Széchenyi tőkealap, mint vállalati képzés támogató megoldás - A Széchenyi Tőkebefektetési alap egy olyan innovatív menedzsmentet hoz létre melybe 240 millió forintot fektet. Az Analogy Zrt 2013-ban jött létre és a célja hogy Practify nevű megoldásának fejlesztésével megújuló megoldásokat hozzanak létre és kínáljon a trénerek és cégek részére, melyek magasabb értékre fejlesztik a vállalati tréningek hatékonyságát. Illetve megengedik az eredményesség mérését is átláthatóan.

vallalati kepzes
Az Analogy Zrt 240 millió forint értékű kockázati tőkét vont be a Széchenyi tőkealaptól és így egy innovatív és vállalati tréningek támogatásában egyedi a szoftverfejlesztő cég. A cég elsőkben a Győri fejlesztési központ létrehozását,a képzést fejlesztő szoftver továbbfejlesztését finanszírozza. A cég elsőszámú megcélzott piacai Írország, Nagy - Britannia és a német nyelvterületek, de középrészt USA-ban is meg szeretne jelenni. Így két éven belül legalább harminc százalékkal növeli a munkavállalók számát a tervei szerint.

Azért, hogy megtartsák a versenyképességüket és növeljék is azt igy kénytelenek évről évre nagyobb összegeket fordítani világszerte az alkalmazottak képzésére. A prognózisok szerint 2016-ban meghaladja az iparág mérete a 140 milliárd dollárt is. Inkább a kereslet inkább az emberi erőforrást igénylő ágazatokban, mint például pénzügyi szolgáltatások, szakmai tanácsadás, telekommunikáció, kiskereskedelem, gyártásirányitás területén nyilvánul meg.

A képzéstámogatásra ráfordítások szabályozását a képzések hatékonyságának magasabb szintre emelésével kívánják megvalósítani. Egyre nagyobb piaci kereslet mutatkozik a korábbi metodikák továbbfejlesztésére és újabb technológiák alkalmazására. A magyar cég az Analogy Zrt az egyre nehezedő nemzetközi versenyben is kimagasló és egyedülálló megoldást tud nyújtani. Ennek köszönhetően sok tengerentúli országban és sok európaiban is szerezhet pozíciót magának. Ehhez pedig megvan a felkészült és rátermett menedzsmentje, valamint a képzett és tehetséges szakembergárdája is” – hangsúlyozta, Csuhaj V. Imre, a Széchenyi Tőkealap elnök–vezérigazgatója. Hozzátette: „az SZTA működésének öt éve alatt több ígéretes IT-cégbe is sikeresen fektetett be, például az első exit, a Mobile Enginek az Alap kockázati tőkéje révén ma már Bostonban működik sikeresen.”

A rendszer minek a neve Analogy Pratify, ötvözi a hagyományos e - learning és tudásmenedzsment rendszerek funkcióit, ezeket pedig a legújabb pszichológiai és tanulás módszertani melódiákkal és játékszerű megoldásokkal egészítik ki. Illetve megteremti a vállalkozás után követését is. A termékpiaci előnyét elsősorban a felhasználóbarát, rugalmas és egyéni igényeket kiszolgáló kialakítás, a komplex kutatási tevékenységen alapuló sablon. Az után követés és a mérés lehetősége, illetve a program mellé adott felhasználói és tréningtechnikai oktatást jelenti. Számos hazai és nemzetközi rendezvényen szerepelt már a vállalkozások fejlesztéseivel, itt ők nyerték meg a 2015-ös Get The Ring Startup versenyt. Olyan nagyvállalatok bíznak meg bennük, mint a Magyar Telekom, CIG Pannónia vagy a Generali Biztosító és Bonafarm.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás