1 logoNagyon sokan panaszkodnak arra, hogy nem bírnak lefogyni, nem megy nekik, már mindent kipróbáltak. Egy nagyon nagy titokról rántjuk most le a leplet, ami nem más, mint a kevesebb étel fogyasztása. Így oldható meg egy igazán jó fogyókúra – nagyon jó tippeket találsz itt! Az, hogy a legnagyobb titok az ételadag minimalizálása, az halálosan komoly, hiszen hogy ha kevesebb ételt viszünk be a szervezetbe, akkor fogyni fogunk, mert minél több tápanyagot viszünk be, annál jobban fenn tudja tartani magát a felépített szerkezet, tehát nehezebb a súly csökkentése.

Igazán jó fogyókúra 2015 - 2016 évben? Tarts ki és ne add fel! Csak így érheted el a kívánt eredményt!

Ezért el kell határoznunk magunkat és ellen kell állnunk a kísértésnek, ugyanis nem szabad mértéktelenül ennünk, sőt le kell redukálnunk az étel mennyiségét. Együnk több zöldséget és igyunk rengeteg vizet. A víz kipucolja a felesleges anyagokat a testből és segít kimosni az amúgy lerakódni készülő feleslegeket, tehát mindenképpen elegendő vizet kell fogyasztanunk ahhoz, hogy sikeres legyen a fogyás.

E mellett még rendszeresen kell sportolni, hiszen a fotelben ülve nem lehet várni azt, hogy leadjuk magunkról azt a sok felesleges kilót ezért keményen meg kell küzdeni és tenni kell érte. Eljárhatunk konditerembe vagy futhatunk is, ezek nem kerülnek sokba. Elég kitartásnak kell lenni ahhoz, hogy ezeket a dolgokat véghezvigyük, ugyanis ha feladjuk mielőtt elkezdtük volna, akkor már vesztettünk. Az álmokért meg kell küzdeni és ezt csak kitartással lehet megtenni. Sok készítmény közül válogathatunk e mellé, amik segítik a fogyást, de az akarat a legerősebb fegyverünk és e mellé még egy jó nagy adag türelem. Persze feltétlenül szükséges egy jó nagy adag motiváció is, talán ez a legfontosabb tényező, hiszen motiváció nélkül nem ér semmit az egész.

Aki rendszeresen visszatér erre az oldalra, az nemsokára jobbnál jobb igazán jó fogyókúrás tippekkel találkozhat és válogathat kedvére.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás