rendrakas otthonJó kis erőgyűjtés után, ha nekiveselkedünk, hogy rendet rakjunk a lakóhelyünkön, nem kell más, mint ismeri, melyek a rendtartási praktikák a lakás különböző kényes helyein, melyekkel egyszerűen és gyorsan a dolog végére járhatunk. Talán az egyik legfontosabb dolog, hogy a hálóhelyünkön mindig rend uralkodjon, hiszen egy rendetlen, nem egészen tiszta helyiségben nem lehet egészségesen pihenni és aludni. Először mérjük fel, hogy van e hálóban elég szekrény, rakodási, pakolási hely, ha netán ne, akkor különféle praktikus dobozokat érdemes beszerezni, amelyeknek könnyebben találunk helyet, mint egy újabb szekrénynek és a kezelésük is egyszerű. igen jól ki lehet használni az ágyneműtartós fekhely fiókját is, méretétől függően az ágynemű mellett még akár más háló holmikat is el tudunk itt helyezni.

Azoknak az ágyaknak, melyeknek magas lábai vannak, kiválóan lehet az aljukba alacsonyabb méretű fiókokat, tároló dobozokat tenni és ezekben hihetetlenül sok apróság elfér úgy, hogy sem a pakoló helyekben, sem a szobában nem lesz rendetlenség.

Ide kattintok és MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Itt jön
most a legpraktikusabb tanács, melyet érdemed átgondolni. Sokszor megesik, hogy amikor ilyen hasznos kiegészítőket szeretnénk venni az üzletben, nem találunk olyat, amire épp gondoltunk, ilyen esetben vegyük elő fantáziánkat és kézügyességünket, azaz nem kell más hozzá, mint pár közértes kartondoboz, amit ízlésünk szerint egyszerűen letapétázunk, de akár saját kezű mintákkal is kidíszíthetjük.

Gyakran okoz problémát a háziasszonyoknak, hol találjanak helyet a vasalódeszkának, vagy a ruhaszárítónak, amit ugye általában nem használunk minden nap, de mégis jó, ha kéznél van és nem a pincében tároljuk. Hogyha a hálószobában gondoljuk a legjobb helyen, akkor amennyiben akkora ágyneműtartónk van, hogy abban rendese elfér, ez egy praktikus megoldás.

Az ágyneműtartónak, vagy az ágy alatt elhelyezhető kisebb nagyobb dobozoknak, fiókoknak még egy nagyon jó kihasználhatósága van, mégpedig az épp nem szezonruhák tárolása. Azokat a holmikat pedig, melyeket már a gyerekek kinőttek, vagy a család többi tagjáé, de kimentek a divatból és már biztosan tudod, hogy soha senki nem fogja hordani, a legjobb, ha elajándékozod, vagy elviszed egy olyan gyűjtőhelyre, ahonnan valóban rászorultaknak fogják eljuttatni. Ezzel nem csak magaddal,de más emberekkel is jót teszel.

  
Ezt már olvasta?Bezárás