Lassan eljön a nyár utolsó hónapja, sokan túl vannak már az idei nyaraláson, de vannak bőven, akiknek még hátra van a nagy utazás, pihenés. Érdemes tehát most is előre tekinteni kicsit, kinek, melyik csillagjegynek mit hoz a 2016. augusztus hónap, mit várhatunk a horoszkópunk szerint. Remek lehetőség tehát, ha elolvassa ezt a csillagjegyek szerinti előrevetítést, mert ennek tudatában az élet minden terén jól fel tud készülni arra, milyen különös eseményekre kell számítani az augusztusi hetekben.


Kos (március 21 – április 20)
A Kos szülöttek java része még nem vette ki az idei szabadságát, most augusztusban már ne nagyon húzd és halogasd tovább, mert eleget dolgoztál az idei évben, fel kell most már kicsit töltődni. Hozd meg a döntést, persze a családdal együtt, hogy hová menjetek nyaralni és minél rövidebb időn belül hozd tető alá ezt. A Kosnak ez a hónap, főként augusztus második hete nagyon sok szépet és jót ígér, ezért sem szabad kihagyni, hogy a jó szériát arra használd, amikor újból teleszívhatod magad kellemes energiákkal. Ha egyedülálló Kos vagy, akkor az augusztus kiváló lehetőségeket tartogat számodra, nagy eséllyel találkozol valakivel, akivel nem csak pér szép napot töltesz el, de lehet, egy életre szóló kapcsolat alakul ki.

Bika (április 21 – május 21)
Augusztus elején a Bika jegyben születetteket utolérheti néhány kellemetlen helyzet, amit nem tudnak majd csípőből megoldani. Figyelj arra, hogy ne menj bele felesleges vitákba, mert azok csak arra jók, hogy felemésszék az energiádat. Mivel Bika lévén különlegesen nagy türelemmel és empátiával viseltetsz az emberek iránt, így a problémákat a legjobb módon fogod most is megoldani, sőt lesed, hogy másoknak miként tudsz segíteni. Tulajdonképpen az egész augusztus hónap kellemesen és nyugalmasan telik, a hónap közepén vigyázz arra, hogy ne dönts bizonyos esetekben forrófejűen és a kelleténél gyorsabban, valamint azt is tartsd szem előtt, hogy másokkal a kellő hangnemet üsd meg. Ebben a hónapban legalább a hét végéket töltsd aktív pihenéssel, így mire beköszönt az ősz, lesz elég tartalék energiád.

Ikrek (05.22 – 06.21)
Az Ikreknek elég változatos hónapjuk lesz augusztusban, lesz benn jó és kevésbé jó, de a mérleg inkább a kellemes események felé hajlik majd el. Amit meg kell oldanod, az egy régóta halogatott, valószínűleg le nem zárt ügy, ami lehet akár üzleti, akár személyes dolog. Minden esetre szánd el magad, mert a rétestésztaként nyújtott ügyek nyomasztóak és elrontják a hangulatodat. ahhoz, hogy tovább tudj lépni, mindenképp meg kell oldanod a kétes helyzetet. A sokat bíró Ikreknek sem véges a fizikai képessége, ezért tanuld meg úgy beosztani az idődet és energiádat, hogy mindenre maradjon. Nyugodtan válogasd ki a fontos teendőket és bőven iktass be az életedbe olyan programokat, melyek során el tudsz lazulni és ki tudsz kapcsolódni. Végül is augusztus végén, ha visszatekintesz, azt fogod érezni, hogy hasznosan, kellemesen és értékesen teltek ezek a hetek.

Rák (06.22 – 07.22)
A Ráknak igazán kiválóan alakul a nyár utolsó hava, a hangulatod remek lesz és ez átterjed a környezetedre is. Mindenki különösen keresi a társaságodat ezekben a hetekben, mert a jókedved ragadós és a pozitív kisugárzásod remekül hat a többiekre. A munkádban szintén remekül mennek a dolgok, sokat dolgozol, de ez most egyáltalán nem lesz kimerítő a számodra. A magánéleted szinte szárnyal, a párkapcsolatodban a dolgok a lehető legnagyobb rendben mennek. Aki közületek épp egyedül van és keresi a párját, az ezekben a hetekben egészen biztos, hogy rá is akad. Bármilyen apró gondod akad a hónap során, arra szinte azonnal megtalálod a megoldást és ami még megnyugtató lehet számodra, hogy mindenhonnan szívesen jön a segítség is.

Oroszlán (07.23 – 08.23)
Szinte simogatja a nyár az Oroszlánok lelkét, ennek legfőbb oka, hogy a Nap épp az Oroszlán jegyében jár. Élvezd, hogy ilyen remekül állnak számodra a csillagok, nyílj ki a világ felé és kezd el megvalósítani az eddig csak dédelgetett álmaidat, mert most remek alkalmak adódnak, hogy a terveidet véghez vidd. Egész hónapban tombol majd benned a kreativitás, jobbnál jobb ötletekkel állsz elő a munkahelyeden, ezzel igen nagy lépéseket tehetsz előre. Olyan ajtók nyílnak ki előtted, amely alkalmakat, ha ügyesen használsz fel, akkor egész jövődet megalapozhatod. A jó irányba történő változások a pénzügyeidet is pozitívan érintik, még azt tudom tanácsolni, hogy ha valami nagyobb üzleti dobásra készülsz, azt is erre a hónapra időzítsd.

Szűz (08.24 – 09.23)
Kicsit bonyolultan kezdődik a Szűz számára az augusztusi hónap, a dolgok némileg úgy tűnik összekuszálódtak, főként az érzelmi életedet illetően. Ettől eléggé szorongósak lesznek a hónap elején a napjaid, de ha idejében észbe kapsz és alaposan, higgadtan átgondolod, hogy mik azok a lényeges pontok, melyekben rendet kell tenned, akkor augusztus második hetére már teljesen tisztán érezni és tudni fogod, hogy mit kell tenned. Be kell látnod, hogy te is tévedhetsz, így nem árt magadnak rávilágítani azokra a dolgokra, melyekben feltétlenül változtatnod szükséges a magad érdekében is. Engedj a konokságodból és akkor a párod és a környezeted egyaránt sokkal szívesebben fog támogatni az elképzeléseidben. Amennyiben van rá lehetőséged, Augusztus utolsó hetére iktass be még egy kis szabadságot, pihenést, hogy magad mögött hagyd a gondokat és legyen módod feltölteni magad új energiákkal a következő hónapokra.

Mérleg (09.24 – 10.23)
Ritka jó alkalma nyílik a Mérlegnek Augusztus során arra, hogy a régóta megvalósításra váró terveit végre elővehesse, és csak ezzel foglalkozhasson most. akár hány éves is vagy, nincs olyan helyzet, hogy az álmaidat ne valósíthasd meg, ha meg van hozzá az elhatározás és minden más körülmény is megfelelő. Eljött az idő, hogy megrázd kicsit magad és akár egy új szakmát is kitanulj, vagy tovább képezd magad. Kiváló állapotban vagy ebben a hónapban fizikailag és szellemileg is, így nagy sikereket könyvelhetsz el ebben az időszakban, ha jól élsz a lehetőségeiddel. A sikereid anyagilag is nagyot lendíthetnek rajtad, egyedül  arra kell most vigyáznod, hogy ne légy makacs és talán rugalmatlan, mert azzal saját magadat hátráltathatod.

Skorpió (10.24. - 11.22.)
Fáradtan és kicsit fásultan indul a hónap a Skorpió jegyben születetteknek, annyi munkával vagy elhavazva, hogy nem is nagyon tudod, merre indulj. A teendőidet próbáld meg szortírozni, állíts fel egy fontossági sorrendet és higgadj le, ha pedig a teendők elvégzéséhez segítségre szorulsz, akkor ne tétovázz, keresd meg a megfelelő embert. Augusztusban még azzal a ténnyel is szembe kell nézned, hogy magánéletedet is rendbe kell tenni, be kell látnod, hogy attól, mert nem foglalkozol egy problémával, az még van és megnehezíti a napjaidat. Meríts erőt és először is beszéld meg a másik féllel, hogy mi a mindkettőtök számára legjobb megoldás, majd ennek tükrében folytasd és építs tovább akár a közös jövőt, akár a saját életedet. Tudjuk, hogy a Skorpió nem adja fel, és te is tapasztalni fogod, hogy a hónap második felére fellélegzel, mert a rég halogatott dolgokat képes leszel megoldani, így a nyár végére ismét jól és olajozottan mennek majd a dolgok, ahogy azt te saját magadtól is elvárod.

Nyilas (11.23. - 12.21.)
Nyilasként már hetek óta érzed, hogy valami lóg a levegőben, még azt eddig nem tudtad, hogy kellemes vagy meglepő dolgok történnek-e veled, de most ebben a hónapban már az elején ki fog ez derülni. Nagyon fontos, hogy nyitottan és felkészülten várd az eseményeket és hagyd a dolgokat megtörténni. Amennyiben lehetséges, tedd magad pár napra szabaddá, hogy ki tudd pihenni a júliusi sok munkát és azért is, hogy a váratlan eseményekre kellően felkészülhess, amikor is ha jó dolgok történnek, azoknak megfelelő körülmények között örülhess és évezhesd, hogy szép az élet. A következő hetekben rendkívül jó irányba terelheted a karrieredet is, nagy valószínűséggel olyan ajánlatokat és lehetőségeket kapsz, melyekkel egyre előrébb léphetsz. Igyekezz megoldani, hogy semmit ne kelljen elnapolnod, mert nem tudhatod, mi az, amiből a legjobban tudsz profitálni.

Bak (12.22. - 01.20.
A Bak a nyár eddigi részében szinte megállás nélkül dolgozott, most itt lenne az ideje egy kis lazításnak. Tanuld meg, hogy nem áll meg az élet nélküled, ha pár napra kivonod magad a forgalomból, sokkal rosszabbul járhatsz te is és környezeted is, ha augusztus végére teljesen kimerülsz. Intézd úgy, hogy akár egyedül vagy, akár családod van, legyen most pár nap legalább, amit ha nem is utazással, de aktívan töltött pihenéssel ütsz el, mert kell neked is az újratöltődés, hisz az energiakészleted neked sem kimeríthetetlen. Szerencsére mint Bak szülöttnek, bőven vannak azért rejtett energiatartalékaid, ezért ha sikerül kis időt legalább pihenéssel töltened és kikapcsolódnod, akkor újult erővel mehetsz tovább a megszokott utadon nem csak a hónap hátralévő részében, de egészen az év végéig.

Vízöntő (01.21 – 02.19)
A Vízöntők nagyon mozgalmas hónap elébe néznek, tele lesznek a hetek meglepetésekkel számodra. Sorban tárulnak eléd olyan lehetőségek, amelyekről már hosszú ideje ábrándozol, mint például egy új izgalmas munka, egy új dolog, szakma kitanulásának lehetősége. Amennyiben ügyes leszel és jól élsz az adódó alkalmakkal, lehetőségekkel, nagy sikerélményekben lesz részed augusztusban több esetben is, amitől remek hangulatba kerülsz és egyenesen kiegyensúlyozottá válsz. Hogy az élmény még nagyobb legyen, a vállalt feladatokat igyekezz saját magad megoldani külső segítség nélkül mert ettől az önbizalmad is tovább erősödik és biztonságban fogod magad érezni.

Halak (02.20 – 03.20)
A Halak szülöttek sem fognak Augusztus egész időtartama alatt unatkozni, szinte minden napra jut valami érdekes és változatos esemény, de ezek mind jó hatással lesznek rád. Igaz, hogy munkával bőven el leszel látva a hetekben, és olyan is lesz köztük, amit ha már fáradtnak is érzed magad, nem lehet halogatni. Állj két lábbal a földön, mérd fel az elvégzendő feladatokat és az erődet, oszd be szépen sorban a teendőket és ne kapkodj, így időben végig tudod csinálni, mindazt amit kell. Te magad is igényled, hogy legyen minden napnak értelme és értéke, így semmi akadály nem lesz előtted. Most főleg Augusztus első két hetében az fog hajtani, hogy minden eszközzel az életedet szebbé és jobbá formáld, ez hatalmas energiákat mozgat meg és a hónap második felében csak élvezned kell az elért eredmények okozta sikert.

  
Ezt már olvasta?Bezárás