uj rendszam araA gépjármű forgalomba helyezésekor több tételből adódik össze, hogy végül mennyibe kerül ez nekünk. A tételek között állandó költségként merül fel többek között az új rendszám ára 2015 évben is. Persze, amikor számot vetünk autóvásárláskor, minden kiadást érdemes összeírni, hiszen így együtt adódik ki az az összeg, amivel kalkulálni kell. Ezek a költsgek az alábbiak: törzskönyv: 6 000 forint, forgalmi engedély 6 000 forint, rendszámtábla 6 000 forint és az illeték 5500 forint, és az érvényesítő címke díja 585 forint.

A külföldről behozott használt járművek forgalomba helyezésekor az alább látható költségek fognak felmerülni: a gépjármű adatainak ellenőrzésére vonatkozó hatósági eljárás díj: 10.900 forint, „E” rendszám esetén 1 pár rendszámtábla költsége 13.000 forint, érvényesítő címke díja: 585 forint, ideiglenes forgalomban-tartási engedély díja: 3.500 forint.

EGT tagállamból behozott eredeti harmonizált és nem harmonizált okmánnyal rendelkező használt autó forgalomba helyezésének árai és költségei a következőképp alakulnak: törzskönyv illeték 6.000 forint, forgalmi engedély költsége 6.000 forint, 1 pár rendszámtábla ára 8.500, az érvényesítő címke költsége pedig 585 forint.

Mindenképpen látogasson vissza oldalunkra, hogy folyamatosan értesüljön a legfrissebb információkról és hogy ne maradjon le semmi olyanról, amely témában épp érintett. Mindenképpen tegye meg, hogy sűrűn visszatér, mert ebben az esetben nem érheti meglepetés, például naprakészen tisztában lesz azzal, hogy mi az új rendszám ára 2015 évben.


Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás