rolexA milánói világkiállítás május 1-jei nyitónapján, és azt megelőzően is tüntető fiatalok dúlták fel a várost, és a helyszínen készült fényképek alapján az egyik tüntető vélhetően Rolex-órát viselt. Az olasz kormánytagok a Rolex óra láttán szándékosan, vagy éppen nem, de negatív kampányba kezdtek közvetve a Rolex ellen, és ezért a politikusok szavai sajnálatosan nagy visszhangot keltettek, és miattuk a milánói rendbontásokat elkezdték összekapcsolni a Rolex nevével.

Angelino Alfano belügyminiszter mondott olyat vasárnap, hogy "tegnap az utcán kapucnis gazembereket és Rolexet viselő elkényeztetett kölyköket láttam", illetve Matteo Renzi kormányfő zendített rá ugyancsak vasárnap, azzal mondva köszönetet saját pártja, a Demokrata Párt híveinek, hogy "amíg a rolexesek kirakatokat törtek be, addig a demokrata pártiak nekiálltak utánuk takarítani".

A Rolexnek ez már sok volt,  ezért egész oldalas hirdetésben Renzinek és Alfanónak címzett nyílt levelet jelentettek meg több olasz napilapban, amelyben mély sajnálatukat fejezik ki a nyilatkozatok miatt, és leszögezik, hogy a cég semmilyen módon nem kötődik a magukat Black Blocknak nevező erőszakos tüntetőkhöz. Sőt azt is megkérdőjelezik, hogy egyáltalán Rolex órát, pláne eredeti Rolex órát viselt a tüntető alak.

Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás