1 logoNégycsillagos besorolást kapott a Balatonfüreden található Medhotel, amely ennél magasabb színvonalat tartalmaz, és 40 szobával rendelkezik. A vendégek részére van egészségügyi- illetve wellness részleg is. A tervezett nyitást ez év végére vagy jövő tavaszra tervezik. Az Aranyhíd sétány szomszédságában a zöld területen valósul meg. Az épület kivitelezése szeptember végére fog befejeződni. Egy különálló beruházás keretében valósul meg a 81 lakást illetve 16 üzlethelyiséget kínáló Aura Homes épületegyüttesével.

A hotel rendelkezik 34 kétágyas szobával valamint hat nagyobb alapterületű, négyszemélyes apartmannal. A hotelben ki van alakítva egy 450 négyzetméteres területen gyógyászat is, ami kardiológiai megelőzéssel, esztétikai fogászattal valamint szépészeti beavatkozásokkal foglalkozik. A wellness részleg 750 négyzetméteren terül el, ahol található belső élménymedence, gyermekmedence, finn-, gőz-, rönk- illetve infraszauna, hideg vizes csobbanó illetve tört jéggépet felsorakoztató szaunavilág, majd ezek mellett még pihenőterek is.

A szálloda sétány felé nyitott étterme a la carte vendégeket is kiszolgál, ám a lobby illetve wellness bár, valamint a külső medence mellett lévő kültéri étterem - bár is szintén rendelkezésükre áll majd a vendégek számára. A projekt költsége 1,6 milliárd forint, amiből a pályázati támogatás 970 millió. A beruházó, a Kent Magyarország Kft. várhatóan az őszre hoz döntést arról, hogy kit fog megbízni a hazai illetve a külföldi vendégekre egyaránt számító, nagy átgondoltsággal épülő, Balatonfüred arculatához illeszkedő ház üzemeltetésével.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás