frotox kezelesEgy igazán új és minden eddigitől eltérő módzser kelent meg a plasztikai műtétek „piacán”, ami nem más, mint a Frotox – ifegfagyasztás, aminek az eredménye ránctalanítás. Azt már nagyon rég óta felfedezték a szakmeberek, hogy az alcsony hőmérséklet hasznos lehet az arcbőr számára abban az esetben, hogyha ez kellő hidratálással párosul. A Frotox módszer azonban elég kemény módszer, amely nagymértékű fagyasztásból áll. A Beyond MediSpa igazgatója szerint a hideg hőmérsékelt javítja és növeli a keringést, ettől a sejtek sokkal több tápanyaghoz és oxigénhez jutnak, amitől feszes és puha lesz a bőr, sőt a narancsbőrt elhalványítja az effajta kezelés, az arc ránc nélküli lesz.

A frotox kezelés mindössze 20 perc alatt elvégezhető, melynek lényege, hogy az idegek közelébe egy folyékony nitrogénnel feltöltött eszközt tesznek, mely ellenőrzi az izmok mozgását hasonlóan a botox kezeléshez, amivel szinte ugyan olyan eredmények érhetők el, vagyis ránc nélküli arc, fiatalító kúra. A folyékony nitrogén a szemöldök és a homlok környezetében lefagyasztja az idegszálakat, amely módszer azért kedvezőbb a botoxnál, mert azonnali eredményt hoz és még injább e mellett szól, hogy a kezelés során nem jut semmiféle idegen anyag az emberi szervezetbe, amelyben a nitrogén eleve megtalálható.

A módszer eléggé friss, ezért kozmetológus szakemberek, sőt egy két híres celeb – aki már próbálta – nem állítják egyértelműen, hogy veri a botoxot, de az is igaz, hogy eléggé gyerekcipőben jár még ez az eljárás ahhoz, hogy elég tapasztalatból lehessen leszűrni az általános és hosszan tartó eredményeket.


Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás