nem figyel oda. Jegyezd meg, hogy aki struccpolitikát követ, az csak elodázza a dolgokat, egyszer dönteni kell. A tavasz elhozza az igazi szerelmet, ha párkapcsolatban élsz, akkor az apróbb nagyobb gondok erre az időszakra megoldódnak és vígan, békességben telik az idő. A munkában adódhatnak átmeneti nehézségek, ne válaszd a magányos kalandor szerepét, ha összedolgozol munkatársaddal, sokkal nagyobb eredményekkel lehet számolni. Amire figyelni kell 2015- 2016-ban, hogy kicsit vegyél vissza a tempóból az élet minden terén, legyél lazább és óvatosabb. Ha ezeket a tanácsokat szem előtt tartod, a 2015-ös évben elindulsz egy egészen új úton, ami 2016-ra kiteljesedik, anyagilag akár az egész életedet megalapozhatod. Ősszel felléphet némi tanácstalanság főként az üzleti életben, de gondolj arra, hogy egész évben minden nem mehet úgy, mint a karikacsapás, neked is tenni kell az eredmények érdekében. karácsony tájékára már rendeződnek a dolgok. Fontos a egzisztencia, de nem szabad mindent egy lapra feltenni és főként nem a magánélet rovására. A pénz rengeteget számít, de nem minden.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika jelszava az elkövetkezendő két évben mindenképpen az kell legyen, hogy soha meg nem hátrálni, csak előre nézni! A legnagyobb meglepetés, amivel már 2015 elején szembesülni fog, hogy az élete szintre észrevétlenül kezd átalakulni, szerelmi, munkahelyi és anyagi téren egyformán, hiszen a dolgok összefüggnek. Nagyon fontos, hogy mérje fel pontosan a feladatokat és a lehetőségeket is, állíts fel a munka és pénz terén egy menetrendet, amelyet aztán lépésről lépésre valósíts meg. A legnagyobb változások a pénzügyi életedben várhatóak, csak arra vigyázz, hogy ne vágj bele olyan kétes üzletbe, melynek kedvezőtlen kimenetele is lehet számodra és ne invesztálj olyan üzletbe, mellyel tulajdonképpen nem igazán értesz egyet. Mivel hallatlanul gyakorlatis ember vagy, nagyon nagy ballépéseket nem fogsz ez után sem elkövetni, de mivel sok pénzed is foroghat kockán ebben az időszakban, légy a lehetőségekhez képest óvatos. A munkahelyeden végre elérkezik a te időd, és munkád elismerésére is számíthatsz. Ami a szerelmi életedet illeti, a lehetőségek egymást érik egészen tavasztól addig, amíg sikerül választanod és megállapodnod, persze, ez nem arra a Bikára vonatkozik, akinek családja, párja van. A nyár közeledtével nagy elhatározásra juthatsz családoddal együtt, esélyes, hogy egy új helyre költöztök, amire már rég óta készültök.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek elég gyakran érzi magát labilisnak, bizonytalannak élete során, talán épp kettős személyiségéből fakadóan. Ők az örökös kétkedők, de itt az ideje, hogy szerelemben, munkában, pénzügyekben most már álljon a sarkára és ne kérjen a párjától például örökké bizonyítékot arra, hogy valóban szereti. A 2015-ös, 2106-os év hoz némi változást, már ez év közepe táján rákényszerül, hogy komoly döntéseket hozzon meg elég rövid idő alatt. Ki kell próbálni új dolgokat, ha módod nyílik többek között egy új szakmát megtanulni, egy új álláslehetőséggel élni, akkor ne habozz, vágjál bele. Szükséged van, mint minden embernek a megújulásra, ha szingli vagy épp, akkor bátran válogass az adandó alkalmak között, a csillagok állása szerint jó eséllyel köztük lesz az igazi is. A munkában, pénzügyekben is bőségesen adódnak alkalmak ebben az időszakban, természetesen a meglévő javaidra nagyon kell vigyázni, de ha módod nyílik egy jövedelmező üzletbe belevágni, nem szabad teljesen elzárkózni. Tavasszal jöhet veled szembe egy igen kiváló lehetőség, csak nyugodtan és körültekintően járj el, igen szép haszonnal zárhatod a 2015-ös évet, és ha ügyes vagy, ez a remek időszak átnyúlik 2016-ra is, a szerencse melletted marad. A lényeg, hogy óvatosan, de végre eljött az idő, hogy bevállalj egy két kihívást.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rákok már az elmúlt évben is igen intenzív időket éltek meg szerelemben, munkában és pénzügyekben is, a 2015-ös és 2016-os év során ez a sűrű élet csak fokozódik. Majd szét vet az energia és ezt remekül tudod kamatoztatni. A Rákok legnagyobb vágya most, hogy kedvükre alakítsák az őket körülvevő világot, és vágyukat a nyár eljövetelével ki is élhetik. A változás kiválóan hat életükre, a párjuk, családjuk mindenben támogatja őket. Harmónia és békesség, ez jellemzi a Rákok elkövetkezendő két évét. A munkában is remekül haladnak előre, igen jó tempóban haladnak előre, és ennek anyagi téren szintén meg lesz a jutalma. megítélése is nagyon jó lesz, a kollégák, főnökei elismerésüknek adnak hangot. Ősszel kicsit több figyelmet fordítson a családra, gyermekeire, az ünnepek alatt igyekezzen szorosabbra fázni kapcsolatait, szükség lesz az intenzív és aktív pihenésre együtt a családdal.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlán 2015, 2016 években a tőle megszokott remek formáját hozza majd, rengeteg terve van, melyek közül a legtöbbet valóra is váltja. Amire érdemes figyelned, hogy kicsit lassíts a tempón, mert a kapkodásból születhetnek elhamarkodott, nem mindig megfelelő lépések is. Először is még az év első felében áldozz arra időt, hogy felállítasz egy sorrendet a teendőket illetően és szépen sorban haladj ezek valósra váltásában. Most kiváló alkalom nyílik arra, hogy újdonságokkal ismerkedj meg, szellemi kapacitásod szinte kimeríthetetlen, különösen fogékony leszel most, érdemes új dolgok tanulásába belevágni. Az is előfordulhat, hogy munkahelyet cserélsz, mert nagyon jó ajánlatot kapsz, amin mindenképp érdemes lesz elgondolkodnod. A szerelemben kissé állóvíz jellegű lesz az életed, ha párosan élsz, némi izgalmat, újdonságot kell ebbe a kapcsolatba vinni, iktassatok be egy utazást, egy egy hét végi kirándulást, ahol csak kettesben vagytok. A nagy változásokra a 2015-ös nyár és a 2016-os tavasz lehet a leginkább megfelelő időszak. A pénzügyeid úgy alakulnak, ahogy a munkahelyeden alkalom adódik az előrementeledre, de ha elfogadod az adandó alkalmat a változtatásra, akkor csak jól járhatsz.

Szűz (08.24 – 09.23) - Ha a Szűz jegyében születtél, készülj életed legszebb és legjobb időszakára 2015-ben, 2016-ban. Ez az időszak zsúfolásig lesz tele szebbnél szebb élményekkel, sikerekkel, de különösen a tavasz elejétől egészen a nyár végéig. Olyan érzésed lesz, mintha a csillagok csak neked ragyognának, még akkor is, hogyha néha nagyobbat kell ugrani ahhoz, hogy a tetőre felérj. Azok a Szüzek, akik most keresik párjukat, a nyár végére révbe érnek és talán életre szóló kapcsolatra tesznek szert. A 2015-ös év rendkívül hasznosan telhet, ha alkalmad adódik tanulni, ezt semmiképp ne szalaszd el. Különösen érzékeny és fogékony leszel az új dolgokra, és amit megtanulsz ebben az időben, kiválóan tudod majd hosszú távon hasznosítani. itt lesz az ideje, hogy valóra váltsd álmaidat és nekivágj egy nagy utazásnak, ezzel is tovább bővítheted ismereteidet. ha munkáddal kapcsolatban azt érzed, hogy ezen a területen is változtatni kéne, mert nem igazán azzal foglalkozol, amivel szeretnél, nem tölti ki ez a munka az életedet, akkor keresgélj, mert főként a 2015-ös évben megtalálhatod álmaid munkáját is, ami révén pénzügyi helyzeted jóval magasabb szintre ugorhat.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek már év eleje fontolgatják, hogy valami nagy változás kéne életükbe, ha nem is tudják pontosan megfogalmazni, mi az ami nincs rendben, érzik, hogy ki akarnak törni az unalmas hétköznapokból. A legjobb választás, ha belevetik magukat a társasági életbe, minél több emberrel ismerkednek meg és ezzel számtalan tapasztalatot gyűjthetnek, ötleteket szerezhetnek a továbbiakhoz. A Mérleg köztudottan jószívű és humánus természet, most ebben az időszakban nagyon sokat vissza is kap ebből. számíthat környezetére, mindenben támogatják. Munkahelyén is igen megbecsülik, ötleteit értékelik és ennek pozitív pénzügyi vonzatát is élvezheti majd a Mérleg. Ami most leginkább foglalkoztat, hogy nem elég sűrű és nem elég pörgős az életed, ezért lehet, hogy ha csak átmenetileg is, de pároddal sűrűbben keveredhetsz kisebb nagyobb vitákba. Próbáld végiggondolni, ki tehet igazából életviteled milyenségéről, nem biztos, hogy másban kell keresni a hibát, sőt talán egyáltalán nem kell keresni. Változtass úgy, hogy az neked is és környezetednek is jó legyen. 2015 végére már minden világos lesz, rendeződnek szerelmi és pénzügyi kapcsolataid is, a 2016-os év ennek fényében nyugalomban és szeretetben telik majd, élvezheted annak a gyümölcsét, amit okosan és megfontoltan megváltoztatsz 2015-ben.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpiók útja a legritkább esetben mondható rögösnek, többnyire úgy menetelnek előre, mint egy gőzhenger és ez így lesz 2015 – 2016 évben is a szerelemben, a munkában és főleg a pénzügyekben. Leginkább ez év első felében lesz feltűnően mozgalmas az életed, annyira, hogy ha nem vigyázol, kissé össze is torlódhatnak és összezavarodhatnak az ügyeid. Ha nincs titkárnőd, az idén tegyél egy kísérletet erre, mert el fogsz veszni a teendők sűrűjében. Az azonban egyértelműen kiolvasható a csillagok állásából, hogy amibe belefogsz, az most a kezed alatt arannyá válik. Próbálj azért némileg szelektálni, ha lehet, amiről nem érzed, hogy szívvel lélekkel akarod csinálni,azt próbáld meg elnapolni legalább. A munkahelyeden jól állnak a dolgok, úgy tűnik, sor kerülhet egy külföldi tanulmányútra, ahol igen hasznos tapasztalatokra tehetsz szert és amit ott megtanulsz, azt itthon kiválóan tudod majd hasznosítani, ami persze anyagi fellendüléssel is jár majd. Ősszel itt lesz az ideje, hogy teret engedj érzelmeidnek, ha egyedül vagy, ekkor találkozol valakivel, aki igen közel kerül szívedhez, ami pedig nálad nem mindennapi dolog. Engedj a szív szavának és legyél végre maradéktalanul boldog, minden esélyed meg lesz rá. ha pároddal élsz, figyelj egy kicsit jobban rá, hogy mit is szeretne ő, ha valami nem stimmel az életedben, ne akard elhitetni vele és magaddal, hogy a másik az oka, ha nem mennek rendben a dolgaid.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas ebben az esztendőben úgy érezheti, hogy van egy jóakarója, egy őrzőangyala, aki minden egyes lépését vigyázza és segíti. Ez azért lesz nagyon nagy szó, mert egyszerűen nyersz egy olyan képességet, amitől egyszer csak el tudod dönteni minden helyzetben, hogyan kell viselkedni, mit kell cselekedni, mi a jó és mi a rossz. Ebben a két évben nem kell tartanod kellemetlen, vagy fájó eseményektől, a dolgok a megszokott mederben zajlanak. Ami fontos lesz 2015, 2016 során, hogy megtanuld a dolgokat és helyzeteket, főleg pedig az embereket elfogadni, ne akarj mindent és mindenkit megváltoztatni a magad formájára. ha valami nem jó, nem működik végérvényesen, akkor azt meg kell tanulnod elengedni, legyen az szerelem, munka, üzlet. Meg fogod tapasztalni, hogy amikor elengedsz bizonyos dolgokat, sorra jönnek az új lehetőségek, ezekkel élni kell, be kell fogadni az újat. Az is fontos, hogy a múltból rádmaradt elintézetlen ügyeidet végre ráncba szedd és felszámold, erre most jó alkalom adódik az év közepe táján. érzelmi, szerelmi téren nyugalmas idő köszönt a nyilasokra, a kapcsolataik szilárdak és megbízhatóak, igazából ők lesznek, akik maradéktalanul boldognak érzik majd magukat ezidőtájt. A pénzügyekben 2015 első részében akadhatnak apróbb nehézségek, de sikerülni fog ügyesen átlépni ezeken és a nyár közepe táján már nyugodtan hátradőlhetsz.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak általában hajlamos arra, hogy nehézségeket képzeljen életébe, melyek tulajdonképp nem is léteznek. A 2015-ös év elején már jobban jársz, ha eleve eltökéled, hogy ez egy remek év lesz, a 2016-os pedig még ennél is jobb. Állj rá a pozitív gondolkodásra, hiszen alapjaiban igen jókedvű, bizakodó és ötletekkel teli személyiség vagy, ezt folyamatosan ki kell aknázni. Amint úrrá leszel a kétkedésen és bölcsebb oldalad hagyod felülkerekedni, azonnal érezhető lesz a változás. Ne nagyon tekints hátrafelé, örülj annak, ami újat az újesztendő kínál számodra. Ha a munkádban adódnak nehézségek, ne engedd, hogy bárki maga mögé próbáljon utasítani, tehetséged és megfontoltságod abszolút alkalmassá tesz döntések meghozatalára. A baknak meg kell végre tanulnia, hogy elmondja, amit gondol, akár szerelmi téren, akár a munkahelyi kérdéseket illetően. Egy párkapcsolatnak sem tesz jót, ha örökké csak bólogatsz, ahol nincs egy csipetnyi izgalom sem, ott a békesség sem örök, mert egy idő után a másiknak lesz kellemetlen, hogy nincs is miről beszélgetni. Válaszd szét a fontos és kevésbé lényeges teendőidet, és amelyik várhat, vagy igazán fontos, abba ne ölj bele több energiát, mint amennyi elengedhetetlenül fontos.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő már az év eleje óta azt érzi, hogy ebben az évben hatalmas dolgokra lesz képes, szinte nem lesz akadály előtte. Már nagyon hosszú ideje maga járja az útját, most azonban eljött az idő, hogy sokak segítségére számíthat, a környezete szinte mindenben támogatni fogja. A leginkább sürgős feladat, hogy végiggondold, mik azok a legfontosabb teendőid a következőkét esztendő során, melyeket szépen sorjában, de feltétlenül meg kell oldani és a végére járni. Talán érdemes egy az eddiginél jobban működő rendszert felállítani, amelyben mindenre jut idő és lassacskán felszámolod az elmaradásaidat. Légy maximálisan optimista, bízz a saját tehetségedben és hozzáértésedben, ne felejts el egy pillanatra sem mosolygósan és nagy életkedvvel tekinteni a 2015-ös évre is. A vízöntő nehezen mondja ki, ha valamitől, valakitől el akar válni, de itt az ideje mérlegelni, ne hagyd, hogy a rád rossz hatással lévő kapcsolatok visszavessenek bármiben is, elérkezett az ideje, hogy végérvényesen tanulj a régebben elkövetett hibáidból, csak így biztosíthatod magadnak, hogy előbbre juss.

Halak (02.20 – 03.20) - Ebben az évben a halak mindenki számára meglepő módon kitörnek az állóvízből, saját egyéniségük már nem maradhat háttérbe szorítva. Szinte megszépülnek, annyira kinyílnak és végre olyan életet mernek élni 2015-ben, 2016-ban, amire nagyon régóta áhítoznak. Azt fogod tapasztalni, ha valóban veszed végre a bátorságot és kilépsz mások árnyékából, hogy kiteljesedik az életed, olyan dolgokat fogsz megismerni, melyek egész további életedben hasznodra lesznek és ügyesen fogod azokat kamatoztatni is. Legyen az tudás megszerzése, szerelem, pénzügy, például ha bátran belevágsz egy jónak tűnő üzletbe, szinte biztosra veheted, hogy nagy haszonnal zárod azt. Ügyelj nagyon arra, hogy a könnyebben vagy akr nehezebben megszerzett vagyonod ne lássa kárát a bátorságod határtalanságának. Végre egyenesbe hozhatod minden szempontból az életedet, úgy hogy légy körültekintő és gondold át a lépéseidet. Akaraterőd határtalan lesz, mindent véghez tudsz vinni, amire eltökéled magad. A Halakra ebben a két évben a teljes átalakulás, megújulás lesz jellemző és szinte mindegyikük nagy sikerekre tehet szert. A lényeg, hogy merj változtatni és ne ragaszkodj megrögzött módon a beidegződött, megszokott, talán már rég nem működő kapcsolatokhoz és dolgokhoz. Persze, aki családban, párkapcsolatban él, az ő esetükben is adódhatnak problémák, de nyilván ilyenkor a legelső lépés, hogy meg kell beszélni a dolgokat, a problémákat és közös erővel igyekezni megtalálni a mindenki számára legjobb és legkellemesebb megoldást.

Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás