vizontoA plátói szerelem és a barátság, amit nagyon fontosnak tart az életben egy Vízöntő, ugyanis ezen kapcsolatok nélkül semmi lenne. Hiányzik belőled azonban a melegség, a közelség és az intimitás. Hogy ha odaadó a Vízöntő, akkor megismerhet új kapcsolatokat vagy új érzelmeket tudhat a magáénak. Nem szeretik a Vízöntő csillagjegye alatt születettek a korlátozásokat, hiszen nem szeret senki kalitkában élni. Engedni kell neki, hogy kieressze a vágyait és nem szabad béklyókat alkalmazni, hogy ha egy Vízöntő a párunk.

Az igazi szerelmet szinte állandó jelleggel keresik egész életükben, ezért is vannak mindig mozgásban és fürkészik a világot, az igaz szerelem után áhítozva. Sokszor megsértik őket és sajnos sokszor könnyen is meg tudnak sértődni. A szenvedélyeket és érzelmeket igyekeznek véka alá rejteni, hogy ne lehessen könnyen kiismerni őket. A legjobban a Nyilasokkal és a Kosokkal illenek össze, de az Oroszlánokkal is jól megértik egymást.

Ezen kívül szeretik a titokzatosságot, tehát pont ez az az ok, amiért nem mutatják meg egyből az igazi énjüket, azt, hogy valójában mit is éreznek. Persze sokszor előfordul, hogy túlreagálják a dolgokat, de azoknak a jegyeknek, akik egy Vízöntővel akarnak összejönni, oda kell figyelniük, nehogy olyan dolog történjen, amire rámehet a kapcsolat.

Mindenképpen ajánljuk, hogy térjenek vissza és látogassák sűrűn oldalunkat, hogy minél több információt kapjanak e jegyek tulajdonságairól, vagy, hogy a különböző jegyeknek melyek a hozzájuk illő párjaik.

Mondja el a véleményét nekünk itt!

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás