mozgas sport kaloriaegetes kalkulatorSok mozogni szerető és még több fogyókúrázó vagy diétázó ember szeretné azt tudni, hogy egyes tevékenységek, sportok, vagy akár az alvás vajon mennyi kalóriát emészt fel. A weboldalunkon megtalálható mozgás, illetve sportolás kalóriaégetés kalkulátor segít kiszámítani azt, hogy milyen tevékenységgel mennyi kalória égethető el. Használja Ön is kalkulátorunkat, ami segíteni fogja Önt céljai elérésében és abban is, hogy megtudhassa mely tevékenységek mennyi kalóriát égetnek el.

Számoljon Ön is kalóriaégetés kalkulátor rendszerünk segítségével!

 

Mennyi kalóriát mozognál le? Kcal
Testsúlyod: kg
Séta (lassú): 34 perc
Séta (gyors): 17 perc
Kocogás (8 km/h): 11 perc
Futás 15 km/h: 6 perc
Úszás (kényelmes tempó): 21 perc
Úszás (3 km/h): 8 perc
Kerékpár (20 km/h): 11 perc
Kerékpár (35 km/h): 5 perc
Fitnesz átlagos: 21 perc
Fitnesz kemény: 10 perc
Testépítés: 14 perc
Torna: 21 perc
Alvás: 1 óra 32 perc
Ülés: 1 óra 22 perc
Állás: 1 óra 11 percA mindennapos mozgás jótékony hatásai

A mindennapos mozgás nagyon fontos és sokkal többet segít, mint a gyógyszerek. Nem csak gyógyulást segíti, de akár megelőző hatása is van. A szívre mindenképp jótékony hatással bír, mivel csökkenti az életveszélyes állapotot is. Csökkenti a koleszterin szintet is, így az artériák nem tömődnek el. A vérnyomást is csökkenti és a szívizom működését illetve a keringést is javítja.

Sokan azért mozognak csak, mert felesleges súlyfeleslegüktől szeretnének megszabadulni. Igen például erre a problémára is tökéletes és jó ha odafigyelünk rá. Akár napi 30 perc erőteljes testmozgásra van szükség, de mindenben a legfontosabb a kitartás illetve a rendszeresség. Megemlíthetjük még, hogy megelőzi a csontritkulást, a megfázást, csökkent a vérnyomáson illetve az asztma súlyosságát.

Mindeni tudja bizonyára, hogy szabályozható a depresszió és a stressz is a testmozgással. Egy felüdülés számunkra és még az önbecsülésünket is fokozza. A hormonok szintje is változásnak indul, így jobb kedélyállapotunk is lesz. Rengeteg betegség megelőzésében illetve már kialakult betegségek további súlyosbodására jótékony hatással bír és még a közérzetünk is jobb lesz, és még az esetleges alvászavarokon is segíthet. Így megéri naponta fél órát rászánni erre.

Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}
  
Ezt már olvasta?Bezárás