szuzA Szűz szíve nem lobban azonnal lángra és nem szereti,vagy nem ismeri a spontaneitást. A romantikus élete rendkívül kontrollált általa. Szereti az olyan kapcsolatokat, melyek lassan, de biztosan épülnek fel. Az érzelmi nehézségeken meg kell tanulnia a Szűznek túljutnia és nem nagyon szeret vitákba bonyolódni, mert így akarja elkerülni a konfliktusokat. Ezért nem árt vigyáznunk, hiszen így megtudhatjuk, hogy a Szűznek mik a gyengéi.

A Szűz igazából nagyon érzékeny, ezért is próbálja elkerülni a konfliktusokat. Partnerként nagyon odaadó és szeret minden percet kiélvezni partnerével. A Szűz rendkívül jól összeillik a Rákkal, a Halakkal és a Skorpióval. Ezen csillagjegyek azért passzolnak a Szűzhöz, mert olyan jegyekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek, amik passzolnak a Szűz jelleméhez vagy személyiségéhez.

Hogy ha érdekelt ezen információkban avagy, hogy ki illik a Szűzhöz leginkább, akkor még több információt kaphat, hogy ha böngészi oldalunkat, ugyanis mindennap rakunk fel ezzel kapcsolatos híreket és új cikkeket. Tehát, ha sűrűn visszajön ide hozzánk, akkor nem csak azt tudhatja meg, hogy kihez mely csillagjegy alatt született ember illik, de azon emberek tulajdonságairól is értesülhet, akikre kíváncsi, mint például hogy ki illik a Szűzhöz?

Nem csak érzelmi alapon szabad dönteni párválasztáskor, de az adott személy tulajdonságait is szem előtt kell tartanunk ahhoz, hogy egy olyan kiegyensúlyozott kapcsolat jöjjön létre, ami hosszantartó lehet. Így elkerülve az esetleges konfliktusokat vagy a kapcsolat kihűlését még idő előtt.

Mondja el a véleményét nekünk itt!

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás