Örömmel üdvözlünk újra oldalunkon, nézd meg, mit is tartogatnak a csillagok számodra az elkövetkező hétre. Hétről hétre megéri nyomon követni aktuális horoszkópunkat, hiszen külön csillagjegyenként mindenkinek rávilágítunk arra, hogy a bolygók éppen adott helyzetéből megítélhetően milyen napokra és eseményekre lehet számítani. Ér-e különös szerencse, egészséged tekintetében mire érdemes most különösen odafigyelni, és ami szintén igen lényeges, azt is megnézheted, hogy párod, gyermeked milyen hangulatban lesz, így fel tudod magad vértezni a kényes és kellemetlen szituációk ellen. Nem vagyunk persze jósok, de mivel a horoszkóp alapjait a csillagok állása és egymáshoz való viszonya határozza meg, ezért sok tekintetben rákészülhetsz arra, hogy mit is várhatsz a következő napoktól.

Kos március 21-április 20.
A Kos ezen a héten a legtöbbet érzelmi életével foglalkozik, kikerülhetetlen lesz, hogy ne titkolózz tovább, mert párodnak már kezd a viselkedésed rosszul esni. Ha döntöttél, vállald fel a kapcsolatot, vagy legyél őszinte és lépj tovább. Munkádban a megszokott kerékvágásban haladnak a dolgok, még az is elképzelhető, hogy a jó eredményeid jutalmául egy hivatalos utazásra kerülhet sor. Ez az út sok szempontból nagyon bíztató lesz, mivel nem csak kiváló üzletet köthetsz, de olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik a továbbiakban meghatározó szerepet játszanak majd a további életedben. Pénzügyekben viszont legyél körültekintő és óvatos, ha valamivel jobban is állnak a dolgok, egyelőre nagyobb befektetésbe ne vágj bele, inkább gyűjts annyi tőkét, hogy biztonsággal vághass bele egy saját önálló üzletbe. A barátok nyilván sok jó tanáccsal látnak el, de e héten ne hallgass másra, inkább saját magadban bízz meg, és persze ha van, akkor a párodban, mivel ő az, aki biztosan csak a javadat akarja és valószínűleg igen hasznos, praktikus tanácsokkal lát el.

Bika április 21 – május 20
A Bika ezen a héten annyira romantikus hangulatba keveredik, hogy saját maga is csak ámul ezen. Jó a kedved, kiváló az egészséged. Itt az ideje, hogy végre ezeken a napokon a kedvesed legyen mindennél előre valóbb, hisz ő az, aki a dolgos hétköznapokon támogat téged és segít minden téren. A legjobb lenne, ha el tudnátok szökni pár napra, akár a hét végére egy kis romantikus kiruccanásra. A hét elején járj nyitott szemmel, mert érdekes és értékes információkhoz juthatsz a munkahelyi, vagy baráti környezetedben, amiket igen jól tudsz kamatoztatni. Lehetséges, hogy valaki egy szuper jó ötletet ad például, hogyan fektess be egy kisebb összeget és ezzel a pénzügyed nagyobb lendületet kaphatnak. A bolygók állása és mozgása most olyan helyzetet teremt a héten, amitől minden sokkal könnyebben megy, a munkádat óriási kedvvel és könnyedséggel végzed. Amire figyelned érdemes, hogy ne csak elfogadj dolgokat másoktól, de figyeld, hogy a téged körülvevő emberek között ki az, akinek te tudsz hathatós segítséget nyújtani, mivel ez a körforgás alapozza meg a környezeteddel való viszonyodat. Ha lehetőséged adódik a hét közepén, akár némi jótékony tevékenységet is bevállalhatsz, ettől szuper jó lesz a közérzeted is.

Ikrek május 21-június 21.
Nagyon jó hetük lesz az Ikreknek, akik mellé most ezen a héten a szerencse is igen csak odaszegődik. Szinte nem lesz az életednek olyan része, amit most felhő árnyékolhatna be, a szerelemben kellemes napok várnak rád, társaddal eluralkodik rajtatok a nyugalom, a boldogság. Ezt még azzal dobhatod fel, ha a napokban arra is sikerül időt szakítani, hogy közös programot szervezzetek. Nem kell ehhez elutazni, elég, ha néha egy nagyobb sétát, kirándulást beszerveztek, vagy a hét végén beültük egy moziba. Vigyázz, hogy ezt a szép időszakot ne rontsa el a hét közepén egy kis kilengés a részedről, ha esetleg valamivel elégedetlen vagy, akkor ne hagyd, hogy a környezeted találgasson, és a te hangulatodhoz kelljen alkalmazkodniuk, ha bánt valami, akkor azt még melegében beszéld meg és így a megoldás is rögtön meg lesz. A munkahelyeden remek ötletekkel állsz elő a napokban és ezt értékelik is, sőt fel is használják, ezért előmeneteled is biztosítva van. A keddi nap lesz főként alkalmas arra, hogy ezekkel az újításaiddal előrukkolj, így erre az időre a magánéleti problémáidat – ha netán felmerülnek – inkább szorítsd háttérbe és mire észbe kapsz, már lehet ezek nem is lesznek valódi problémák. Csütörtöktől már minden idődet a társadra és családodra fordíthatod, és így te magad is a hét végére új erőre kapsz, kipihenten és elégedetten nézel a jövőbe. Látni fogod, hogy azért vagy ennyire felhőtlenül boldog, mert megtanultad, hogy nem kell mindent a legsötétebb oldalról szemlélni, a szeretteiddel töltött idő pedig minden másnál gyakran fontosabb és hasznosabb.

Rák Június  22-július 22.
Aki a Rák jegyében született, az a mostani hét során alig látszik ki a sok munkából. A munkahelyeden annyi feladatot kapsz, hogy csak kapkodod a fejed, de ennek csupa szép és jó következményét élvezheted majd anyagilag és megbecsülés terén egyaránt. Azt ajánlom, hogy most, amikor már előre tudod, hogy a héten eléggé fáradt és kimerült leszel, a pároddal ne kavarodj veszekedésbe, vitába, mert hamar el fog fogyni a türelmed és ez nem szül jó vért. Kérd meg, hogy a kardinális kérdések megbeszélését halasszátok el a következő hétre, ha ez várhat, akkor pedig tiszta fejjel és jóval nagyobb türelemmel tudsz ezekhez a kérdésekhez hozzászólni. Egészségi állapotod megfelelő, de miután a heted nagy rohanásban telik, a közlekedésben legyél a szokásosnál jóval óvatosabb és körültekintőbb. Ha valakinek állandóan a munkája körül járnak a gondolatai, az könnyen elmélázhat és a baj gyorsan bekövetkezhet. De most, hogy tudod, mire számíthatsz, megfelelően fel tudsz készülni a heti megpróbáltatásokra. A hét közepe felé felmerül majd egy olyan kérdés is az életedben, amiben nem megy könnyen a döntés, ez valószínűleg egy új munka lehetősége lesz, minden esetre alaposan gondold át ennek előnyeit és hátrányait, ne akarj azonnal dönteni, sőt ha lehetséges, kérd ki a barátok és főleg a családod véleményét.  

Oroszlán július 23-augusztus 23.
Az Oroszlán kiváló és magas fokú teljesítményeket nyújt a héten elsőként a munkáját illetően. Rendkívül fogékony leszel, ha azt tervezgeted, hogy belefogsz valami egészen új dolog elsajátításába, akkor e napok a legalkalmasabbak talán az egész évre nézve. Most, hogy már április közepén járunk, elkap az ihlet, hogy az otthonodat felkészítsd a tavaszra, a nyárra, nekifogsz a lakás szépítésének, frissítésének. Ha esetleg kisebb nagyobb felújítást is tervez a család, akkor ennek most lesz itt a legjobb ideje. Kreativitásodat ezen a területen is rettentő jól tudod most kamatoztatni, úgy hogy ne halogasd, vágj bele, a hét utolsó napjaira már olyan látható eredménye lesz ennek az egésznek, hogy óriási örömödet leled a szemmel látható eredményben. Miután a dolgok igen jól alakulnak minden téren, így hogyha a család bármelyik tagjával egy adott témában nem vagytok közös véleményen, ennek a megbeszélését próbáld áttolni a következő hétre. Most leginkább arra összpontosíts, hogy a ház körüli teendőket el tudd végezni abban az iramban, ahogy azt elgondoltad és nyilván a munkádat sem hanyagolhatod el, mert ettől függ a jövőd és a megélhetés.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23.
A folyton kalandokat kergető Szűz ezen a héten kiélheti vágyait, mert egy olyan igaz ügy mellé lesz lehetőség állni, amit még élvezettel is szolgálsz. Az biztos, hogy nem a munkáddal kapcsolatos e ténykedésed, valószínű, hogy olyan közösség életében adódik lehetőséged részt venni, ahol másokon tevékenyen tudsz segítni. Az egyedül álló Szűz a hét közepe táján találkozhat valakivel, aki iránt igen csak fellángolnak az érzések és ettől a napokban nagyon optimista hangulatba kerülsz. Amikor képes vagy abszolút hinni magadban, akkor a dolgok szinte maguktól megoldódnak, rájössz, hogy az élet szép és élvezni kell azt. A munkahelyeden változás állhat be a héten, de ez a munkakörödet nem fogja érinteni, úgy tűnik, hogy a kollégáid köre változik inkább, de ez számodra semmi féle gondot nem okoz, hisz mostanában nagyon jó hangulatban vagy, kiválóan tudsz alkalmazkodni a változó körülményekhez is. Amire figyelj oda – szerda, csütörtök tájékán -, hogyha egy jó hírt kapsz az állásoddal kapcsolatban, azt egyelőre nem kell megosztanod másokkal, inkább várd meg a végkifejletet. Alaposan gondold át a hallottakat, a türelem igazi nagy erény, úgy tűnik kellemes változás jön az életedbe mindenképp.

Mérleg szeptember 24-október 23.
A Mérlegekre  érdekes napok várnak a héten, ha netán lottózol, vagy más szerencsejátékot űzöl időnként – a normál kereteken belül -, akkor most jó esélyed lesz arra, hogy melléd szegődjön a szerencse, tehát ha hétről hétre játszol egy játékot, azt most semmiképp ne hagyd ki! A pároddal jól működik a kapcsolatod, a hangulatotok már hetek óta vidám és kiváló, ez folytatódik nem csak ezen a héten, hanem hosszú távon is. A sikersorozat a munkádat is tovább kíséri, egyre csak halmozod a sikereket és élvezed is ennek gyümölcsét. Ha egyedül álló Mérleg vagy, akkor jó esélyed van ezekben a napokban, hogy szembejön veled a nagy Ő és újra kellemes, szerelmes hangulatba kerülsz. legyél bátor és merész, a környezetedtől is minden támogatást megkapsz ehhez. Az elől persze nem tudsz előre kitérni, hogy ne legyen egy olyan ember a társaságodban, aki nem képes igazán a sikereidnek örülni, így ez ellenvértezd fel magad már most, és ha ebbe a helyzetbe kerülsz, már nem érhet semmi meglepetés, prímán tudod majd ezt is kezelni. Ne is foglalkozz az olyan baráttal, kollégával, akinek az a legfőbb gondja, hogy a te viselkedéseden rágódjon és irigyelje a szerencsédet, vagy a lehetőségeidet.

Skorpió október 24-november 22.
A sokszor konok és gyakorta zárkózott Skorpióknak most jó hetük ígérkezik, előjön belőlük az alapvetően jó természetük, hiszen eredendően a személyiségükre a végsőkig való kitartás és a nyugodt, szelíd természet a jellemző. A héten az átlagosnál jóval visszafogottabb leszel, nem mész állandóan fejjel a falnak, nem vágsz bele kockázatos ügyletekbe és ezt jól is teszed. Miután lételemed az élet élvezete és főként az anyagi jólét, eddig is óvtad azt, amid van, de a héten különösen figyelj arra, hogy semmi téren se kockáztass. Pénzügyekben okos és sikeres szoktál lenni, azonban a hét első felében, ha kapsz egy jónak tűnő ajánlatot, azt előbb jó alaposan járd körül és fontold meg, hogy milyen következményekkel járhat, ha beleugrasz. Ismervén a Skorpiót tudjuk, hogy nagyon nehéz a kegyeibe férkőzni, de akinek ez sikerül, az a legjobb barátra és a legjobb társra talál benne. Kitart a választott párja, vagy barátja mellett jóban és rosszban, minden téren támogatja a másikat előrejutásában. A párkapcsolatára abszolút jellemző, hogy amikor megállapodik, hűséges és ragaszkodó lesz hosszú távon. Amire mint Skorpiónak nagyon figyelned kell a napokban, hogy a híres féltékenységednek ne adj teret, legyél képes ezen felül kerekedni, mert ez megmérgezheti a legjobb párkapcsolatot is.

Nyilas november 23-december 21.
A Nyilas jegyben születettek most kissé hullámzó hangulatú napok elébe néznek. Most szükséged lesz a híres lelkierődre, hogy könnyen tudd venni az akadályokat. Mivel te magad alapjában véve kiegyensúlyozott személyiség vagy, így elvárhatod másoktól is, hogy ekképpen viszonyuljanak ők is hozzád. A hét első fele nyugalomban telik, de csütörtök táján egy kicsit felfordul az életed. A közvetlen környezetedből érkező pletyka szintű információk felkavarhatják a napjaidat, minden esetre mielőtt bármit lépnél, alaposan járj utána az igazságnak. Otthon egyébként is igen nagy a feszültség, jó lenne ezt a hetet de legalább a hét végét úgy alakítanod, hogy tisztába tudd tenni ügyes bajos dolgaidat. A pároddal, ha vannak vitáitok, hallgasd meg mindenképp őt is, mielőtt rosszul ítélnéd meg a helyzetet és e miatt visszafordíthatatlanul rossz lépésre szánnád el magad.

Bak december 22.-január 20.
A Baknak eléggé sűrű és munkával teli hete lesz a munkahelyén, egyszerre minden a nyakába szakad. A héten jóval sokkal többet kell vállalnod a megszokottnál és több felelősség is lesz rajtad. Sajnos vannak helyzetek, amiket mindenképp be kell vállalni még akkor is, ha ehhez nem nagyon fűlik a fogad, vagy esetleg nem értesz vele egészen egyet. Készülj fel, hogy szerdán akár egy ellenőrzés is lehet a vállalatnál és neked kell a főnökséget képviselned. A nagyobb megterhelés miatt a napokban fordíts az átlagosnál nagyobb gondot az egészségedre, mert nem szabad, hogy a túlzott munka mennyisége ennek rovására menjen. Délutánonként ha teheted a hazafelé út egy részét például tedd meg gyalogosan, addig is a friss levegőn vagy és feltöltődsz energiával. Állíts fel magadnak erre a hétre egy menetrendet, amiben legyen kikapcsolódás is, hisz a családodnak is szüksége van rád. Minden esetre, amennyiben megfelelően felvértezed magad a mi segítségünkkel erre a hétre, akkor vasárnap már megelégedéssel tekinthetsz vissza az elmúlt napokra. talán nem lesz könnyű, de nem csak a munkahelyi feladatokkal birkózol meg ügyesen, hanem a családod körében is elég időt tölthetsz el. Sok friss gyümölcs és zöldség legyen a heti étrendedben, ezzel megfelelő energiatartalékokkal feltöltve magad könnyen átvészelheted ezt a keményebb időszakot

Vízöntő január 21-február 19.
Hogyha Te a Vízöntők körébe tartozol, igen szép summára számíthatsz a napokban. Anyagilag megalapozhatod az előtted álló hosszabb időszakot, egy ügyesen végrehajtott befektetéssel kiválóan gyarapíthatod pénzedet. A párkapcsolatodat megnehezíti egy tisztázatlan ügy, ennek igyekezz a végére járni még a héten, mert minél halogatod az ügyet, annál nagyobbra nő a probléma. Ha úgy érzed, hogy az aktuális kapcsolat végén jársz, akkor ezzel minél előbb szembe kell nézni és tisztába kell tenni a dolgokat, mert ha erőltetsz egy olyan dolgot, amiről mindketten tudjátok, hogy sajnálatosan már egyáltalán nem működik, akkor egyre nehezebb és fájdalmasabb lesz lezárni. Most ezen a héten azonban megadatik neked, hogy kialakuljon egy szép és hosszan tartó barátság, ami valljuk be, sok mindenért kárpótolhatja az embert és sokszor életmentést jelent. Nyilván ez nem helyettesít egy jól működő párkapcsolatot, azonban rengeteg mindenen átsegíthet és egy igaz barát mindig kiáll és kitart melletted. Szombaton úgy érzed majd, hogy különösen nagy dolgok véghezvitelére is képes vagy, igen kreatív és tettre kész leszel, használd és akár jótékonykodásba is belefoghatsz, ami még külön jó érzéssel tölt majd el.

Halak február 20-március 20.
Jó passzban lesznek a Halak végre ezen a héten egész végig, annak ellenére, hogy hétfőtől a hét közepéig elég sok lesz a tennivaló. Ennek azonban most igen jó  eredménye is lesz elsősorban anyagi szempontból, ezért ne sajnáld a befektetett energiádat. Különösen szerény és okos személyiség vagy, épp ezért nehezen ismered fel a saját jó tulajdonságaidat, rád fér, hogy önbizalmadat végre megnöveld, mert erre szükséged van. Társaddal elég kevés időt tudsz tölteni, ezért javítsd a helyzetet azzal, hogy a hét végére már most elkezdesz tervezgetni közös programot, hiszen itt a tavasz, így akár a szabadba is kirándulhattok, így lehet a legjobban feltöltődni. Szerencsére nagy szeretetben és boldogságban élsz a családoddal együtt, ezért minden nehéz időszakot könnyedén átvészeltek. A munkahelyeden is kellő az elismerés kemény munkádat illetően, így a hét végére kereknek és boldognak érzed az életedet. Az a Hal, aki épp a párját keresi, a sok munka mellett a hét közepe felé örömmel tapasztalhatja, hogy egy érdekes találkozás nyomán olyan személyre lelet, akivel egy barátságnál jóval is több is elképzelhető.

  
Ezt már olvasta?Bezárás