kecske kinai horoszkop 2015Igazán jó hírünk van a Kecske évében születetteknek, mert 2015-ben, amikor az ő évük jön el, igazán szép időszak vár rájuk, de már 2014-ben is megkezdődik a szerencsés sorozat. Jóval kellemesebb és nyugalmasabb évek várnak a Kecskékre, mint az előző időszak. Sorra jönnek velük szembe a jobbnál jobb lehetőségek, vonatkozik ez a munkára és a magánéletre egyformán. Egy dolga van most a Kecske szülöttnek, hogy állandóan nyitott szemmel járjon, és azonnal lecsapjon a kedvező lehetőségekre, éljen az adandó alkalmakkal.

Az igaz, hogy a sikert és boldogságot sem adják ingyen, így a kecskének is alaposan meg kell érte dolgoznia, de megéri, mert az élete igazán jóra fordulhat 2015-re. Rengeteg olyan alkalma nyílik majd, amikor különleges élményekre tehet szert, csupa olyan lehetősége kap az élettől, amiről eddig azt gondolta, sosem lesz benne része. A 2014-es év még aggodalmakkal és kétségekkel tele indul a Kecske számára, de már az év közepére sokkal kedvezőbb lesz a helyzet, mert látni fogja, hogy valóban milyen jól alakulnak a dolgai.

A Kínai horoszkóp szerint a kecske által uralt évek az alábbiak:

 • 1907. február 13. – 1908. február 1.
 • 1919. február 17. – 1920. február 19.
 • 1931. február 17. – 1932. február 5.
 • 1943. február 5. – 1944. január 24.
 • 1955. január 24. – 1956. február 11.
 • 1967. február 9. – 1968. február 28.
 • 1979. január 28. – 1980. február 15.
 • 1991. február 15. – 1992. február 3.
 • 2003. február 1. – 2004. január 21.
 • 2015. február 19. – 2016. február 7.
 • 2027. február 6. – 2028. január 25.
 • 2039. január 24. – 2040. február 11.


A kínai asztrológia azt mondja, hogy a Kecske évében születettek sokat aggodalmaskodnak, épp e miatt döntéseiket mindig hosszas fontolgatás után hozzák meg, ami egyébként nem baj, mivel hirtelen, megfontolatlan lépésre ritkán szánják el magukat. Jellemzően keményen és sokat dolgoznak, sőt gyakran megesik, hogy a munka nagy részét más helyett is elvégzik, csak hogy ki ne fussanak a megszabott határidőből. A Kecskére minden helyzetben és minden körülmények között alapozni lehet, maximálisan megbízható és szinte kifogyhatatlan energiatartalékokkal rendelkezik. A nagy kihívásokért nem rajong, de soha nem utasít vissza senkit.

A Kecske évében született emberek között igen sokat találhatunk, akik kiváló alkotó és művészi hajlammal vannak megáldva, képzelőerejük szinte határtalan és mivel ezek a személyiség jegyek óriási nyugalommal párosulnak, így igen nagy művek megalkotására is képesek. Alkatuk olyan, hogy gyakran érzik jól magukat egyedül, néha kicsit elvonulva a zajtól és nagy társaságtól, de ez nem meglepő, hisz az alkotó művészembereknek ez megszokott sajátossága. Amit negatív tulajdonságként lehet náluk említeni, az talán az, hogy zárkózottságuk mellett magas fokú érzékenységgel megáldottak, de általánosságban igen szerethetőek. Sokszor látni, hogy egy kecske szülött az átlagnál többet szorong, nehezen nyílik meg, mindenben azt keresi, vajon miért nem lesz jó, gyakran félve néz a jövő elé és képes a bolhából is elefántot csinálni. De hát ezek megbocsátható hibák, mert szeretetre méltó, alkalmazkodó természetével mindenki szívébe könnyen belopja magát.

A Kecske annak ellenére, hogy gyakran kívánja a magányt, mégis élete nagy részében segítséget igényel boldogulásához. Amikor bizonytalan, nagyon jól jön neki akár a családi, akár a baráti támasz, segítség, ezzel tud túllépni bizonytalanságán, kell neki egy kis lökés, hogy tovább tudjon haladni az úton. Azonban ami általában a Kecske életére jellemző, igen szerencsés embernek mondható, ritkán történik vele balszerencse, vagy nagyobb baj. Ez pénzügyi helyzetére is jellemző, nem nagyon fordul elő, hogy átverik, vagy rossz lóra tesz, persze ez nem kizárólag szerencse, hanem megfontoltság kérdése is nála.

Baráti, családi társaságban mindig szívesen látják, és mivel kiválóan tud alkalmazkodni, szerelmi téren is csak kivételes esetben marad egyedül. Nagyon jól beilleszkedik minden társaságba és minden élethelyzetben fel tudja venni a ritmust, különösen kedves és megértő tud lenni. Ennek ellenére, sosem találjuk a Kecskét a társaság középpontjában, ezt nem is igényli, sőt inkább csendes megfigyelőként van jelen ezekben a szituációkban.

Amit a Kecske szülött nagyon igényel, az a tetteinek elismerése, méghozzá szinte folyamatos elismerés és dicséret formájában, erre nagyon nagy igénye van, szinte ez mindennek a mozgatórugója nála. Szüksége van a motivációra, az állandó megerősítésre és talán az egyik legfontosabb számára a mások részéről róla alkotott kép, vélemény. Egy Kecske évében született személy mindig igen kreatív, remek ötletekkel áll elő minden témában, és érdekes módon a misztikum nagyon vonzza őt. Ha ideális lakhelyet keresünk egy Kecske számára, akkor vigyük el egy nagyvárostól messzire eső parasztházba, ahol ha úgy tetszik neki, üldögélhet és gondolkodhat akár a kertben is a gyümölcsfák alatt, hiszen él hal a szép dolgokért és ebbe a csodás természet is beletartozik.

A Kecske nő és férfi is egy igazi háttérharcos, aki beosztottként a legmegbízhatóbb embere lehet egy vezetőnek, aki szinte soha nem ágál a helyzet ellen, és nem panaszkodik, nem csak békeszerető, de béketűrő természetű is. Épp ezért soha nem kerül olyan helyzetbe, hogyne találná meg bármely életszakaszában a helyét, ezért is tud különösen nagy sikereket bezsebelni. A legtöbb kecske már nagyon fiatal korában igen tisztességes sikerekre lehet büszke, mivel nagyon sokat és nagyon intenzíven dolgozik, rendületlenül halad előre és ennek köszönhetően anyagi helyzetét igen korán képes stabilizálni. Ennek köszönhetően ritkán történik meg, hogy egy Kecskének hiányt kellene bármiben szenvednie, vagy nélkülöznie kellene. Amire érdemes odafigyelnie, hogy ne essen át a ló túlsó oldalára, meg kell becsülnie ami van, és tudni kell, hol van az a pont, ahol már érdemes megállni. Egy szóval, a kecske a Kínai horoszkóp éve 2015-ben és ezekben az időkben a jegy szülöttei igen jó passzban lesznek, a szerencse kitartóan mellettük áll, teljes bizalommal várhatják az elkövetkezendő időszakot.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás