Hétről hétre minden alkalommal arra törekszünk, hogy aki elolvassa a mi heti horoszkópunkat, az az előrejelzéseinket és a tanácsainkat ügyesen tudja majd felhasználni. Mivel itt találkoztunk újra, azt jelenti nyilván, hogy érdekesnek és hasznosnak találod oldalunkat, így mi is hasznosnak érezzük ettől magunkat. Amikor látod, hogy kevésbé jó dolgokkal kecsegtet a jövő heti horoszkópod, ez természetesen nem azt jelzi, hogy ezektől az eseményektől tartanod kell, mert száz százalékosan bekövetkeznek, de azt jelzik mindenképp, hogy a csillagok állása és a bolygók egymáshoz való viszonya alapján mik a lehetséges történések, melyek körülötted felmerülhetnek. Így nincs más teendőd, mint ezek szem előtt tartásával megtervezni a hetedet és ügyelni arra, hogy úgy cselekedj, ahogy az neked a legjobb lehet.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosra most ezen a héten többnyire az lesz majd a jellemző, hogy szerelmi kapcsolatai terén kell nagy és komoly döntéseket hoznia. Amennyiben eddig nem voltál biztos abban, hogy a választottad lehet életed párja, akkor a jelekből erre végérvényesen rá fogsz majd jönni és képes leszel meghozni a jó és hasznos döntést, ami nyilván elsőként számodra kell, hogy megnyugtató legyen. A munkahelyen is történnek ezekben a napokban olyan események, amikre oda kell  jobban figyelned, ebben az időszakban ugyanis minden klappolni fog egy változtatáshoz, méghozzá előmeneteledet nézve. ha ügyes vagy, jó sok időre megalapozhatod a jövődet és anyagilag is nagy biztonságban érezheted  majd  magad.

Bika (április 21 – május 21) - Aki a Bika jegyében született, arra egy nagyon jó, vidám, kellemes hangulatú hét  fog várni, amire  már rég nem volt példa. A szerelemben és a pénzügyekben egyformán jól fog alakulni a helyzeted, ettől szinte majd szárnyakat fogsz kapni és még tovább tudod emelni a jó közérzetedet. Lehet, hogy a munkahelyeden voltak, vagy mostanában várhatóak kisebb vagy nagyobb változások, de mivel ilyen jó formában vagy, semmi okod nincs arra, hogy félj, vagy szorongj, mert a helyzet minden oldalon a te elvárásaidnak megfelelően fog alakulni, most  nincs mitől félned. Engedd el magad, és legkésőbb a hét végén aktívan kapcsolódj ki pároddal, családoddal együtt, így nagy energiákat tartalékolhatsz a következő időszakra.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek csillagjegyű személyek ezen héten totálisan belevetik magukat a munkába, és aki közülük változtatáson töri a fejét, annak ez a pár nap lesz a legjobb mód arra, hogy lépjen. Most esélyed van rá, hogy minden a te akaratod szerint teljesüljön, így nincs is mire várni. A családi idill viszont nem lesz ezekben a napokban felhőtlen, persze mivel most olvasod a horoszkópodat, ez ellen is tudsz majd tenni. Érdemes mindent észben tartani és előre eltervezni, hogy dolgaid a lehető legjobban menjenek és elkerüld ezzel azt, hogy a tennivalóid feltorlódjanak, de arra is figyelj, hogy a fontos ügyeket ne halogasd a következő hétre.

Rák (06.22 – 07.22) - Ebben a hét napban a Rákok életére vonatkozóan nagyon sok tekintetben eldőlhetnek majd a dolgok. Vonatkozik ez a pénzügyeikre és a magánéletükre is egyaránt, ráadásul nagyon jó lesz szem előtt tartani, hogy amilyen döntéseket ezekben a napokban fogsz hozni, nagy befolyással lesznek további életedre. Kiváló időszak a következő hét nap a jövő tervezgetésére, mert remek ötleteid lesznek és jó passzban vagy ahhoz, hogy ezeket meg is tudd valósítani szép sorjában. Folyamatosan törekedni kell arra, hogy minden célt meg tudj valósítani. Az egészséged terén sem adódik a hét során semmilyen gond, így el lehet mondani, hogy a Rák fizikai és szellemi erejének teljében lesz.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak most ezen a héten arra lesz majd szükségük, hogy az eszüket használják, ne pedig a szívükre hallgassanak. Ez elsőként természetesen az érzelmi ügyekre értendő, mert lehet, rá fogsz jönni, hogy egy olyan kapcsolatban élsz már jó ideje, amitől rendre visszacsúszol, nem pedig az előre meneteledet segíti. Sajnos ilyenkor a legfontosabb, hogy a saját érdekeidet helyezd előtérbe, mivel a te jövődről és életedről van szó. A jövő pedig nagyon fontos és sokszor olyan döntéseket kell meghoznunk, ami nem mindig a legkellemesebb, de ismerve a horoszkópodat már tudni fogod, hogy milyen helyzetekben mit kell majd döntened és talán ez az egyik legfontosabb segítség ahhoz, hogy ne érjenek kellemetlen és váratlan meglepetések.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz magánéletére ebben az időszakban főleg az lesz jellemző, hogy nagyon igyekezni fog a családi életét rendbe tenni, illetve mindent megtartani, ezért ne felejtsd el azt, hogy ha mostanában adódnak ilyen jellegű vitáid, konfliktusaid, akkor legelőször magadban kell körül nézni, mert ezeknek az okozója inkább te magad vagy. Az a Szűz, aki egy új kapcsolat kezdetén áll, nagy eséllyel számíthat majd arra, hogy jó irányban halad e téren, ebből most egy szép és tartós párkapcsolat alakulhat ki. Viszont mindenképpen el kell számolnunk magunkkal és kijavítani azokat a hibákat amik felmerültek. Gondolj csak arra, hogy ha ezeket a hibákat kijavítod akkor minden könnyebb lesz, nem lesznek lelkiismereti gondjaid.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg a következő 7 napban a legfontosabb teendőket fogja végre hajtani amik közé tartozik, hogy biztosítani tudja hosszú távon a saját maga és családja megélhetését, ezt pedig akkor tudod kivitelezni, ha kihasználod a lehetőséget, hogy munkakörödben előrébb juss. A napokban a szerencse melletted áll, használd ki az adódó alkalmat és biztos lehetsz benne, hogy a siker nem marad el, ami persze anyagi előnyöket is hoz számodra. A már rég óta tartó kapcsolatokban most egy kicsit borús idő várható, de lehet, csak az a probléma, hogy kevés időd jut társadra. Igyekezz legalább a hét végedet úgy alakítani, hogy közös programot, kirándulást, egy mozit, vagy egy vacsorát sikerüljön összehozni és itt át tudjátok beszélni azokat a dolgokat, melyek mindkettőtöket foglalkoztatnak.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A héten a Skorpió nagyon szerelmes passzban lesz és ezen meg is fog lepődni, ettől a megszokottnál is optimistább és vidámabb hét vár rá. Olyan jó passzban leszel a napokban, hogy a barátok, kollégák direkt keresni fogják a társaságodat, mert a remek hangulatod rájuk is átragad és ez mindenkinek nagyon tetszik. A meghívások egymást követik ezen a héten, a legjobb, ha lehetőség szerint eleget teszel ezeknek és nem bántasz meg senkit, főleg azokat nem, akik a rosszabb napokon is melletted vannak. A szerelem egy olyan dolog lesz az életedben, ami csak előre fog hajtani és végre lesz egy olyan ember melletted, aki nem vissza tart hanem mindenben támogat és tol előre az utadon.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Amennyiben a Nyilas csillagjegybe tartozol, a párkapcsolat terén elég nyugodt, szép napokat fogsz átélni, ez annak is köszönhető, hogy ha van a pároddal nézeteltérésetek, ennek megbeszélésére és megoldására most teljesen nyitott fogsz lenni, türelmes és kompromisszumra is kész. Így ezen a téren csendes és boldog időszakra számíthatsz. Jobban rá kell hangolódnod azonban a pénzügyeid, üzleti dolgaid tisztázására és hosszabb távú megoldására, mert ezekben a témákban e hét nem a legszerencsésebb időszak lesz. Most persze, hogy ezt tudod, jól fel fogsz készülni arra, hogy megfontold minden lépésedet, előre gondolkodj és ezzel elkerülheted máris, hogy saját magadnak, pénztárcádnak, családodnak nagyobb kárt okozz.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakra ezen a héten az lesz a jellemző, hogy telis tele lesz ötletekkel szellemileg fantasztikusan jó állapotban lesz, remek ötletekkel fog előállni a munkáját és a magánéletét illetően is. Olyan fogékony leszel a dolgokra, hogy azt fogod érezni ezekben a napokban, soha ilyen könnyen még nem tanultál, ezért ezt használd ki és igyekezz újdonságokkal, új dolgokkal megismerkedni, akár valami egészen új dolog elsajátítására is kiváló alkalom lesz. Kedveznek neked ezek a napok arra is, hogy ha esedékes bármilyen szerződés megkötése, azt mostanra időzítsd, mert jó haszonnal zárhatod ezeket az ügyeket. A munkában és a tanulásban egyaránt jeleskedni fogsz ami szintén nagyon jó hír erre az időszakra.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők csak kellemes és jó dologra számíthatnak a napok során, nem lehet majd panaszotok, amikor a hét utolsó napján visszatekintetek. Különösen jó lesz, hogy anyagi helyzetedet illetően nagy megelégedettséggel zárod ezt a hetet is. A pénzt ügyes manővereidnek köszönhetően szinte vonzani fogod a jövőben, de épp e miatt vigyázz, hogy akik szívesen hozzád csapódnak, lehet, hogy érdekből teszik. Nyugodtan válogass a baráti, társasági ajánlatok között, persze azért arra is figyelj, hogy ne költekezz feltűnően és korlátok nélkül, hiszen ez nem csak a jó, de a kellemetlen, rossz dolgokat és személyeket is vonzza. A pénz nem szabad, hogy elsődleges legyen, mindig legyen valami olyan tevékenységed, amit előrébb tudsz helyezni.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak hete szerelemmel fog telni és boldogsággal, ezeken a napokon semmi nem árnyékolja be majd a boldogságodat, párod is végre azt fogja érezni, hogy rá figyelsz és érdekel, mi van vele, fontos számodra, ráadásul még a szerencse is melléd szegődik. Ha új kapcsolatba kezdesz épp most, akkor jól látod, hogy akár az életre szóló igazi is lehet, aki ráadásul ugyan úgy érez, mint te. A pénzügyek azonban nem lesznek ennyire jó státuszban, nagyobb bajtól ugyan nem kell tartanod, de üzleti ügyekbe a héten ne menj inkább bele, mert abból most nagy valószínűséggel csak veszteséggel jönnél ki. Ezért oda kell figyelni arra, hogy mire költöd a pénzt és, hogy mibe fektetsz be, mert ez meghatározhatja a dolgok menetét.

  
Ezt már olvasta?Bezárás