aktiv passziv khr barEz a lista manapság a középpontban van, mivel elég jelentős szereppel bír. A BAR-KHR lista egy olyan közös felsorolás, amin olyan személyek szerepelnek, akik nem tudták visszafizetni tartozásukat, azaz nem fizették be törlesztő részletüket időben.

A listára fel lehet kerülni aktívként és passzívként is, ha aktívként vagyunk rajta, az annyit jelent, hogy nem fizettük még vissza tartozásunkat, és meg sem kezdtük a törlesztést.

Ha passzívként vagyunk rajta akkor már vagy rendeztük a tartozást, vagy pedig megkezdtük a törlesztést és azt rendszeresen, határidőre teljesítjük, de ilyen esetben is még 1 év kell ahhoz, hogy töröljenek minket az aktív, passzív BR-KHR listáról és felvehessünk újabb hiteleket.

Ha aktív BAR listán vagyunk, akkor sajnos nem fognak nekünk újabb hiteleket adni, amíg nem törlesztjük az adósságunkat. Ha kifizettük a tartozást, akkor átkerülünk egy úgynevezett passzív státuszba ahol korlátozottan, de már hozzájuthatunk hitelekhez. Viszont mindenképpen törekedjünk arra, hogy kifizessük a tartozást, mert csak akkor tudunk hozzá jutni újabb személyi kölcsönhöz, ha szeretnénk felvenni.

Mindenképpen érdemes oldalunkat látogatnia, mivel ahhoz, hogy friss híreket kapjon és új információkat, vissza kell térnie ugyanis minden ilyen hírrel kapcsolatban lehetséges tájékozódni a friss információink alapján. A leglényegesebb információ az összes közül, hogy csak is passzív BAR-KHR listásként tudunk személyi kölcsönt felvenni, de több esélyünk van, hogy ha már töröltek minket a listáról 1 év után. Ezt mindenképpen észben kell tartani, hiszen mindenhonnan elutasítást fogunk kapni, ha aktív bar listások vagyunk.

Mondja el a véleményét nekünk ITT!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás