mi az a flabelosMint ahogy tudni lehet, az elmúlt időszakban egyre többen érdeklődnek és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző vibrálással működő edzőgépek és pont a miatt, mert jót tesznek az egészségnek, az alkatunkra is jó hatással vannak.

Itt mutatkozik be az elmúlt időszak legnagyobb sikerét elérő gépe a flabélos. A flabélos lényege, hogy 40-45 perces edzésnek felel meg egy 10 perces edzés az eszközzel. Nézzük mi az a flabélos edzés? – 10 perc tényleg elég?

Kicsit eltorzították a kijelentést ugyanis valójában 10 perc alatt testünk annyi izommunkát fektet az edzésbe, amennyit egy 40 perces edzés alatt tudunk megtenni. Viszont azt is észben kell tartani, hogy a hosszabb edzések több kalóriát égetnek, így tény, hogy nem fogunk 10 perc alatt elégetni annyit mint egy 40 perces edzéssel. Fontos tudni, hogy ez a szerkezet nem helyettesíti a tényleges mozgást. Viszont jobb, mintha nem csinálnánk semmit, így minden bizonnyal meg kell tennünk azt a lépést, hogy a rendes normális mozgást beiktatjuk életünkbe és mellette használhatjuk ezt az eszközt, ami egy bizonyos pluszt ad hozzá a mozgásunkhoz és ez által hatékonyabb eredmény érhető el.

Persze vitathatatlan, ahogy említettük, hasznos is egyben mert az izmokat átmozgatja ezzel stimulálva a különböző részeket. De a legfontosabbnak a rendes edzésnek kell lennie, mert ezzel kombinálva nagyon jó eredményt tudunk elérni. Nem kell ettől a szerkezettől csodákat remélni, hanem maradni kell a realitás talaján és mint egy amolyan támogató eszközként használhatjuk mindennapjaink során.
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás