Aktualitasok hirportalMa már bizony mindenféle termékből százféle van, és nem tudjuk melyik a legjobb. A felmosás már egy kicsit kényesebb téma, hiszen ezzel kapcsolatban nem csak azt szeretnénk, hogy illatos legyen és maradjon is a lakás, de a szennyeződéseket is szeretnénk eltávolítani mind a csempéről, mind pedig a parkettáról is. Sokféle kiszerelésbe, márkában és illatban találhatunk a boltok polcain felmosószereket. Csak is az olvasott véleményekre illetve tapasztalatokra tudunk hagyatkozni a döntésnél. Hogy mindenkinek segítséget nyújtsunk egy pár terméket illetve tudnivalóit felsoroljuk.


Először is megemlítjük, mint felmosószert a Cif Brillance-t. Ez általános tisztítószer, ami 1 literes kiszerelésben kapható. A padló illetve más felületek tisztán tartására egyaránt kiváló, fényessé és csillogóvá teszi a felületeket. Hígítás nélkül vagy akár hígítással is alkalmazhatjuk. Elsősorban fürdőszobába vagy konyhában ajánlott a használata. 4 féle illatban kapható, így még ezen belül is tudunk válogatni. Az ára pedig 500 Ft környékén van.

A Sidolux általános felmosószer, amivel egyszerűen tüntethetjük el a padlóról a Kölnféle szennyeződéseket. Emellett a bőrünkkel is kíméletes illetve környezetünkkel egyaránt. Ezen felül pedig még hosszantartó finom, friss illatot is biztosít. Kiszerelése 1000 ml-es és az ára 400 Ft körül van.

A klar öko-szenzitív padlótisztító szer alkalmas PVC, kerámia, de még parketta tisztításához is. Illatmentes, mivel növényi alapú, teljesen biotermék. A felületeken vékony védőréteget képez, mely polírozható. 30 ml-nyi folyadékot kell kb 5 liter vízhez hozzáadni. Kifejezetten lakozott felületekre is van termékük. 500 ml-es kiszerelésben kapható, az ára 2.000 Ft környékén van. Éppen a növényi eredete miatt ilyen drága.

Az Ajax, mint általános tisztítószer minden felületre használható, aktív erejének köszönhetően. Eltávolítja az összes szennyeződést, még az odaszáradt makacs foltokat is minden súrolás nélkül. Az eredmény pedig tiszta felületek és fantasztikus illat, mely hosszú ideig meg is marad. Nagy felületek felmosására vagy tisztítására általában kétkupaknyit ajánlanak fél vödör vízhez, de közvetlenül a szennyeződésekre is tehetünk pár cseppet a tisztító szerből. Az ára pedig elég elfogadható kb 500-600 Ft környékén van, üzlettől függ és 1 literes kiszerelésűek.

Még egy termék van, ami említésre szolgál szerintünk, ez pedig a Well Done. Általános tisztítószer, mely friss illatú és felületaktív anyagtartalma miatt kiválóan alkalmas padlófelületek, bútorok, szaniter elemek, ablak stb. tisztítására. Rengeteg illatban kapható már ez a termék is. Kiszerelésben ez is 1 literes és 400-500 Ft kornyékén van az ára.

Szóval itt is a kínálat nagyon sokrétű, ezek a termékek, melyek említésre kerültek, csak töredéke a teljes palettának. Sokan viszont inkább otthoni praktikákat alkalmaznak, amihez egyáltalán nem használnak ilyen felmosószereket. Vannak akik, szódabikarbóna, ecet vagy épp egy kis mosogatószerre esküdnek. Lehet ez a módszer is beválik, ki kell próbálni, sokkal olcsóbb a kivitelezés, de ugyanakkor a végeredmény nem biztos, hogy ugyanolyan jó lenne, mint az egyes felmosószereknél. Házi praktikák mindenre vannak, döntsük el, melyeiket választjuk!


Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás