legolcsóbb keritesAmennyiben olcsó megoldást keresünk arra, hogy elválasszunk bizonyos területeket és nem szeretnénk vagyonokat erre a célra költeni, akkor legyen az első gondolatunk a műanyag kerítés, hiszen a műanyag nem kóstál annyi mennyiségű pénzt, mivel ez egy olyan anyag, amit be lehet könnyen szerezni. A másik megoldás a fa kerítés, akár mi magunk is vághatunk hozzá darabokat és a földbe szúrva szinte nagyobb összeg ráköltése nélkül felállíthatjuk. De akár lehet kombinálni a két módszert, illetve anyagot, sőt fa kerítést még készen is olcsón lehet kapni egyes üzletekben, így mindenképpen érdemes utána járni, hol a legkedvezőbb az ára.

Nagyon fontos azt tudni annak ellenére, hogy olcsó készítményről van szó, az nem egyenlő azzal, hogy gyér a minősége, tehát törekedjünk arra, hogy megtaláljuk, melyek a legolcsóbb kerítés megoldások, viszont a funkcióját azt kitöltse, azaz védjen. Hiszen végül is ezért tesszük le, hogy védelmet nyújtson valami ellen, még ha nem is beton biztos a dolog. Persze ki lehet fogni olyan kerítéseket amik drágák voltak és silány minőségűek, de olyat is ami olcsó és felülmúlja a drágább társát, ezért érdemes körültekintően átnézni a kínálatot.

Ezen megoldások talán a legolcsóbb megoldások és mindenképpen éljünk velük, hogy ha nem egy komoly kerítést keresünk, viszont nyújtson valami biztonságérzetet és olcsósága ellenére ne legyen silány minőségű. A legolcsóbb kerítéseket az OBI-ban lehet megtalálni, van ami pár ezer forint, de természetesen aki nem a legolcsóbbra vágyik az talál drágábbakat is, ami pedig a választást illeti, ma már az internet segítségével otthonról is remekül és egyszerűen át lehet tekinteni a készletet.

Amennyiben még ennél is olcsóbb megoldást keres, akkor a hagyományos drótkerítést ajánljuk, a talapzat tekintetében pedig lehet gondolkodni végig zsaluköves megoldásban, vagy akár úgy is, hogy csak az oszlopokat tesszük zsalukőbe és a két oszlop közötti résznél pedig járdaszegély lebetonozását is választhatjuk. Véleményünk szerint ez a leginkább pénztárcabarát megoldás ami funkcióját tekintve teljes értékű megoldás.

Ön mit szól ehhez?

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás