udulesi csekk2015 évben is fizetőeszközként fogják számon tartani az üdülési csekket, melyet különböző szálláshelyeken lehet majd levásárolni. Továbbra is 12 hónapig lehet felhasználni az üdülési csekkeket, hogy ha ezt a határt túllépjük, akkor érvénytelen lesz a csekk. Azt mindenképpen tudni kell, hogy készpénzre nem váltható az üdülési csekk, tehát ha valaki ilyen mozzanatra gondolt akkor az nem valósulhat meg. Az üdülési csekkeket a munkáltató vásárolja meg és állítja ki a dolgozó részére, de pályázattal is hozzá lehet jutni.


Ide kattintok és MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!


A szállás
kifizetésén kívül persze még számtalan módon él az üdülési csekk felhasználhatósága 2015-ben. Így többek között utazásra vonattal, busszal, hajóval, és szállással kapcsolatos szolgáltatásokhoz is igénybe vehető, mint sport és bármilyen szabadidős tevékenységre, betegség megelőzésére, egészségmegőrzésre, fürdők, strandok, állatkert, mozi , bármilyen művelődési szolgáltatásokhoz, étkezésekre, de sétarepülés, autópályadíj és kölcsönzés igénybevételéhez is, valamint ,internet előfizetéshez és belföldi utasbiztosítás kiegyenlítésére.

Nem tudnak, illetve nem kötelező az üdülési csekkből visszaadni, így úgy tervezzük meg a számla kiegyenlítését, hogy ez ne legyen akkora probléma. Nagyon jó és hasznos dolog az üdülési csekk, ugyanis sok esetben megkönnyíti a vásárlást vagy a nyaralást, hogy ha esetleg nincs nálunk annyi készpénz, e mellett természetesen nagy segítség azoknak a családoknak, akik saját zsebből nem tudnának előteremteni egy nyaralásra valót. Az hasonló üdülési csekk igénylése és felhasználhatósága a 2015-ös évben változatlan marad.

  
Ezt már olvasta?Bezárás