1 logoA Bábolna Élelmiszeripari Kft. összesen 577 millió forintból fejlesztett húsipari termékeket. A projekthez az Új Széchenyi Terv keretében 259,5 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást kapott a társaság. A fejlesztés célja volt a csontos csirke- és sertéshúsok előkészítése, pácolása, panírozása és készre sütése oly módon, hogy az így elkészült, mélyhűtött termékeket rövid melegítés után rögtön fogyasztani lehessen.

A projektben a szakemberek megfelelő adalékanyagokat választottak ki és teszteltek le, pácolási és panírozási technológiát fejlesztettek ki. A többlépcsős sütési technológiának köszönhetően a kifejlesztett termékeket készre sütve vásárolhatja meg a fogyasztó.

A cég kiemelten figyelt arra is, hogy a lehető legkevesebb mesterséges adalékot tartalmazzanak a termékek.  A beruházás hét új munkahelyet teremtett Törökszentmiklóson, ahol jelenleg húsz embert alkalmaz a cég.


Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás