aktualitasok hirportal logoEljön az az idő, amikor meg kell tisztítanunk ablakunkat attól a sok szennyeződéstől, ami időközben rárakódott, ezért is szedjük most önöknek össze azokat a hatékony és igazán jó ablaktisztító szereket, melyekkel pik-pakk tisztává tudja varázsolni ablakait. Az első és talán az egyik legismertebb ablaktisztító az a Clin.

Nagyon hatékony, hogy ha a tisztításról van szó és kellemes illatokban is lehet kapni, ezért nagyon érdemes megfontolni a vásárlását. A következő az a Cif. A Cif az egy nagyon ismert márka, nem csak ablaktisztító kiszerelésben lehet kapni, de hogy ha tiszta ablakot szeretnénk kapni, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a lehetőséget és dönteni a Clin és a Cif között.

A harmadik kevésbé ismert, viszont elég hatékony ablaktisztító az a Lorin. Mint ahogy említettük, kevésbé ismert, mint, az előző kettő, viszont annál hatékonyabb, így belevehetjük a megvehető és esélyes ablaktisztítók közé. Ide tartozik, ami ugyan ilyen kategória a Panda nevű tisztító is.

A legjobb házi, hagyományos ablaktisztító az ecet és az alkohol, valamint a citromlé. Ezen anyagok felhasználásával nem kell bolti ablaktisztítót vennünk, azok nélkül is csillogni fog nyílászárónk. Tehát ha ezeket az ajánlatokat megfogadja, akkor biztos, hogy olyan tiszta ablaka lesz, amiről enni lehet. Végül és nem utolsó sorban egy bio ablaktisztítót is megnézünk, aminek a neve Citromax, a háziasszonyok véleménye szerint igen kellemes és jó eredményt kihozó szer. Ezzel ráadásul nem csak hatékonyan tisztítunk, de a környezetet is védjük.


Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás