aktualitasok hirportal logoEgy előző cikkünkben már sorra vettük azokat a tényezőket, melyeket az alapozó választásánál figyelembe kell vennünk.

Most pedig meg is nevesítünk egy pár alapozót, púdert illetve korrektort is, hogy ezzel segítsük a döntést. Íme, egy pár alapozó márka, melyeket vélemények szerint bizony megéri több pénzt kiadni rájuk.


A Manhattan Powder Mat Make Up alapozónak sok árnyalata létezik, könnyen kezelhető, és szépen, tartósan fed, színe pedig matt! Nem csillog pár óra elteltével sem. A kiszerelése nem túl nagy, így előbb elfogy, mintsem beszáradna, és könnyen vihetjük magunkkal táskában is.

Az Alverde 4 az 1-ben alapozó szépen fel lehet vinni az arcbőrre, még ha az elején nem is úgy tűnik. Fényvédő és gyógynövényes illatú, nem tömíti el a pórusokat és tisztítja a bőrt.

Az Estée Lauder Nutritious Vita-Mineral alapozó nem nehéz állagú és természetes fedést id ad. Érdemes púderrel lefixálni, így majdhogynem egész napig fennmarad.

Az II Makiage Studio Cream Make Up Alapozót a bőrhibákra használhatjuk, olajmentes és jól fed. Elég sűrű, de hidratáló krémmel akár hígíthatjuk is.

A Kryolan Paris-Berlin nevű folyékony alapozó tartós fedést biztosít, emellett nem szárítja a bőrt és nem irritálja. Akár a nagyon fehér bőrűek is találnak ebből megfelelő terméket. Még érzékeny bőrre is nyugodtan használhatjuk. A kisebb kiszerelés is sokáig elég, így megéri az árát.

Vannak, akiknek annyi baj van a bőrükkel, hogy nem csak télen, de még nyáron is alapozniuk kell. Szeles illetve hideg időkre ajánlják a Maybelline Dream Matte Mousse Alapozót, melynek markánsabb textúrája van. A hegeket könnyen elfedi, de mégsem nyújt majd maszkszerű hatást. Nyárra a könnyedebb és krémesebb Factor Miracle Touch Liquid Illusion Alapozót válasszuk. Ez a bőrön púderszerűen szárad, így természetes hatása lesz. Tartósságát tekintve is kiváló, mivel még a legnagyobb kánikulát is jól bírja. Egyáltalán nem nehezíti bőrt és sminkalap nélkül is jó néhány órán keresztül fix marad. De persze ezeken a termékeken kívül még számtalan van és mivel mindenkinek másmilyen a bőrtípusa, nem biztos, hogy pont ezek fognak beválni neki. Ezek a megemlített kozmetikumok inkább támpontként szolgálnak azoknak, akik nem tudják, hogyan is válasszanak.

Az alapozásnál is a lényeg, hogy ne vigyük túlzásba, mert akkor nem tud levegőzni a bőrünk és könnyen roncsolhatjuk a felületét. S fontos még a hidratálás, tehát akár éjszakai krémeket is használhatunk, ha napközben mindenképp alapozni szeretnénk. Jó sminkelést kívánunk és reméljük tudtunk segíteni!


Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás