Aki rendszeresen látogatja oldalunkat, az már tisztában van azzal, hogy a horoszkóp nem a jóslás egyik formája, hanem komoly tudományokon alapul, mint az asztrológia egyik ága. Itt tehát hétről hétre elolvashatja mindenki, hogy mi várható az életében, amire e nélkül nem lenne felkészült, vagy igen csak váratlanul érné. Persze ehhez nem árt azt sem tudni, hogy mire is alapozódik a horoszkóp készítése. A heti horoszkóp, illetve előrejelzés leginkább a csillagok, a bolygók állása, egymáshoz viszonyított helyzete alapján készíthetők el, hiszen ezek a jelenségek befolyásolják azt, hogy egy - egy csillagjegyre mikor, mi lesz hatással és milyen irányban. Lássuk tehát, kinek mit ígérnek a csillagok erre a hétre?

Kos (március 21 – április 20)
A Kos szülöttei igen mozgalmas hét elé néznek, de akadhatnak majd nehézségeik is, azonban meg fogják mindezt oldani. valószínűleg a munkahelyeden új feladattal látnak el, talán többel is, mint amennyit szeretnél. Semmiképp ne veszítsd el a türelmedet, mert ez a bizalom most a jövődet építheti. A hét közepén már úgy érzed, hogy nem is olyan megoldhatatlan ez az egész, sőt azt is, hogy az önbizalmad egyre növekszik és egyre biztosabb vagy saját magadban. A hét végén már remek hangulatban nézel vissza az elmúlt napokra, mert jelentős sikereket érsz el, sőt azt is megtapasztalod, hogy a váratlan helyzetekben sokkal jobban feltalálod magad, mint azt gondoltad volna. Az egész helyzettől magánéleted is kiválóan alakul, mert a jókedv és a vidámság átragad másokra is, azt érzi a környezeted, hogy nem csak boldog, de elégedett is vagy az életeddel. Igyekezz a hét végét pihenéssel tölteni, hogy a következő hétre is legyen kellő energiád, mivel ez a tendencia tovább fog folytatódni.

Bika (április 21 – május 21)
A Bikáknak ezen a héten a legégetőbb teendőjük magánéletükkel kapcsolatos lesz. Nagy az esély arra, hogy egy régen elfelejtett személy felbukkan a múltból és igen csak felkavarja az életedet, mert az a célja, hogy újra kapcsolatba kerüljön veled. Megtörténhet azonban az is, hogy egy új szerelem van kibontakozóban, és ez a kapcsolat most szorosabbá válhat. Ezen a héten sokan keresik barátaid közül is a társaságodat, fogadj el minden meghívást, érezd jól magad és kapcsolódj ki, ettől lesz bőven energiád a munkához is. Az, hogy emberi kapcsolataid ilyen jól alakulnak, nagy lendületet ad neked és boldog, kiegyensúlyozott napok várnak rád. Most remek alkalmad nyílik arra is, hogy ebben a jó passzban a munkádra is maximálisan oda tudj figyelni, kiválóan megy is a szekér. Úgy látszik, hogy anyagi helyzeted stabilizálódik, sőt egyre jobbra fordulnak a dolgok minden téren. Itt az alkalom, hogy ha minimális összeget is, de tudj egy kicsit félretenni és ez igen nagy megnyugvást ad majd.  

Ikrek (05.22 – 06.21)  
Az Ikrek ezekben a napokban komoly változásokkal számolhatnak munkájuk révén, még az is megtörténhet, hogy munkahelyet váltasz, vagy a mostani helyeden új munkaköröd lesz. Előrelépésre van kilátásod, így jól gondold át minden lépésedet, fontold meg a kapott ajánlatot és dönts úgy, hogy neked jó legyen. A párkapcsolatok az Ikrek szempontjából most ezen a héten nem lesznek zökkenőmentesek, persze most, hogy már tudod mire számíthatsz, tudsz ez ellen tenni. Vitatkozós hangulatban vagytok mind a ketten, ezért legyél okos, és ha sokat jelent neked a jelenlegi párkapcsolat, akkor kerüld el mindenképp a veszekedéseket, győzd meg párodat arról, hogy higgadtan, nyugodtan mindent meg lehet beszélni. A legjobb az lenne, ha legalább a hét utolsó napjait kettesben töltenétek és el tudnátok menni egy kicsit kikapcsolódni. Ezek a napok azonban megfelelőek lesznek arra, hogy egy tervezett szerződést megköss, vagy belevágj egy üzletbe.

Rák (06.22 – 07.22)
A Rákok azok, akiknek erre a hétre a csillagok csupa érdekes, gazdag spirituális élményeket tartogatnak. Időszerűvé válik egy rég várt nagy találkozás, ami lehet egy szép szerelem kezdete, de az is lehetséges, hogy a rokonságból, baráti körből találkozol olyas valakivel, akit már nagyon rég óta szerettél volna újra látni. Éjszakába nyúló beszélgetések gazdagítják ezt a hetedet, de ezek között lesz olyan is, ami akár egy kapcsolat végét jelentheti. Ne felejtsd el azonban azt, hogy amikor valami véget ér, mindig kezdődik valami új és szép az életben. Meg kell érteni a Rákoknak, hogy adott dolgokon, helyzeteken túl kell lépni, ami nem megy, ne erőltesd, mert a visszájára fordulhat, és kellemetlen helyzetbe hozhatod ezzel magad. Nem lehet senkit kényszeríteni arra, hogy szeressen, ahogy ezt tőled sem várhatja senki, amennyiben hiányoznak az erős, biztos érzelmek. Eléggé érzékeny időszakot élsz át ezekben a napokban, úgy hogy ne sértődj meg, ha a környezeted nem tud mindenben lépést tartani veled. Vonulj inkább egy kicsit vissza, és rendezd le magadban a kétségeidet, ha adott dogokban meghozod a döntéseidet, akkor a dolgok rendeződni fognak körülötted.

Oroszlán (07.23 – 08.23)
Az Oroszlánok mögött eléggé zűrös és kemény hét áll, ez a mostani már jóval nyugalmasabbnak ígérkezik. A hét elején kicsit lazábbra tudod venni a munkahelyeden is, ezért sikerül kicsit pihenni is, egy kis úszás, séta a szabadban és máris újra a régi leszel a hét közepére. Jó hangulatban vagy, az év eleje óta felmerülő problémáid lassan sorban megoldódnak,ezért jóval bizakodóbban nézel a jövőbe. A karrieredben igen szép előrelépés várható, amit már ezekben a napokban is éreztetnek veled, így a munkádba is nagy elánnal veted magad bele. Ennek azért is van nagy jelentősége, mert anyagi helyzeted is megerősítésre szorul, és ez most kiváló lehetőség erre. Arra is kell a héten időt szakítanod, hogy a társaddal, a családoddal többet legyél együtt és többet törődj velük, mert az elmúlt időszakban főként csak a munkára és a pénzkeresésre koncentráltál, ami a legjobb kapcsolatoknak a rovására is mehet.  

Szűz (08.24 – 09.23)
A Szűz jegyűek ezen a hét főleg a munkahelyi eredmények körül forog, szép és nagy feladatokat bíztak rád, ettől pedig sokat remélsz joggal. Kicsit kevesebbet aggódj, akkor jóval simábban mennek dolgok. A képzettséged és a tehetséged meg van ahhoz, hogy megfelelően elvégezd a munkádat, ha pedig még alaposan és körültekintően is teszed azt, akkor a határidőket is pontosan be tudod tartani. Sokat foglalkoztat a héten a párkapcsolati kérdés is. Amelyik Szűz már párkapcsolatban él, arra a hét vége felé kellemes, romantikus napok köszöntenek épp úgy, mint a kapcsolat kezdetén. Aki pedig még a párkereső korszakban van most, az szinte teljes bizonyossággal találkozik a napokban egy olyan személlyel, aki megdobogtatja a szívét és egy tartós kapcsolat kezdete lehet ez. A családod és a barátaid a munkahelyi sikereidre igen büszkék lesznek, ennek hangot is adnak és érezni fogod most a héten, hogy teljes mértékben melletted állnak mindenben és támogatnak. Úgy tűnik, ha végzel a rád bízott feladatokkal, megvalósíthatod egy régi vágyadat és nyélbe üthetsz egy tervezett nagy utazást, akár külföldre.  

Mérleg (09.24 – 10.23)
Amennyiben a hét első két napján találkozunk egy Mérleggel, azt tapasztaljuk majd, hogy épp most heveri ki az előző napok pörgésének nagy fáradalmait. Igen csak belecsaptál a szórakozásba és kikapcsolódásba a múlt héten, szerencséd, ha ez nem látszik meg a munkádon. A hét elején nyalogatod a sebeidet és ezért a szokottnál jóval zárkózottabb, visszahúzódóbb leszel. A családod, barátaid tudják, hogy  nehéz napok vannak mögötted és bár ha nem is értenek egyet esetenként az életmódoddal, támogatásukra most is számíthatsz. A munkahely azonban nem egy jótékonysági intézmény, úgy hogy össze kell magad kapni. Merülj el kicsit a munka adta örömökben, tervezd meg az egész hetedet és próbáld úgy beosztani az idődet és a feladatokat, hogy a hét végéig minden beleférjen. Ezek a napok jól megfelelnek majd arra, hogy egy kis önismereti tréninget tarts, de nem lesz semmi problémád, mert a hét közepére újra a régi leszel és híres kreativitásodnak köszönhetően megoldod az előtted tornyosuló problémákat.

Skorpió (10.24. - 11.22.)
A Skorpióra érdekes hét vár, az első két napban csak kapkodja majd a fejét, mert igen csak besűrűsödnek körülötte az események. A párkapcsolatod is új fordulatot vehet, nem nagyon vagytok egy hullámhosszon, egész héten vitáztok, de az is megeshet, hogy kerülgetitek a forró kását napokig, aztán robban a bomba. Ismerve a Skorpió heves természetét, azt tudom ajánlani, igyekezz lehiggadni és a tőled szintén megszokott diplomatikus énedet csalogasd elő. Ne bánts meg mást egy megalapozatlan kósza gondolat miatt, igyekezz inkább tisztán látni és megkeresni az ok - okozati összefüggéseket. Aki a Skorpiók közül most kezd egy új kapcsolatba, az legyen ebben is körültekintő, ne ítélkezz más felett az első benyomás alapján. Próbáld a jelölted gondolkodásmódját, terveit megismerni és ami a legfontosabb, hogy ne kérj tőle az első találkozás alkalmával ígéreteket.

Nyilas (11.23. - 12.21.)
Zajlik az élet ezen héten a Nyilas csillagjegyűek körül, de ez nem lesz számukra teher, sőt éppen ellenkezőleg. Ha te is Nyilas jegyű vagy, akkor kellemes, szép napok várnak rád a munka, a szerelem és az anyagiak terén egyaránt. Amikor az ember ilyen állapotba kerül, sajnos mindig akad valaki olyan a környezetében, aki irigyli a sikereit, de okos ember lévén ezen te szépen át fogsz most siklani. Semmi esetre se engedd, hogy bárki elrontsa a pompás hangulatodat, ne feledd, hogy semmi sem történik, ha nem szeret mindenki és lépj gyorsan túl ezen. Azt viszont ne tűrd el, hogy olyan híreket terjesszen rólad egy bár ki is, amivel rossz színben tüntet fel alaptalanul, főleg, ha semmi igazság alapja nincs ennek. A munkahelyeden levegőhöz se jutsz a héten annyi lesz a dolgod, de minden akadályt remekül veszel, mert tele vagy energiával, tervekkel, ráadásul így a tavasz kezdetén az állóképességed is megduplázódik.  

Bak (12.22. - 01.20.
A Bakoknak ez a hét alkalmas lesz arra, hogy az eddig maga előtt tologatott ügyekben meghozza a döntéseit. Itt az ideje végre, hogy belevágj olyan új dolgokba, amiket már jó ideje tervezel, mert ezekben a napokban különösen jól tudsz majd koncentrálni és kiváló döntéseket tudsz hozni. Ha új vállalkozásba vágsz bele, az most szinte biztos siker már az első pillanattól kezdve. Az érzelmi életed azonban nem ennyire gördülékeny, úgy érzed, hogy nem marad energiád a napokban sem vitatkozásra, sem arra, hogy ebben a témában most fontos döntéseket hozzál meg. Inkább húzódj vissza a napokban, ne menj bele vitába, veszekedésbe, de ha beszélgetésre kerül sor, csakis azt mondd, amit valójában gondolsz és érzel. Az őszinteség minden esetben a legcélravezetőbb eszköz, így a lelkiismereted is tiszta lesz. A legjobb megoldás talán az lehet, ha e héten mindenképp szakítotok egymásra kicsit több időt, legalább annyit, hogy elmenjetek kettesben egyet vacsorázni, egy nagy sétával és beszélgetéssel megkoronázva azt.

Vízöntő (01.21 – 02.19)
A Vízöntőnek enyhén döcögősen indul a hét, nyűgös és fáradt vagy, még nem pihented ki a múlt heti nagy hajrát. Persze soha nem hagyod el magad, erős egyéniség lévén hamar megtalálod a megoldásokat és egy nap is elég neked a feltöltődéshez. Egy nagy úszás, egy kis torna, vagy jóga, plusz tömd tele magad friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, ettől pillanatok alatt új erőre kapsz. A családod és a barátok egy pillanat alatt képesek felvidítani, szerencsére nyugodt és vidám a magánéleted, ami hatalmas erőt ad a hétköznapokhoz. A még el nem kötelezett Vízöntőnek jók az esélyei, hogy a hét végére nagy elhatározásra jutnak párjával és elképzelhető az is, hogy az esküvőt fontolgatjátok. Amivel ezeken a napokon ne foglalkozz lehetőleg, az  bármilyen üzleti vagy ingatlannal kapcsolatos dolog, mert az időszak ilyen döntések meghozatalára nem lesz most alkalmas.  

Halak (02.20 – 03.20)
A Halak jegyben születettek, akik legnagyobb hasznát vehetik ennek a jó kis heti horoszkópnak, mert sok kellemetlenséget tudnak megelőzni azzal, ha megfogadják tanácsainkat. Most ugyanis a héten a csillagok állása alapján kizárólag magadra számíthatsz, de nem azért, mert nem bízhatsz meg senkiben, hanem inkább azért, mert kívülállók nem biztos, hogy helyesen látják a helyzetedet adott kérdésekben. Az érzelmek terén kedves és nyugodt, békés időszakot élhetsz meg a következő hét napon, csak igyekezz nyitottabban élni, ne légy túlságosan titokzatos és főként ne légy bizalmatlan, mert attól sokan megijednek. Aki már hosszabb, tartós kapcsolatban él, az napról napra kellemesebben és egyre nagyobb biztonságban érzi magát párja mellett. Általában véve a Halak csillagjegy szülötteinek lesz a legjobb hetük azért is, mert a hét közepén és végén olyan programokban lehet részed, amiken főként körülötted forog a világ, amire már nagyon régen vágysz és álmodban sem gondoltad, hogy most jön el az ideje.

  
Ezt már olvasta?Bezárás