Máris elkerekezett az második hónapja, ez a hét is mindenki számára tartogat kellemes, vagy kevésbé várt fordulatokat egészen biztosan. Aki úgy látja, hogy sokat számít neki mi is az, amivel számolhat a következő hét napban, az valóban itt van nálunk a legjobb helyen, hisz erre a kérdésre megkapja a választ. Ezen a héten is akad, akivel semmi különös nem történik, csak folynak a dolgok a megszokott kerékvágásban, de lesz olyan csillagjegy is, akik számára érdekes eseményeket mutat a bolygók állása, mozgása. Bár mely kategóriába tartozol, csak kamatoztatni tudod az itt megszerzett értesüléseket, mert ezek tükrében tudsz készülni a hétre, sőt fel tudod készíteni családodat, barátaidat is arra, hogy mely jelekre figyeljenek jobban.

Kos (03.21-04.20.) - Ezen a héten a Kosnak minden energiáját a munkájára kell összpontosítani, kicsit összejöttek a dolgok és szerteágazó, de érdekes feladatok várnak most rád. Semmi okod nincs az aggodalomra, minden téren remekül helyt tudsz állni, így a hét végét igen kellemes és megelégedett hangulatban töltheted. Arról nem is beszélve, hogy az e heti sok munkának anyagi szempontból is meg lesz az eredménye, és végre meg tudod valósítani egy olyan tervedet, amelyre már rég óta készülsz. Feltétlenül figyelj oda egyedülálló Kosként arra, hogy ne bonyolódj kétes kimenetelű kapcsolatba csak azért, hogy ne érezd magad egyedül, rosszul sülhet el.

Bika 04.21-05.21. - Ez a hét a Bika számára nagyon kedvezően alakul, elsősorban érzelmi ügyekben lesz szerencsés időszakod. A hét közepe felé találkozhatsz valakivel, aki nagyon kedves és fontos számodra. A párban élő Kosnak is nyugalmas, békés hete lesz, a hét végén teljes lesz a családi idill. Pénzügyi manőverekbe ne nagyon menj bele ezeken a napokon, ha mégis elkerülhetetlen, akkor semmiképp ne szégyellj ehhez segítséget kérni olyan baráttól, vagy kollégától, aki ebben nálad jártasabb, így nem járhatsz rosszul. A héten a Kosok tele lesznek energiával, rengeteg kreatív ötleted támad, ezeket igyekezz minden téren jól kamatoztatni, a siker nem marad el.

Ikrek 05.22-06.21.) - Ha az Ikrek jegyébe tartozol, most e hét során szükséged lesz az energiatartalékaid mozgósítására, ugyanis annyi munkát kapsz, hogy alig győzöd majd. Ennek persze végül is örülni kell, hiszen azért bíznak rád ennyi feladatot, mert tudják, hogy képes vagy megoldani. Mivel nagy spórolásba kezdtél az év elején, így próbáld meg jó beosztással és türelemmel fontossági sorrendbe tenni a teendőidet, így lesz erőd az összes feladat végrehajtásához és anyagilag is igen kamatozó hetet zársz majd. Ha ezek mellett marad némi energiád és időd, akkor fontos lenne, hogy a párodra is tudj ebből szánni legalább a hét utolsó napjain, mert ő az, aki igazán mindenben támogat és segít, hogy el tudd látni a munkádat.

Rák (06.22-07.22) - Mozgalmas és izgalmas hét vár a Rákra, már régen nem voltál ennyire feldobott és remek hangulatban, ami szerencsére egész héten kitart. A munkádban kiemelkedő teljesítményre leszel képes a napokban és a kollégák, a főnököd csak lesi majd, hogy honnan ez a töménytelen sok erő. A szerdai nap alkalmas lesz arra, hogy tető alá hozz egy rég óta tervezett üzletet, amely nem csak azt jelenti majd, hogy végre olyasmivel foglalkozhatsz, amit nagyon  szeretsz, de anyagilag is kitűnő lehetőségeket ad. Az érzelmi életed kicsit most háttérbe szorul, nem is vagy a toppon e téren, így ne erőltess olyan dolgokat, vagy megoldásokat, amelyekkel még pár napot lehet várni, mert egy hirtelen, türelmetlenül meghozott döntésből rosszul is ki lehet jönni, amit elképzelhetően megbánnál.

Oroszlán (07.23-08.22) - Ez a hét az Oroszlán számára a nagy döntések hete lesz, feltorlódtak azok az ügyek az életed több területén is, amelyekben már nem lehet tovább halogatni, hogy lezárd azokat. Ne legyél cseppet sem ideges, hiszen az összes kérdés megnyugtatóan fog megoldódni, csak arra figyelj oda, hogy ne kapj egyik dologból a másikba, hanem zárj le egy ügyet és után térj át a másik megoldására. Nem csak üzleti és pénzügyi kérdésekben kell most elhatároznod magad, de érzelmi ügyekben is el kell döntened, hogy merre haladsz tovább. Ige szerencsés helyzetbe kerülsz csütörtökön, amikor is több olyan emberrel is összetalálkozol, akik hathatós segítséget tudnak számodra nyújtani egy-egy kérdés megoldásában. Hagyatkozz a tanácsaikra, nem fogod megbánni. A hét végére lenyugszanak a kedélyek, remek hangulatban, békességben és szeretetben töltheted a szombatot és vasárnapot családi körben.

Szűz (08.23-09.22) - Aki a Szűz jegyében született, annak ez a hét nem hoz sok újdonságot, de ezt úgy kell inkább felfogni, hogy a dolgok a megszokott  mederben haladnak és nem kell semmi különös, nem várt fordulattól tartani. Érdemes mégis arra figyelni, hogy az elkövetkező hetekre is felkészülve némileg előre is edzedd magad fizikailag és idegileg, mert a hónap második felében szükséged lesz nagyobb erők megmozgatására. Most ebben a hét napban viszont nyugodtan végezheted a munkádat, mindenben számíthatsz a családi háttértámogatásra és a hét végét maximális pihenésre fordíthatod. Ami netán mégis kizökkenthet az egyensúlyodból, az egy kis munkahelyi intrikát lehet, de mivel igen jól tudod kezelni ezeket a helyzeteket, nem lesz semmilyen rossz hatással a kedélyállapotodra.

Mérleg (09.23-10.22) - A Mérlegek hete a pihenésről kellene szóljon, mert az elmúlt egy hónap alatt annyit dolgoztál, mint más fél év alatt. Hálistennek egyre több és nagyobb feladatokkal látnak el, amire büszke lehetsz, de fontos, hogy megtanuld az energiáidat beosztani és pótolni azokat. Betegség nem leselkedik rád és semmi más veszély sem fenyeget a héten, de mindenképp oldd meg, hogy a napi munka után egy kis időt tudj magadra fordítani, amikor képes lehetsz újratöltődni, regenerálódni. A sok feladat mellett kellemes élményben lesz részed kedden, amikor találkozol egy olyan emberrel, akivel akár egy életre szóló, igaz barátságot köthetsz. Az ilyen események nagyban befolyásolják az életünket, így minden áron adj magadnak időt arra, hogy ez a barátság kibontakozhasson. Párkapcsolatodban ügyelj, hogy ne rendezz féltékenységi jelentet főként, ha semmi okod sincs rá.

Skorpió (10.23-11.21) - Sziporkázni fogsz Skorpióként egész héten, remek ötletekkel állsz elő az élet több területén is. Így lehetséges, hogy a munkahelyeden nagyra értékelnek egy kreatív és előre mutató ötletet, amellyel nem csak a kollégák elismerését vívod ki, de a főnökök jutalmazási kedvét is fellendíted. Ez a hét számodra egyébként is pénzügyi szempontból az egyik leggyümölcsözőbb lehet az év első felét tekintve, tehát most számodra nem a pihenés és lazítás napjai következnek. A hét második felében viszont már élvezheted az elvégzett munka okozta kellemes érzést és persze a jutalom anyagi vonzatát is. Arra azonban ügyelj, hogy a „műsoron kívül” hirtelen befolyt pénzt ne költsd el azonnal és főleg ne felesleges dolgokra, mert nem tudhatod, mit hoz a jövő és semmi kép ne kockáztass feleslegesen.

Nyilas (11.22-12.20) - Nem indul valami fényesen a hét a Nyilasnak, az előző hét végén nem sikerült kipihenni magad, így eléggé fáradtan, elnyűtten kezded ezt a következő hetet. Ne csüggedj, a hétfő sokaknak nem kedvence, de ha erőt veszel magadon és belátod, hogy nincs más út, mint előpre nézni, akkor másnapra már könnyebb lesz. Számodra most a hét során az a legfontosabb feladat, hogy felmérd az elvégzendő munkákat és ezzel együtt a mozgósítható energiáidat, majd a kettőt igyekezz összhangba állítani és akkor nem lesz semmi baj. Érdmes akár egy naptárt vezetni a teendőkről, amiket legjobb, ha fontossági sorrendbe sorolsz be és így elkerülheted, hogy ide – oda kapkodva egyiknek se érj a végére. A családban is adódhatnak megoldandó kérdések a hét közepe felé, igyekezz itt is a legcélravezetőbb és mindenki számára legjobb megoldást megtalálni, persze ehhez nyugodtan fogadd el a párod segítségét is.

Bak (12.21-01.19) - A Bakoknak eléggé simán és zökkenőmentesen telik ez a hét, rég nem voltál ennyire jó passzban ami a magánéletedet és a munkádat is illeti. Szinte már régóta nem érzett megelégedettség tölt el, persze téged nem fenyeget az a veszély, hogy elbíznád magad, hiszen örök elégedetlenként ismernek. Mégis ezekben a napokban engedj fel egy picit és itt az ideje, hogy saját magaddal némileg többet törődj minden lelkiismeret-furdalás nélkül. Ha lehetőséged lesz rá a hét végén, akkor még egy kétnapos kis kiruccanásra is találhatsz módot a gyerekeiddel, a pároddal, de akár baráti társasággal. A lényeg, hogy fel tudj töltődni friss energiákkal, mert ettől a következő hetekre hatalmas energiákat nyerhetsz.

Vízöntő (01.20-02.18) - A Vízöntőknek remek hetük lehet, főleg, ha ügyesen manővereznek üzleti és pénzügyek terén. Most amibe belevágsz az mind kiválóan sikerülhet és anyagilag szuper jól végződhetnek ezek az ügyletek. Számolhatsz nyugodtan azzal, hogy e hét elején egy hosszan tartó sikersorozat indul el az életedben és csak rajtad múlik, hogy mennyire ügyesen állsz a dolgokhoz, tehát meddig tart ez a jó széria. Már nagyon rád fért, hogy jóra forduljanak a dolgok, ezért kellemes és rég várt jó érzés lesz számodra, hogy végre eljön az idő, amikor nem kell minden garast a fogadhoz verni. A sikeres napok persze szebbé és jobbá teszik a magánéletedet is, hiszen ha meg van egy bizonyos anyagi biztonság, akkor minden más téren is sokkal jobban el tudod magad engedni. Megszűnnek a legsúlyosabb gondok, így pároddal végre ezt a hét végét felszabadult nyugalomban és boldogságban töltheted.

Halak (02.19-03.20) - Aki a Halak jegyébe tartozik, az végre elmondhatja, hogy egy olyan hét következik, amelyben örömét leli magánéleti és munkahelyi téren is. Egyre több a munkád, aminek nagy jelentősége van számodra, hiszen arra törekszel, hogy minél nagyobb biztonságot legyél képes teremteni magad körül. Attól, hogy e téren jól alakulnak a dolgaid most, az érzelmi életeddel is kicsit többet tudsz törődni és ezen a fronton végre el tudod valamivel jobban engedni magad. Hálás vagy a párodnak azért a nagy türelemért, amit irántad tanúsít, ennek hangot is adhatsz a hét utolsó napjaiban, ha másra nem is jut idő, legalább vidd el egy nagyobb sétára, amikor ki tudjátok magatokat beszélgetni. Ez bőven elég ahhoz, hogy a következő hetekre is jusson energiátok a munkára és arra, hogy az egymás iránti türelmetek töretlen maradhasson.

  
Ezt már olvasta?Bezárás