Máris itt van az év második hónapja, kinek kinek más dolgok lesznek most fontosak, de az biztos, hogy mindannyian szívesen tájékozódunk arról, mire kell és érdemes nagyobb gondot fordítani ezekben a hetekben. Sokan már túl vagyunk az első téli náthán, de nem mindegy, hogy ismerjük-e például, melyek azok a veszélyek, amelyek még leselkedhetnek ránk és amelyeket könnyedén meg lehet előzni, ki lehet védeni, ha fel tudunk rá készülni. A februári havi horoszkóp sem fog senkinek csalódást okozni, mivel meg lehet belőle tudni csillagjegyek szerint, hogy várhatóan miként alakulnak pénzügyeink, párkapcsolataink és ez nagyon sokat segíthet abban, hogy hogyan is álljunk a dolgokhoz, hogyan közelítsük meg a problémákat. Remélhetőleg mindenkinek jó és szép napjai lesznek februárban és bízunk abban, hogy ezzel a horoszkóppal ehhez mi is hozzá tudunk adni valamicskét.

Kos (március 21 – április 20) - Az egyedülálló Kos számára február nem a párkapcsolatok időszaka lesz, amitől persze cseppet sem kell elkeseredni. Ismerkedj, menj minél többet társaságba, de arra számíts, hogy az igaziit nem ebben a hónapban fogod megtalálni, majd jön, amikor jönnie kell. A párban élő Kosnak sem lesz felhőtlen ez a hónap, talán inkább az jellemzi z érzelmi életedet, hogy kissé zavarossá válhatnak a dolgok. Úgy érzed, a párod igen kevés időt tud rád szánni és ettől kedvetlenné válsz. Persze nem az a megoldás, hogy magadban duzzogsz, inkább beszéljétek meg a dolgot és alakítsátok át az életeteket úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Pénzügyek terén viszont igen jó hetek jönnek a Kosoknak, ami remekül passzol ahhoz az elképzelésedhez, hogy olyan nagy terveket valósíthass meg, mint egy szép nagy utazás. Az egészséged az, amire most némileg több gondot kell fordítani, mert sokat dolgozol, jössz mész állandóan és ehhez a nagy energiafelhasználáshoz igen csak kell a test és a lélek folyamatos edzése és karbantartása.

Bika (április 21 – május 21) - Pompás hónapra számíthatnak a Bikák minden területen. Remekül alakul a párkapcsolatod akár már egy rég óta tartó szerelemről van szó, akár egy új kapcsolatról, ahol még az sem kizárt, hogy egy régi kedves személlyel újra összehoz a sors és ebből alakul ki egy hosszan tartó érzelmi kötődés. Az üzleti életben is most jó időszak vár rád, megfelelően tudod alakítani a pénzügyeket és igen jó haszonra tehetsz szert a hónap közepén, ha szemfüles és ügyes vagy. Nagyon jó időszak ez arra is, hogy akár elindíts egy új vállalkozást önállóan, vagy egy megfelelő társsal összefogva, csak ebben az esetben légy nagyon alapos az üzlettárs kiválasztásakor. A Bika jegyű emberek gyakran küszködnek reumás betegségekkel, de mivel jó karban vagy az állandó odafigyelésnek köszönhetően, ezért most ezekben a hetekben nem lesz problémád az egészségeddel sem, azonban, hogy ne is legyen, fordíts nagy figyelmet arra, hogy elegendő vitamint vegyél magadhoz.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Szerelmi kérdésekben az Ikrek nem lesznek egészen biztonságban február során, mert úgy tűnik, belebonyolódhatnak egy eléggé zűrös és komplikált kapcsolatba, ha nem vigyáznak. Annál is inkább érdemes egy ilyen új kapcsolatot alaposan átgondolnod, mert köztudottan olyan személyt néztél ki magadnak, aki körül elég nagy a zűrzavar és nem biztos, hogy a te kedvedért képes vagy akar az életvitelén változtatni.

A munkád során jobban kellene arra koncentrálni, hogy a rád bízott feladatokat önállóan oldd meg, hiszen nem lehet állandóan másokra támaszkodni, vagy másoktól várni a segítséget. Csak akkor jöhet el számodra is az anyagi biztonság, hogyha magad végzed el a feladatokat, ráadásul minél gyorsabban és alaposabban. A hónap folyamán ráadásul rengeteg remek ötleted támad, kreativitásod az egekben szárnyal, használd ezt ki és talán most lehetőséged lesz az előrelépésre. A sokféle megoldandó probléma közepette megtörténhet, hogy apróbb egészségügyi gondjaid támadnak, így például küzdhetsz némi gyomorfájással, vagy gyomorégéssel. Ne kezdj házi orvoslásba, jobban jársz, ha elmész az orvoshoz és ha nem is kell magad gyógyszerekkel teletömni, de mindenképp kérj tanácsot, lehet, hogy elég az étkezési szokásaidon változtatni.

Rák (06.22 – 07.22) - Február hónap a Rákok számára egy izgalmas, de megoldandó feladatokban is dúskáló idő lesz. Párkapcsolatok terén, ha most keresed a nagy Ő-t, akkor légy nyitott, ismerkedj és ne csapj le az első adandó alkalomra, inkább adj magadnak lehetőséget arra, hogy a számodra leginkább megfelelő párt megtalálhasd. A stabil párkapcsolatban élő Rákokra kiváló napok köszöntenek ebben a hónapban, kapcsolatotok megerősödik és szép napokat töltötök együtt. Pénzügyeidben nagyobb változások nem lesznek mostanában, de talán egy kicsit lazíthatsz a nagy spórolás terén. Nem ütöd meg a főnyereményt, azonban a munkahelyeden igen szép külön díjazásra számíthatsz egy remekül megoldott feladat kapcsán. Ettől persze nem leszel dúsgazdag, de egy mozit, egy kirándulást most nyugodt szívvel megengedhetsz magadnak a  családdal együtt. A közérzeted kielégítő, sőt jó lesz februárban végig, az egészségeddel nincs semmi probléma, de ettől függetlenül ne hanyagold el sem a tested, sem a lelked ápolását.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Kellemes napok elébe néznek a párban és egyedül élő Oroszlánok egyaránt, érzelmi téren most kiteljesedhet az élet számotokra és aki most keresi a párját, az nagy szerencsére és talán egy életre szóló kapcsolatra számíthat. Február első hetében remek üzleti lehetőségek jönnek szembe veled, semmi esetre se szalaszd el ezeket, de persze arra nagyon vigyázz, hogy meggondolatlanul ne ugorj fejest semmilyen pénzügyi manőverbe. Ha körültekintő és ügyes leszel, akkor már a hónap közepére igen szép summához juthatsz és ez nem csak megelégedettséggel tölt el, de olyan dolgok megvalósítására is esélyt kapsz, melyekről eddig csak álmodozni mertél. Vigyázz, hogy csak becsületesen járj el minden üzleti ügyben, mert ha nem így teszel, akkor az egész végkimenetele több kárral járhat, mint haszonnal. Az egészségeddel jóval többet kellene törődnöd februárban, mert az állandó hajsza és az izgalmak eléggé megviselnek fizikailag és lelkileg is. Mint Oroszlán szülött, nem nagyon tudod korlátozni a bevállalt munka mennyiségét, ezen mindenképp változtatnod kell, mert ha lerobbansz egészségileg, akkor a munkából is kieshetsz, az pedig lelkileg is megviselne.

Szűz ( 08.24. -09.23.) - A Szűz jegyében születettekre nyugalmas és kedélyes, jó hangulatú hónap vár, szinte minden szempontból. Rég nem volt az életed ennyire kerek és kiegyensúlyozott érzelmi, egészségi és munkahelyi téren is. A munkahelyeden megbecsülnek, sorra bíznak meg új és felelősségteljes munkákkal, ennek a hónap végére meg is lesz a jutalma. Amire jobban kellene figyelned az, hogy a család mellett a barátokra is igyekezz kis időt szakítani, mert szükségetek van egymásra, legalább egy-két hetente érdemes összejönni, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat. Az egyedül élő Szűz februárban ne számítson fergeteges új szerelmi kapcsolatra, ez a hónap inkább arra lesz jó neked, hogy alaposan felkészülj egy új életre, a nagy találkozásra.

Ebben a hónapban nem csak a karrieredre építéséhez mozognak megfelelően a bolygók, de arra is remek esélyt kapsz, hogy végre aktívan ki tudd magad pihenni és az egyébként jó egészségedet még tovább tudd stabilizálni. Semmi esetre ne hagyd magad belehajszolni a folyamatos munkába, mert az állandó készenléttől, a kevés pihenéstől és a gyakori stresszes helyzetektől az immunrendszer könnyen meggyengül.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Romantika, szerelem, nagy érzelmi hullámok ezek jellemzik a Mérleg februári napjait. Csak légy óvatos, mert a szerelem első látásra valóban tarthat egy életen át, de igyekezz némileg megfontoltan dönteni, már amennyire ez egy szerelmes szívtől elvárható :) Ha a jelölt olyan kisugárzású és pár találkozás után is ugyan olyan nagy hatással van rád, hogy valóban őt tudod elképzelni életed párjának, akkor persze nincs min gondolkodni, bele kell vágni és átadni magad a boldog napoknak, heteknek, éveknek. A külsődre fordíts most több figyelmet, ez ugyanis nem csak a megfelelő partner keresésekor fontos, de nagy jelentősége lehet a munka kapcsán is. Amennyiben például új állást keresel, rengeteget jelent az első megjelenés során okozott benyomás, a kép, amit rólad alkotnak. Nem feltétlenül kell a legutolsó divat szerint öltözködni, de ha meg tudod tenni, akkor érdemes szolidan a ruhatáradat felfrissíteni, ráadásul ettől a hangulatod is felpörög.

Mérlegként sajnos hajlamos vagy a fejfájásra, ezért ha észleled magadon ezt, vagy ennek a betegségnek a jeleit, mindenképp azzal kezdd a gyógyulást, hogy kicsivel több időt szánsz saját magadra, amiből legalább napi egy órát a szabad levegőn töltesz. Ennél jobb gyógymód nem nagyon létezik, a gyógyszerhez való nyúlás pedig a legutolsó legyen a módszerek között.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Régóta nem köszöntött a Skorpiókra olyan szép és kellemes hónap, mint ez a február lesz. A napjaid tele lesznek kellemes és érzelmes fordulatokkal, gyengédséggel és kedves apró meglepetésekkel. Ezeket ráadásul nem csak te magad okozod most, hanem rád is várnak a partnered részéről igen kedves meglepetések. Engedd, hogy szeressenek, abból nem lehet baj és itt az ideje, hogy jóval nyitottabb légy, tanuld meg elfogadni a szeretetet. A Skorpióknak meg van az a jónak vagy rossznak mondható szokásuk, hogy szinte munkamániások, most februárban próbálj egy keveset lazítani a feszített tempón. Pénzügyek terén egyébként is jól állnak a dolgaid, nincs okod sem aggódni, sem agyondolgozni magad. Amire azonban figyelned kell, hogy a kiruccanások, programok alkalmával semmiképp ne ess át a ló túlsó oldalára, annyira ne ereszd el magad, hogy belebetegedj, vagy az egészséged bár milyen módon kárát látná. Mivel a te jegyedre jellemző, hogy gyakorta lépnek fel bőrbetegségek, kiütések, így erre fordíts különös gondot és ha ilyesmivel állsz szemben, semmi esetre ne kezd házi orvoslásba.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Nem ígérhetünk felhőtlen februárt a Nyilasoknak, nagyobb bajok, vagy problémák nem merülnek fel, de eléggé nehezen, vagy inkább akadozva mennek most a dolgaid. Mintha homokszem került volna a gépezetbe, valamiért minden napra jut egy kis idegeskedni valód, mert a dolgaid nem úgy alakulnak, ahogy azt elképzelted. Talán túlzottan magasra tetszed saját magaddal szemben a mércét – és lehet másokkal szemben is -, ezen érdemes lenne elgondolkodni. Ha így van, akkor csak megnehezíted a magad és szeretteid életét és ekkor nyugodtan üljetek le, beszéljétek át, hogy mik azok a pontok, ahol mindenképp lehetséges kicsit engedni. A Nyilasok párkapcsolatában egyébként nem lesznek különös problémák, a szilárd kapcsolatok még jobbá válhatnak, a friss szerelmek pedig szépen alakulhatnak.

Ami Nyilas létedre február során a legintenzívebben foglalkoztat, ez az anyagi javaid alakulása. Az viszont biztos, hogy most megéri a nagyobb energia befektetés, mert igen jó üzleteket köthetsz és ügyesen kezeled a megszerzett pénzt, így bátran bele is vághatsz a jónak ígérkező dolgokba. A pénzszerzési manővereid közepette azonban többet kell törődnöd ezekben a hetekben az egészségeddel, ezért is és a téli időszakban könnyen felmerülő vitaminhiányos állapot miatt is a megszokottnál jóval több vitaminra és vitamindús ételre van szükséged.

Bak (12.22. - 01.20.) - Szinte az összes Bak szülött februárban munkahelyi kérdésekkel van elfoglalva. Ez  nem jelent feltétlenül problémát, sőt sokak számára éppen remek lehetőségek adódnak az előrelépéshez, a kiugráshoz. Hagyd mégis, hogy e nagy elfoglaltság közepette az élet a magánjellegű kérdéseidet is megoldja, amennyiben egyedülálló Bak vagy, most remek esélyed van arra, hogy egy kedves, számodra fontosnak tűnő személlyel megismerkedj. Még nagyobb az esélyed most arra, hogy új barátokat szerezz és lássuk be, a jó barátokra legalább annyira szükség van, mint egy jó kapcsolatra. Azok a Bakok, akik tartós kapcsolatban vannak,  régóta nem tapasztalt harmonikus és kellemes napokat élnek meg februárban, ami persze a te jó hangulatodnak és alkalmazkodó képességednek is köszönhető. Kiváló alkalom ez a szép időszak arra, hogy a jövőt tervezgesd minden szempontból, így a pénzügyi kérdésekkel is foglalkozhatsz, amelyek eléggé kedvezően alakulnak. Az egészségedet nem fenyegeti veszély, fizikailag és lelkileg, szellemileg igen csak a toppon leszel egész februárban, de ez nem zárja ki azt, hogy folyamatosan megtámogasd a szervezetedet azokkal a vitaminokkal és minden jóval, amelyekkel ez az állapot hosszabb távon is fenntartható.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Remek előrejelzések láthatók egészségi, pénzügyi és szerelmi téren is a Vízöntők horoszkópjában. Az egyedül élőknek kiváló alkalmuk adódik többször is februárban, hogy ismerkedjenek, ennek meg is lesz az eredménye, a hónap közepén már nem leszel egyedül. A párban élő Vízöntők élete a megszokott mederben zajlik, nagy az összhang és teljes békességben, szeretetben zajlik az életed. Minden esetre akár párban, vagy egyedül élsz, az egész hónap folyamán figyelj arra, hogy mozdulj ki, fogadd el a baráti meghívásokat, hisz ezek nélkül nem teljes a te életed sem. Igen kedvező jelek mutatkoznak az üzleti és pénzügyi életed terén is, amibe most belefogsz, az mind jól fog elsülni és kamatozó, jól fizető ügyletekbe nyúlsz bele. Az egészségedet nem fenyegeti veszély, mégis légy résen és figyelj, vigyázz magadra, nem is a betegségektől kell tartani, inkább arra ügyelj, hogy ne érjen semmiféle baleset.

Halak (02.20 – 03.20) - Halak létedre, ha van egy rég óta húzódó lezáratlan kapcsolatod, akkor ennek most mindenképp pontot kell tenned a végére. Akár egyedül vagy, akár már egy újabb kapcsolatban, az ilyen helyzetek megmérgezik a jelent és nyilván te már továbbléptél, így lépj ki az olyan helyzetekből, amelyek csak visszahúznak és akadályozzák a boldogságodat, boldogulásodat. Általában a Halak nagyon szép hónappal számolhatnak februárban, a kapcsolatban élők teljes harmóniában és szeretetben élik meg e napokat. Most olyan jó hangulatban és remek passzban leszel, hogy végre magad is teljesen képes vagy megnyílni és egyre több szeretetet árasztani párod felé, aki ezért nagyon hálás lesz.

Most is rengeteget dolgozol, mint általában, de nagyobb változások nem várhatók e téren, a lényeg, arra törekedj ebben a hónapban is, hogy szilárd talaj legyen a lábad alatt, mert számodra különösen fontos, hogy biztonságban érezd magad anyagilag is. Úgy tűnik, már túl vagy egy kisebb téli betegségen, de mivel eléggé felfokozott és strapás életet élsz, így neked folyamatosan oda kell figyelned a helyes táplálkozásra és arra, hogy kellően ki tudd magad pihenni, csak így leszel képes most ebben a hónapban is a maximumot kihozni magadból a nélkül, hogy lebetegednél, vagy elfáradnál.

  
Ezt már olvasta?Bezárás