Lássuk mit is ígérnek erre a hétre a csillagok az egyes csillagjegyek szülötteinek? Február, azt mondják a szerelem hónapja, de persze ezen héten is mindenkit érdekel, hogy milyen érdekes, vagy nem várt fordulatok tarkíthatják a saját és családja életét. Van, akinek e hét nap során az egészségével kell többet törődnie, van, aki jobban kell koncentráljon a munkájára és van persze olyan csillagjegy is, akinek semmi oka nem lesz az aggodalomra, csupán annyi lesz a héten a teendője, hogy várja a jobbnál jobb eseményeket, melyek vele történnek. Akár melyik kategóriába is tartozol, az biztos, hogy a legjobban akkor jársz, ha tüzetesen átolvasod e heti horoszkópodat., hisz így nem érhet majd semmilyen kellemetlen meglepetés.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos ezen a héten fordítson saját magára az átlagosnál több figyelmet, érdemes kicsit óvatosabban és körültekintőbben élned, főként a közlekedésben légy nagyon figyelmes. Sokat dolgozol, szerteágazóak a megoldandó feladatait, ettől némileg szétszórtabb és figyelmetlenebb lehetsz. Az érzelmi életed viszont teljesen kerek és megnyugtató módon alakul, szinte minden úgy történik, ahogy te azt elképzelted és szeretnéd. A hét végét igyekezz munka nélkül, a pároddal, családoddal tölteni, így a következő hétre képes leszel újabb energiákkal feltöltődni.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikáknak kellemes, nyugodt hetük lesz, ami pedig a legnagyobb öröm lesz számukra, hogy ezen a héten kiválóan alakulnak pénzügyeik, üzleti ügyeik. A hét közepén végre sikerül tető alá hoznod egy régen húzódó és nagyon áhított remek üzleti manővert, mellyel hosszú időre meg tudod alapozni a jövődet. Ez kellő alapot és főleg igen nagy biztonságérzetet ad számodra és a családod részére is. Ha egyedül élő Bika vagy, akkor e hét végén minden esélyed meg van arra, hogy találkozz végre valakivel, aki egyáltalán nem lesz közömbös neked és az érzés ráadásul kölcsönös lesz. Általánosságban a Bikákra egy mozgalmas és eseményekkel teli hét nap vár, amikor is olyan nem várt fordulatok lesznek, melyektől jobbá válhat az életük.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek igen sok munkával tölti ezt a hetet, ezért a leginkább arra lesz érdemes figyelni, hogy ehhez m,eg legyen folyamatosan a megfelelő energiád és erőd. Az átlagosnál kicsit jobban és aprólékosabban érdemes megtervezni az időbeosztásodat és ami legalább ennyire fontos, hogy minden nap tervezz be egy órát legalább, amikor a magad frissítésével foglalkozol. Fizikailag és szellemileg egyaránt szükséges, hogy állandóan karbantartsd magad, mert csak így lehet hosszabb távon jó eredményeket elérni. Amennyiben nincs lehetőséged eljárni sportolni, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy otthon reggelente és esetleg esténként levezetésként elvégzel pár jógagyakorlatot, ami teljes felfrissülést eredményezhet.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rákok is mindenféle jóval számolhatnak ezen a héten, igen csak melléjük szegődik a szerencse pénzügyekben és érzelmi kérdésekben is. A munkádban is szép sikereket érhetsz most el, nagy és felelősségteljes feladatokkal bíznak meg, amiket mind remekül meg tudsz oldani. Az első félév egyik legjobb hete vár rád, használd ki az alkalmat és vedd sorra a betervezett feladataidat, amelyekhez nagyobb energia és kitartás szükséges, mert ezekben a napokban különösen kreatív és termelékeny leszel. Ne feledd viszont, hogy mögötted ott áll a család és nélkülük nem tudnál ennyire jól teljesíteni, a hét végét minden áron velük töltsd, munka nélkül.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Kellemes és már már unalmasnak induló hét elébe nézel, ha az Oroszlán jegyében jegyébe tartozol, de igaz, hogy az év eleje óta mostanáig annyit dolgoztál, mint más fél év alatt. Ezekben a napokban jut időd legalább az olyan ügyek intézésére, amelyek magánjellegűek, de halaszthatatlanok, így most utolérheted magad e téren. Szerdán szakíts időt arra, hogy fizikailag is rendbe tedd magad, ha megteheted, iratkozz be egy edzőterembe, ahol szakember segítségével megtalálhatod a karbantartás legkiválóbb módjait. A családod, párod nagyon örül majd, hogy látják, ki vagy pihenve, törődsz magaddal és ettől sokkal jobb hangulatban tölthetitek az időt egymás társaságában is.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz szülötteire némileg zűrzavaros hét köszönt, főleg ami a magánjellegű dolgokat illeti. A párkapcsolatodban felmerülhetnek viták, veszekedések, aminek a legfőbb oka az lehet, hogy nem jut egymásra elég időtök. Mielőtt meggondolatlanul cselekednél, igyekezz mindenképp arra törekedni, hogy a dolgokat reálisan átlásd és emberiesen oldd meg a problémákat, ami elsősorban azt jelenti, hogy vádaskodások helyett üljetek le és beszéljetek egymással őszintén. Az egész hetedre rányomja bélyegét a türelmetlen és felfokozott hangulat, ezért már a hétfői napon legjobban teszed, ha veszel egy mély lélegzetet és igyekszel higgadtan, barátságos hozzáállással nekilendülni e napoknak, így esélyed lesz arra, hogy ne egy feneketlen felfordulás és veszekedés hegy jellemezze a hetedet.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Remekül alakulnak a Mérleg dolgai egész év eleje óta, sorban aratod le munkáddal a babérokat, a magánéleted is a legjobb mederben halad. Mégis most a hét vége felé észre kell majd venned, hogy van valaki a környezetedben, aki nem tud ennek a jó szériának örülni, sőt talán azon dolgozik, hogy neked keresztbe tegyen. Minden bizonnyal ez egy munkahelyi problémaként merül fel, így járj a héten nyitott szemmel és igyekezz megfejteni, ki az, aki nem szívesen osztozik a sikereidben, sőt. Ha meg tudod fejteni a relytéjt, semmiképp ne támadj, hisz akkor a másik fegyverével élsz te is, sokkal inkább célravezető lehet, ha szembesíted az illetőt azzal, hogyan és miként viselkedik és megpróbálod rávenni egy tisztázó beszélgetésre. Ha ügyes vagy, ellenségből barátot kovácsolsz!

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Kevés olyan csillagjegy van, mint a Skorpió abból a szempontból nézve, hogy az energia tartalékai szinte kimeríthetetlenek, legyen szó akár munkáról, akár üzleti – pénzügyekről, vagy a magánéletéről. A felbukkanó, megoldandó problémákra szinte azonnal képes vagy reagálni és pillanatok alatt megtalálod a legkreatívabb, legmegfelelőbb megoldást. A hét közepén mégis próbálj meg valamennyire lehiggadni, lazítani, mert a folyamatos ezres fordulat megbosszulja magát. Törődj az egészségeddel többet, mert csak akkor vagy képes folyamatos nagy teljesítményekre, hogyha a lelked, a tested megkapja a kellő üzemanyagpótlást. A hét végén egy mozit, vagy egy nagy sétát is be lehet tervezni, amikor a pároddal végre kettesben tölthetsz egy kis időt.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Aki a Nyilas jegyében született, az e héten igen jó hatásokra számíthat a bolygók állását, mozgását elnézve. Talán nektek lesz a leginkább kiegyensúlyozottnak mondható hetetek, a munkát és a magánéletet nézve is. Ami még hab lesz a tortán, hogy pénteken azt tapasztalhatod, egy olyan rég óta dédelgetett álmod válik végre valóra, amire már egyáltalán nem is számítottál. Az is lehet, hogy munkával kapcsolatosan egy olyan ajánlattal találnak meg, amire a legvadabb álmodban sem mertél gondolni, ezzel pedig az egész életed más, pozitív irányt vehet. Jól fontold meg és beszéld meg a családoddal, hogy mi tévő legyél, de ne húzd a választ túl sokáig, mert ilyen lehetőség nem adódik túl gyakran. A magánéleted szerencsére szintén igen jól alakul most, így ez csak megkönnyíti a döntéseidet, melyeket a héten meg kell hozni.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok e héten a munkájukat illetően számolhatnak igen kedvező és nagyobb volumenű eseményekre. Számodra ezekben a napokban egy igen nagy és ritka lehetőség kínálkozik, amennyiben megfelelően megfontoltan és ügyesen élsz e lehetőséggel, hosszú távra megalapozhatod a jövőt. Mint Baknak, épp itt az ideje, hogy rád köszöntsenek a jobb és könnyebb idők, ezért minden lehetőséget ragadj meg ahhoz, hogy a saját életedet jobbra tudd fordítani. Minden esetre a magad helyzetét akkor tudod megfelelően megkönnyíteni, ha egyre inkább nyitottá válsz a világ modernebb dolgai iránt és igyekszel lépést tartani a változások terén is. A hét végi baráti meghívásokat feltétlenül fogadd el, szükséged van a rokonok és barátok bíztatására, a megerősítésre.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Szinte szárnyakat kapnak és repülnek a hét folyamán a Vízöntők, annyira jól állnak a dolgaid minden téren, hogy semmi okod nem lehet panaszra. Amibe most belevágsz, abban minden téren sikereket érhetsz most el, ráadásul nagy részt önerőből, így megelégedéssel tölthet el ez a helyzet. Ami az egészségedet illeti, az is toppon lesz a napokban, igen ügyesen tudsz gazdálkodni az erőddel és energiáiddal, amit e téren még tehetsz magadért, hogy folyamatosan szinten tartod ezt az állapotot és nagyon sok vitamint viszel be a szervezetedbe. Miután ilyen jól mennek a dolgok, a magánéletedben sem lesz semmi fennakadás, békés és nyugalmas hét vár rád.

Halak (02.20 – 03.20) - Jó kis mozgalmas napok elé néz a Halak jegyűek mindegyike. Mire észbe kapsz, azt veheted észre, hogy már a hét közepén jársz, annyi a munkád és az intézni valód, hogy észre sem veszed, milyen gyorsan telnek a napok. Ne riadj vissza a nagy mennyiségű és sokféle feladattól, ami vár rád a hét során, te olyan fajta ember vagy, aki minél többet raknak rá, annyival többet bír. Persze ahhoz, hogy kellően bírd ezt a hajtást energiával, valamit tenni is kell. Elsősorban azzal tudsz magadnak segíteni, ha már hétfőn reggel leülsz egy pár percre és összeállítasz egy listát a heti teendőkről, majd fontossági sorrendbe sorolod azokat és ezzel meg tudod előzni, hogy egy óriási kapkodás és rohanás legyen a heted. A hét végén amikor visszanézed a listádat, láthatod, milyen termelékeny és eredményes voltál.

  
Ezt már olvasta?Bezárás