beremelesA béremelés mindig is egy olyan kérdés volt, ami mellett nehéz elmenni. Azt tudni kell, hogy a 2014-es és 2015-ös évben a magánszférákban dolgozó személyeknek lesz sokkal kedvezőbb a béremelés. Itt még annyit kell hozzá tenni, hogy azok keresnek majd jobban, akiknek jobb a teljesítőképessége és többet dolgozhatnak. Ez nagyon nagy előre lépést jelent a béremelésekkel kapcsolatban. Nyilván köztudottan a béremelés mindig is egy olyan téma, amire szinte minden dolgozó ember kíváncsi. Hiszen ez a fizetés megemelésével jár, amit minden ember kedvezően fogadna.

Ebben az időszakban a tanárok számíthatnak fizetésemelésre, hiszen nekik már régóta kijárt. Az előző évben körülbelül 40%-kal vihettek haza több fizetést a tanárok.

A béremelés az inflációtól is függ, és a szakszervezetek bedobnak mindent, hogy a közalkalmazottaknak is megnövekedjen a bére. Viszont egyelőre egy helyben álldogálnak a fizetések és még nem tudni, hogy melyik irányba fognak haladni. Az életpálya modellből lesz kiszámítva a pedagógusok béremelése, így meg kell várni, amíg eredmények lesznek.

Mindenki tisztában van vele, hogy egy esetleges béremelés milyen jól jönne, így a kormány is azon dolgozik, hogy megnövelje a béreket, főleg a pedagógusokét, mert nekik már be lett ígérve. Viszont az egyelőre még ködös, hogy milyen újabb rendeleteket vagy szabályokat fognak hozni a béremelésekkel kapcsolatban. Természetesen tudni lehet, hogy következni fognak újabb béremeléssel kapcsolatos döntések, de az még a jövő zenéje és nem tudni pontosan, hogy mikor. Látogassa rendszeresen oldalunkat és ezzel be tudja magát biztosítani, hogy bármilyen új információ jelenik meg, azonnal innen meg lehet tudni, mi várható béremelés terén 2014-2015-ben.

  
Ezt már olvasta?Bezárás