A Bábolna Élelmiszeripari Kft. összesen 577 millió forintból fejlesztett húsipari termékeket. A projekthez az Új Széchenyi Terv keretében 259,5 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást kapott a társaság. A fejlesztés célja volt a csontos csirke- és sertéshúsok előkészítése, pácolása, panírozása és készre sütése oly módon, hogy az így elkészült, mélyhűtött termékeket rövid melegítés után rögtön fogyasztani lehessen.
A projektben a szakemberek megfelelő adalékanyagokat választottak ki és teszteltek le, pácolási és panírozási technológiát fejlesztettek ki. A többlépcsős sütési technológiának köszönhetően a kifejlesztett termékeket készre sütve vásárolhatja meg a fogyasztó.
A cég kiemelten figyelt arra is, hogy a lehető legkevesebb mesterséges adalékot tartalmazzanak a termékek. A beruházás hét új munkahelyet teremtett Törökszentmiklóson, ahol jelenleg húsz embert alkalmaz a cég.
Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}
Új aktualitások
- Menekültek jönnek már Románia felől is - 30/06/2015 08:06
- Jövőre várható minimálbér és nyugdíj emelés? - 30/06/2015 07:28
- Megkezdődött az aratás: jó terméskilátások - 30/06/2015 07:03
- Idén is kevés sárgabarack termett - 28/06/2015 20:08
- Egységes csomagolás várható a dohánytermékekre - 28/06/2015 19:58
- Idén a cégek több számlát nyitottak, mint szüntettek - 28/06/2015 19:51
Régebbi aktualitások
- Szavazni lehet, hogy milyen illetékek legyenek eltörölve? - 26/06/2015 09:44
- Fellendülőben az albérletek és ingatlanok iránti kereslet - 26/06/2015 07:41
- Áfakapu bevezetése - Spóroljon Áfát! - 25/06/2015 13:01
- 2014-ben a népesség 35 százaléka élt szegénységben - 25/06/2015 11:39
- Támogatást kapnak a tanodák - 23/06/2015 21:10