Minden körülmények között érdemes hétről hétre visszatérned oldalunkra, azért, hogy kellően felkészülhess arra, mit tartogat számodra a következő hét, hisz ha itt jársz nálunk, akkor egészen biztos, hogy érdekel, mit jósolnak a csillagok akár számodra, akár a családtagjaidnak. Különösen hasznos lehet, amennyiben folyamatosan követed ezen a cikkeket, mert így te magad is meggyőződhetsz arról, hogy mennyire jól fel lehet ez alapján készülni különböző nem várt eseményekre. Hasznos lehet még az is, hogyha elolvasod párod, vagy gyermekeid horoszkópját, mert sok mindenben segítheti ez az egymás mellett élést. Gondolok itt arra, ha például felkészülten várod a veled együtt élők netán rosszabb hangulatát, vagy esetleg számítani tudsz arra, hogy épp a támogatásodra, segítségedre lesz valamelyiküknek szüksége, már sokkal könnyedebben meg tudjátok oldani a problémákat, vagy akár elébük is lehet menni.

Kos március 21-április 20. - Néhány Kos ezen a héten úgy gondolhatja majd, hogy rég voltak ilyen nehéz napjai, egymást követik olyan nehéz megoldandó problémák, amik igen elég nagy megpróbáltatásokat jelenthetnek számodra. Ha kicsit magadba nézel, rá fogsz jönni, hogy a gondok közel sem olyan nagyok, mint amennyire te megijedsz tőlük. Ha sikerül lehiggadnod és tiszta fejjel sorra venni a rád váró feladatokat, könnyedén veszed az akadályt minden téren. Figyelj a saját reakcióidra egyes helyzetekben, mert elképzelhető, hogy nem vagy elég elszánt és ezért jobban félsz a kudarctól. Nincs pedig semmi okod a félelemre, mivel a napokban jó passzban leszel, a kreativitásod és az aktivitásod magasan szárnyal. Kevesebb felesleges fejtörés és aggodalmaskodás, inkább az energiáidat a teljesítményedre koncentráld. A napokban a felfokozott lelkiállapotod miatt a szerelem terén kissé szétszórt leszel, esetleg kicsit gyanakvóbb is a kelleténél. Ne képzelődj, és ne türelmetlenkedj, mert ez megmérgezi és tönkreteheti a legjobb kapcsolatot is.

Bika április 21 – május 20. - Aki a Bika csillagjegye alatt született, ezen a héten itt az idő, hogy elgondolkozzon az életén, a jövőjén, és ha már egy ideje változtatáson töröd a fejed, ne várj tovább, mert eljött az ideje a változásnak. Egy kardinális kérdésben kell most olyan döntést hoznod, amiben senki más nem tud helyetted döntést hozni, lehetséges, hogy a párkapcsolatodból már egy ideje fontolod, hogy kilépj és bármennyire fájdalmas, sőt sajnálatos ez, el kell magad szánni erre a lépésre. Ha a napokban képes vagy elhatározásra jutni, akkor hamar fogod tenni magad és képes leszel gyorsan, továbblépni a nélkül hogy nagyobb lelki sérülés érjen. A munkádban is felmerülhetnek olyan kérdések, melyeket sürgősen meg kell oldani, a karriered szépen ível felfelé, de ahhoz, hogy ez felfelé íveljen továbbra is, néhány bevett szokásodtól meg kell válnod. Könnyítsd meg a saját dogodat, és ne cipelj tovább magaddal olyan sérelmeket, melyeknek lehet, hogy nincs is valós alapja.

Ikrek május 21 - június 21. - Az Ikrek vidám, boldog hétre számíthatnak függetlenül attól, hogy a munkahelyen előfordulhatnak apróbb kellemetlenségek, nagyobb kihívást jelentő feladatok, de a kiváló hozzáállásod és kreativitásod révén ügyesen meg fogod oldani ezeket a helyzeteket. A jókedvedet semmi és senki nem fogja elrontani e héten, ráadásul péntekre, szombatra már el is felejted, hogy voltak a napokban nehézségeid. Pozitív gondolkodásoddal és okos tisztánlátásoddal magaddal ragadod a környezetedet is, ezért az emberek szeretik és keresik a társaságodat, így az sem okoz gondot, hogyan töltsd el a szabadidődet. A remek természeted és kiváló alkalmazkodó képességed a nehezebb időszakokon átsegít, e mellett szeretik benned, hogy segítőkész vagy, minden esetben meghallgatod mások problémáit és szívesen kérik ki a tanácsodat is. Ha pároddal élsz, a napokban bár milyen kisebb vita üti fel fejét köztetek, azt te egy szempillantás alatt megoldod, mert egy jól időzített viccel, mókás reagálással máris leveszed a másikat a lábáról. Ne titkold a párod előzz az érzéseidet, légy nyílt és őszinte, mert az igazi érzelmek csak így maradnak életben.

Rák Június 22 - július 22. - Amennyiben a Rák jegyében születtél, számodra érdekesen kezdődik a hét, elsősorban az érzelmi életed terén tapasztalhatsz rég nem érzett változásokat saját magadat figyelve. Vigyázz, ne riadj vissza az újfajta érzésektől, mert ezzel elijeszthetsz magadtól valakit, aki pedig igazi szeretettel és valódi érzésekkel közeledik feléd. Hagyd, hogy az események egymást kövessék és alakítsák az életedet most ezen a héten főként, ne légy türelmetlen és ne akarj az események elé menni. A hét közepére kimondottan romantikus hangulatba kerülsz, egyszerűen vágyódni kezdesz arra, hogy ez az érzés felerősödjön, ezért szeretnél pároddal minél több időt eltölteni. Megeshet, hogy valaki mégis megzavarja feltűnésével ezt az idilli hétvégét, lehet, hogy egy rég nem látott rokon tűnik fel váratlanul. A munkában legyél kicsit megértőbb másokkal, mert annak ellenére, hogy biztos vagy a dolgodban szinte minden esetben, másnak is lehetnek hasznos és jó ötletei, azokat meg kell hallgatni. A héten erőltess magadra több türelmet és így magad mellé állíthatsz olyan embereket is, akik egyébként legtöbbször vitába szállnak veled.

Oroszlán július 23 - augusztus 23. - Az Oroszlánnak ezt a hetét leginkább az útkeresés jellemzi, így e hét eleje azzal telik, hogy igyekszel rendezni a gondolataidat, kielemezni az érzéseidet és az eddig megoldatlan kérdésekre választ találni. Igen csak elemedben leszel a héten, ezért tiszta fejjel megtalálod a helyes utat mindenben. Hagyatkozz ezért arra, amit a szíved diktál és bátran kezdjél bele akár egy teljesen új tevékenységbe is. Lehetnek nehézségeid, az is előfordulhat, hogy valaki akadályt igyekszik eléd gördíteni, de semmi esetre se hátrálj meg, mert olyan időszak következik az életedben, amikor a legjobb döntéseket leszel képes meghozni. Nyilván időnként te is követsz el hibát, ezért hallgasd meg azokat is, akik nem mindenben értenek egyet veled. A munkahelyeden is felütheti a fejét egy némi felfordulás, nagy valószínűséggel a hét első napjaiban itt is lényeges ügyekben kell igen fontos döntéseket hoznod, de ettől sem szabad megrettenni, a munkádhoz szükséges tudás a kisujjadban van.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23. - Ha Szűz jegyben születtél, akkor ezen a héten jó lesz, ha kicsit megerősíted az idegrendszeredet, mert várhatóan a közvetlen környezetedből valaki olyan helyzetbe kerül, amitől erős aggodalom lesz rajtad úrrá. Félted azt az illetőt, ezért folyamatosan azon töröd a fejed, hogyan segíthetnél neki. Az, hogy a szeretteidért aggódsz, az egy természetes érzés, te pedig különben is nehezen titkolod az érzéseidet. Arra azért ügyelj, hogy ha a másik fél nem igényli a segítséget, akkor ne erőszakold rá magad, mert ebből számodra igen kellemetlen helyzetek adódhatnak. A hét közepe táján már próbálj meg lehiggadni és inkább saját magadra koncentrálj. Ezek a napok erősen igénybe vesznek testileg és lelkileg, ezért találj mindenképp időt magadra, figyelj az egészségedre és főként az egészséges táplálkozás az, amivel jó formába kerülhetsz. A karriereddel minden rendben lesz e a héten is, szinte nélkülözhetetlenné váltál már és ez megfelelő biztonságérzetet ad. Azért is megnyugtató ez a tény számodra, mert a munkád körüli gondolatok, melyek a legjobban képesek kikapcsolni a magánéleti problémákból.

Mérleg szeptember 24 - október 23. - Szép és komoly kihívásokkal lesz tele a Mérlegek hete, szerencsére könnyen és igen remek hozzáállással ugrod meg az akadályokat, amelyek különben nem is nehézségek lesznek, inkább érdekfeszítő, új dolgokat jelentenek az életedben. Igyekezz egész hét folyamán kiegyensúlyozott és nyugodt maradni, ezzel segítheted leginkább saját magad a tekintetben, hogy a dolgaid a lehető legjobban irányba haladjanak. A múlt hét végén úgy tűnik volt lehetőséged pihenni és feltöltődni, így nem kell semmitől tartanod, mert bírni fogod erővel és energiával ennek a hétnek az iramát. Most megállíthatatlan leszel, nem akad olyan ember, vagy olyan helyzet, mely akadályt gördíthetne eléd. Élj a remek alkalommal a szerelem terén is, a hét minden napja tele lesz romantikus pillanatokkal és ettől az egyébként is jónak mondható kapcsolatod még inkább szebbé válhat. Társaddal úgy érezhetitek a héten, mint egy igazi véd és dacszövetségben élő páros, teljes az összhang és a boldogság.

Skorpió október 24 - november 22. - A Skorpióknak eddig szinte ismeretlen érzésekkel indulhat a hét, feszülten és eléggé idegesen vársz egy válaszra valakitől, aki számodra igen fontos. Nem vagy hozzászokva, hogy hosszasan várakoztassanak, ahhoz meg pláne nem, hogy netán nemet mondjanak neked, ettől pattanásig feszülnek az idegeid és a hangulatod egészen, amíg nem látsz tisztán. Ez minden bizonnyal egy érzelmi kérdés, ami a másik félben talán még nem forrt ki egészen, így, ha tényleg olyan fontos neked, akkor erőltess magadra mindenképp jóval nagyobb türelmet, meglátod, hogy megéri és ez sokkal célravezetőbb viselkedés. A legjobb, ha már a hét elején találsz magadnak valami olyan elfoglaltságot, amivel a gondolataidat el tudod hatásosan terelni és akkor minden bizonnyal sokkal türelmesebben ki tudod várni, hogy alakulnak a dolgok. Az Elmúlt hetekben, sőt hónapokban nagyon sokat dolgoztál, kicsit lehet bele is fáradtál, de ha töretlenül haladni akarsz előre, akkor nem nagyon lehet lazítani, mivel ezzel veszélybe sodorhatod a saját előre meneteledet. A magad boldogulásáért folyamatosan tenni kell, egy igazi Skorpió soha nem adja fel!

Nyilas november 23 - december 21. - A Nyilasok egész héten arra törekszenek majd, hogy a munkájukban egy olyan érdekes motívumot találjanak, amitől ismét szárnyra tudnak kapni és képesek lesznek abban a tempóban haladni továbbra is, ahogy azt tervezték. Azzal viszont számolnod kell, hogy ha elmerülsz a nagy ábrándozásban, könnyen ott ragadhatsz az álomvilágodban, úgy hogy inkább maradj két lábon a földön, akkor minden simán fog menni. Amennyiben a pároddal már hosszú ideje tartó és szép kapcsolatban élsz, szerda környékén kezdj el kicsit jobban odafigyelni erre a kapcsolatra, mert túl sok időt töltesz a munkahelyeden és ez nem tesz jót egyetlen párkapcsolatnak sem hosszú távon. Már most tervezz el a hét végére egy jó kis közös programot, amikor lehetőségetek lesz megint nagyokat beszélgetni és nosztalgiázni, ettől biztosan minden visszatér a régi kerékvágásba. Addig is a napokban egy olyan lehetőség jöhet szembe veled a munkáddal kapcsolatosan, amire már nagyon rég óta vársz és ettől igen fel fogsz dobódni, a célhoz vezető utat pedig jóval könnyebbnek érezheted.

Bak december 22. - január 20. - A józan gondolkodásáról híres Bak a hét elején lehet, úgy érzi, mintha hirtelen olyas fajta érzelmek törnek rá, amelyektől mindig is félt. Sokan közületek féltik az új kapcsolatukat, mert a tapasztalatok miatt óvakodtok hirtelen belevetni magatokat egy új érzésbe. Lehetséges, hogy nem vagy még eléggé felkészült egy új szerelemre, félsz attól, hogy aki melléd szegődik el is hagyhat. Ideje lenne elgondolkodnod azon, hogy min is buknak el legtöbbször a dolgok, lehet az a legnagyobb probléma, hogy nincs elég önbizalmad, pedig semmi okod nincs az állandó kétkedésre. A munkádban változatlanul minden rendben megy, örömöd leled benne, folyamatosan keresed a kihívásokat, és kiválóan oldod meg a nehezebbnél nehezebb feladatokban. Igyekezz ezen a héten egy kicsit jobban megnyílni mások felé, sőt saját magadnak is, mert így nagyban meg tudod könnyíteni a saját helyzetedet és másokat is boldoggá tudsz tenni, ha őszintén és nyíltan, szeretetteljesen viselkedsz velük.

Vízöntő január 21 - február 19. - A Vízöntőknek ez a hét nem tartogat nagyobb vagy különösebb változásokat, a dolgok haladnak saját medrükben csendesen, talán inkább egy kis fáradtság, fásultság vesz most erőt rajtad. Szerencse lehet számodra, épp ezért, hogy itt a mi segítségünkkel előre láthatod, mik azok az események, helyzetek, melyekre figyelned érdemes, próbálj felkészülni ezekre és amikor lelkileg erősebben várod az eseményeket, jóval megfontoltabb, nyugodtabb lehetsz. A szerelemben is legyél jóval magabiztosabb, bízzál végre a saját érzéseidben, és ezekről biztosítsd a párodat is, hiszen így jóval boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá teheted mindkettőtök napjait. Hogyha a hét első felében bizonytalanabb leszel, akkor pedig nem szabad szégyellni vagy elhallgatni ezt, ülj le a pároddal ezt megbeszélni, el kell mondanod, hogy mi az, ami hiányzik neked, és beszéljétek meg, miként tudnátok a közös életeteket szebbé, bizalmasabbá tenni: Egészen biztos, hogy ketten közös erővel megtaláljátok a legjobb megoldást.

Halak február 20 - március 20. - Izgalmas és igen csak mozgalmas napok várnak a héten rád, hogy ha a Halak jegyében születtél. Elsősorban a munkád terén történhetnek olyan dolgok, amik kibillenthetnek végre az állóvízből és igen szép reményekkel kecsegtethetnek a jövődet illetően. Láss hozzá a magad megerősítéséhez, mert úgy látszik, hogy minden energiádra és kreatív ötletedre szükséged lesz a rád váró kemény, de különleges feladatok megvalósításához. Aki a Halak közül szerelmes időszakot él épp, annak azt ajánlom a csillagok állását nézve, hogy kicsit fékezd le a nagy érzéseidet, nehogy ezzel elriaszd a másikat. Persze nem egyszerű dolog az érzelmeinken uralkodni, de érdemes és hidd el, megéri, mert ha lépésenként haladtok előre, akkor sokkal tartósabb és szebb kapcsolat lehet belőle, mint egy hirtelen nagy fellángolás nyomán kialakuló kapcsolatból. A közösen szövögetett tervek, a közös álmodozások zálogai lehetnek egy akár egész életen át tartó boldog és biztonságos kapcsolatnak.

  
Ezt már olvasta?Bezárás