melyik a legjobb pelenkaHa gyermekvállalásról van szó, az egyik leggyakoribb kérdés, hogy melyik pelenkát válassza az adott pár. Ez több tényezőtől is függ például ár, kényelem és rugalmasság. Nagyon sok pelenkát látni a boltokban és a web áruházakban egyaránt. Mindegyik állítja, hogy az adott márka a legjobbat akarja adni kevés pénzért. A legkiválóbb információ szerzési lehetőség a ha ide kattintva megnézi a széles kínálatot, hiszen pelenka árak és tények itt! Alaposan érdemes körülnézni, mert sokszor előfordul, hogy megvásárolunk egy pelenkát akkor utána kiderül, hogy nem volt jó üzlet.

Nagyon fontos szempont a pelenkavásárlásnál, hogy ne ártson a baba bőrének, azaz ne okozzon irritációt. Nem szabad átáznia sem reggelente. Nem szabad áteresztőnek lennie és méretre jónak kell lennie úgy, hogy illeszkednie a baba méreteihez. Minőségre kifogástalan árut válasszunk, az ára pedig legyen pénztárcabarát. A legkézenfekvőbb, hogy az üzlet, ahol vásárolunk, a közelünkben megtalálható legyen, hogy ha valami történik, ne kelljen sokat utazni érte és persze az egyik legkiválóbb vásárlási mód, ha neten keresztül rendelünk. Ekkor nem kell sorban állni és cipekedni sem. Az öt legjobb pelenkamárka a kismamák véleménye szerint a Liberó, a Pampers, a DM babylove, a Müller baby beuty, a Spar pretty baby és az Aldi my love, vagy a Bella Happy.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Liberó átlagára
6000 forint körül már 108 darabos csomagot lehet kapni, 64 darabos Pampers már kapható 4900 forintért, és persze nem feltétlenül kell megvenni a legnevesebb márkát, mert a többi között is találni igen jó minőségűt, csak ki kell tapasztalni. Webáruházon keresztül akár 55 – 58 forintos darabáron is ráakadhatunk kevésbé ismert, de teljesen megfelelő márkára.

Ezekre a márkákra kell oda figyelni, egyáltalán nem drágák és jól betöltik azt a szerepet, amit szántak nekik. Tehát érdemes vadászni ezeket a pelenkákat, itt tőlünk megtudhatja, hogy melyik a legjobb pelenka, hogy babánknak a legjobb és legkényelmesebb élményt tudjuk adni minden tekintetben. Sokszor nehezen lehet találni megfelelő pelenkát, de reméljük jó tanácsokkal tudtunk szolgálni a kismamáknak és elégedettek lesznek babáikkal együtt.


Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás