1 logoA Magyar Posta Zrt. olyan innovatív megoldásokat vezetett be, korszerűsítéseket hajtott végre, amelyek időt spórolnak meg az ügyfeleknek.

Csekkterminál/Icsekk - A még mindig igen népszerű csekkes számlakiegyenlítés terén fontos újítást jelentett a QR-kód feltüntetése a teljes megszemélyesítésű, gépi kitöltésű csekkeken. A QR-kóddal ellátott csekkek a korszerű iCsekk mobilfizetési alkalmazással könnyen, gyorsan és készpénzkímélő módon fizethetők be. Az ügyfelek eddig több mint 110 ezer csekket fizettek be a Magyar Postánál a postai QR kód és az iCsekk segítségével mintegy 1,1 milliárd forint értékben.

App - A Magyar Posta Üzleti Alkalmazás elérhetővé tesz több fontos postai szolgáltatást, többek között a csomagok nyomon követését, díjkalkulátort vagy az irányítószám-keresést. Több kényelmi szolgáltatás teszi ügyfélbarátabbá ezt az alkalmazást: mobileszközeink segítségével intézhetjük a küldeményőrzést, igényelhetjük az ismételt kézbesítést vagy az utánküldést is.

Csomagautomata - 2014 májusa óta működik forradalmi újításként a csomagautomata szolgáltatás, amelynek köszönhetően az ügyfelek akár éjjel is átvehetik küldeményeiket. A fejlesztés szükségességét alátámasztja az azóta megnövekedett csomagforgalom is. A szolgáltatás több webáruházzal áll összeköttetésben, így az ügyfelek megrendelésük teljesítését már kérhetik Posta csomagautomatákra is, amelyeknél a beépített POS termináloknak köszönhetően pedig az utánvételes küldemények is kifizethetőek. Ráadásul az automata arra is lehetőséget biztosít, hogy csomagot adjunk fel.

 

Hűségkártya program -  1 éve indult el a Posta Hűségkártya Program, amely mára több mint 190 000 ügyféllel büszkélkedhet. A kártyatulajdonosok postai és pénzforgalmi szolgáltatások igénybevételével hűségpontokat kapnak, amelyek aztán egyes posta által forgalmazott termékekre válthatók be. A szolgáltatás keretén belül ajándék balesetbiztosítás és számos kedvezmény illeti meg az ügyfeleket, legyen szó például a Postaautó Duna telephelyén történő autójavításról vagy utasbiztosítás megkötésekor.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás