dugulaselharitas otthonA mindenféle lerakódásokból származó szennyeződések okozhatnak dugulást. Sokszor szembe kell nézni ezzel a problémával és ki kell találni, hogy hogyan dugíthatjuk ki házilag a lefolyókat anélkül, hogy szerelőt hívnánk.

A dugulások megelőzésére rendkívül alkalmas a szódabikarbóna. Fel kell forralni vízben.


Házilag is nagyon hatékonyan lehet küzdeni a dugulások ellen és nem kell azért aggódnunk, hogy a zsebünkbe kelljen nyúlni, hogy kihívjuk a szakembert. Az ecet is rendkívül hatásos szer, ezzel is nagyon jól fel lehet oldani a dugulást.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

A sima konyhasó
még egy remek otthoni eszköz, csak bele kell szórni az eldugult lefolyóba, pontosan bele kell önteni, mert fel kell keverni vízzel. Ezek a leghatékonyabb házi ellenszerek a dugulás ellen, igyekezzünk alkalmazni őket és végső esetben hívhatunk szerelőt is. Természetesen tudjuk mennyire bosszantó dolog az, hogyha eldugul valami és nem működik rendeltetésszerűen.

Ezért igyekezzünk tisztán tartani a lefolyó környékét, hogy elkerüljük a dugulást és ne essünk abba a hibába, hogy végül az legyen, hogy eldugul a mosdó, a fürdőkád, vagy akár a WC és ne tudjuk használni őket. Van még egy olyan eszköz az úgynevezett bórax, amivel hatásosan tudunk küzdeni a dugulás ellen. Ezzel nem csak a penészt és a szennyeződéseket tudjuk eltüntetni, de a dugulás ellen is képesek vagyunk igen hatékonyan felvenni a harcot.


Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás