Főételek, tészták, sültek, főzelékek


1 logo aktualitasok receptekA káposzta, mint alapanyag eléggé megosztó. Sokan nem szeretik, mivel eléggé felfújja az embert. De ha a darált húsból már unjuk a bolognait és a fasírtot, s valami finomat, egészségeset mégis egyszerűt szeretnénk készíteni, érdemes ezt a receptet kipróbálni. A tejfölnek hála nagyon fellazítja és igazán szaftos lesz. Jó magyar konyhához híven, ha a hozzávalókra pillantunk, látjuk, hogy a sztenderd alapanyagok itt is kellenek, mint például a hagyma, pirospaprika és a bors. Ennek az ételnek is az alapja az olajon üvegesre pirított paprikás, borsos hagyma. De ez egyáltalán nem baj, mert ezekkel az alapanyagokkal jóformán bármit elkészíthetünk.


1 logo aktualitasok receptekEnnek az ételnek minden alapanyagát jól ismerjük. A fő összetevők csirkehús, burgonya és gomba. Ebből a néhány alapanyagból is lehet igazán finomat és kiadósat készíteni. Az elkészítése egyszerű és gyorsan kész is van. Egy könnyebb leves után kitűnő főételnek bizonyul a rakott csirke.


1 logo aktualitasok receptekEzt a főzeléket az alapanyaga miatt sokan nem igazán kedvelik. Bármilyen feltéttel kínálhatjuk, hátha így azokat is rábírjuk egy kóstolásra, akik nem nagyon kedvelik. Akár fasírtot is készíthetünk mellé. Nagyon finom és kiadós főzeléket tudunk készíteni ennek a receptnek köszönhetően.



1 logo aktualitasok receptekA reggeli nagyon fontos! Bizony a mai világban mindenki rohan és örül, hogy ha épp egy szendvicset vagy épp egy kekszet el tud majszolni mielőtt munkába vagy épp iskolába megy. Pedig nagy hangsúlyt kellene rá fektetni, mert megalapozza az egész napunkat és tudjuk, hogy ha nem reggelizünk, akkor ebédig oda se. Ami egyáltalán nem egészséges. A következő receptet inkább hétvégére vagy szabadnapra ajánlom, amikor van időnk kicsit szorgoskodni a konyhában.


1 logo aktualitasok receptekTalán kijelenthető, hogy a nagymamák egyik kedvenc illetve leggyakrabban tálalt étel receptjéről lesz szó. És ki ne imádná? Természetesen a gyakorlat teszi a mestert, úgyhogy ne csüggedjünk, ha elsőre nem sikerül tökéletesen reprodukálnunk nagymamánk által készített pörijét. De természetesen az alábbi recept megadja az alapot az elkészítéséhez. Sok sikert!


1 logo aktualitasok receptekA magyar konyha teljes ízvilágát magában hordozza a rakott krumpli, ezért nagyon közkedvelt ételnek számít. Ha valami klasszikus magyar fogást szeretnénk elkészíteni, akkor próbáljuk ki ezt a receptet. Igaz kissé kalóriabomba az étel, de mindent tartalmaz, amit még régen a nagymamáink felhasználtak a saját receptjükhöz.



1 logo aktualitasok receptekIgazán finom husi és hozzá pedig krémes, ínycsiklandozó szaft! Jó kombináció és nagyon rövid idő alatt el is tudjuk készíteni. Akár ebédre, akár vacsorára is tökéletesen megfelel. Sok féle körettel kínálhatjuk, például adhatunk hozzá párolt rizst, főtt krumplit vagy akár krumplipürét is.


1 logo aktualitasok receptekBizony már azt kiveséztük, hogy a csirkehús mennyire egészséges, viszont nagyon száraz. DE ebben a receptben nem lesz fullasztó hatású vagy száraz a húsunk. A palacsintát mindenki szereti- reméljük - és emellé a csirkehús… Igazán finom kombináció amit szívesen fogyaszt az ember.


1 logo aktualitasok receptekA kínai konyha igen gazdag, így innen már ismerhetjük ezt a receptet. Bármikor bemegyünk egy kínai büfébe vagy étteremben, az étlapon biztos találkozni fogunk ezzel az étellel. Viszont akár otthon is könnyen el tudjuk készíteni.


1 logo aktualitasok receptekMint tudjuk a pulyka a csirkehúshoz hasonlóan elég száraz, ezt remekül ellensúlyozhatjuk a diótöltelékkel, ráadásul nem kell megijedni, mert tökéletesen kiegészítik egymást ezen alapanyagok az íz világuk tekintetében. Ajánljuk az ízekkel való kísérletezést, tesszük ezt jelen esetben ezzel az igazán jó húsos, diós recepttel.

  
Ezt már olvasta?Bezárás