12 napos turbo dieta kiprobaltukMivel hamarosan itt a nyár meg amúgy is, úgy döntöttünk, kipróbáljuk a 14 napos Turbó Diéta fogyókúrás terméket.

Az alábbi pár sorban, 14 napon keresztül megosztjuk Önökkel a tapasztalatainkat, és pláne az esetlegesen elért eredményeket, de előtte nézzük meg a tudnivalókat.

A 14 napos Turbó diéta csomag ára első ránézésre borsosnak mondható, ugyanis a szett plusz egy shaker 25.300 Ft-ba kerül jelen pillanatban, bár az ár relatív mondható csak borsosnak, mert azt nem tudhatjuk kinek ér meg mondjuk 10 kg fogyás ennyit. Ha minden igaz, nekünk megérte, így kipróbáltuk és a véleményünket is elmondjuk róla.

A diéta alanya:

kor: 35 év
magasság: 174 cm
súly: 120 kg

Bevezető: A felhasználási útmutató értelmében férfiaknak napi 3-4 adag fogyasztása van előírva. A Turbó diéta por dobozában megtalálható mérőkanál segítségével ki kell mérni a shakerbe 4 adag port, melyet 3 dl tejhez, vagy vízhez kell hozzáadni és jól összerázni. A diéta alatt mi a vaníliás készítményt próbáltuk ki, melynek íze kellemesnek mondható véleményünk szerint.A vízzel kevert készítmény íze messze alul maradt a tejjel készítetthez képest, így természetesen a megpróbáltatásaink további részében tejjel oldottuk fel a port és úgy fogyasztottuk.

Mivel a fogyókúrák sikerességéhez több tényező is közrejátszik, így mindenkinek megígérem, hogy az előttem álló 14 nap alatt csak és kizárólag az előírt adagolás szerint a készítményt fogom fogyasztani, illetve lehetséges, hogy megpróbálom mellé a házilag elkészíthető zöldségleves lé ivását is, ezen kívül munka után napi minimum fél órát mozogni is fogok, hogy a teszt teljes mértékben az előírásoknak megfelelően mehessen végbe.

1.nap - Túl vagyok az első adag elfogyasztásán, érdekes módon éhségérzet nem érezhető még, csupán a szájszárazság érzése az egyetlen negatívum amit eddig elmondhatok. A készítmény elfogyasztása után, ahogyan azt már az előbb is említettem nem érzek különösebb éhséget. Időközben sikerült elfogyasztani a további 2 adagot is különösebb probléma vagy megpróbáltatások nélkül.

2.nap - A második nap is elindult a szájszárazság érzése ugyanúgy megmaradt a folyadék bevitel mennyiségétől függetlenül.

3.nap - A harmadik nap a 14 napos Turbó diéta programban egy kicsit nehéz volt, ugyanis a turmixok fogyasztása mellett éhségérzet is tapasztalható. Ez lehet ugyan a megszokás okozta tünet is, de ez a nap egy kicsit nehezebb mint az eddigi kettő volt. A szájszárazság érzésén kicsit javít a zöldségleves lé időközönkénti fogyasztása.

4.5.6.-nap - Lényegében semmi változás nincs az előző napokhoz képest, csupán a rágás érzése és a különféle ételek elfogyasztása az ami már eléggé hiányzik.

7.8.9.-nap - Már nagyon hiányzik az igazi ételek fogyasztása - gondolom ez az agyi aktivitás része - viszont a tényleges éhségérzet lényegesen csökkent, így elmondhatom, hogy elvagyok csupán az ital fogyasztásával is.

10.11.12.13.14. nap - Sikerült a programot befejezni, lassan ugyan de szoktatom magam vissza a "normális" étkezéshez. Megmondom őszintén, hogy már egy pirítós elfogyasztása is bearanyozza a napomat. Mérlegre állva 9 kg fogyás dokumentálható, így azt gondolom ez egy elfogadható és sikeresnek is mondható diétás program.


Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás