havi horoszkopNagy sikere van a heti horoszkópunknak, így biztosak vagyunk benne, hogy a havi előrejelzéseket is érdeklődve olvassa minden csillagjegy szülötte. Egyáltalán nem mindegy, hogy a bolygók mozgása mit jövendöl, és persze nem mindegy, hogy kellő időben fel tudunk-e készülni a netán nem várt eseményekre. A szeptember havi horoszkópból mindenki megtudhatja, hogy mit ígérnek a csillagok számára és szerettei számára a hónap során egészség, pénz, boldogság, munka terén. Ez azért is igen hasznos, mert ennek tudatában némileg irányítani tudjuk életünket, hiszen amikor ismert, hogy valami nem szokványos dolog is történhet velünk, akkor azt idejében kezelni tudjuk.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosok jól veszik a nyár végével járó átállást, eléggé kipihenték magukat, így az egészségük terén semmiféle különösebb megterhelést nem jelent majd az ősz beköszöntése. Ennek köszönhetően a munkád is kiválóan megy, tele vagy kiváló és hasznosítható ötletekkel, ez akár még az előrelépésedet is segítheti. Hála istennek a szellemileg és érzelmileg is a topon vagy, úgy hogy bár milyen nagyobb terveket szövögetsz már régebben, azok megvalósításába ebben a hónapban bátran belevághatsz. A környezetedre is nagyon jó hatással van, hogy ilyen remek szériában talál a szeptember, ezért most a hetekben egyre másra előfordulhat, hogy akár a munkatársaid, akár a családod köréből többen kérnek tőled tanácsot, segítséget. Mivel Kos lévén köztudottan empatikus személy vagy, így most is készségesen melléjük állsz és  ettől a te közérzeted is kellemesebbé válik.

Bika (április 21 – május 21) - Ráfér ebben a hónapban a Bikákra egy kis lazítás, pihenés, mert a nyár utolsó heteiben nagyon sok munkájuk volt. Ha most a szeptemberi programjaidat, teendőidet ügyesen képes vagy megszervezni és beosztani, akkor némileg utolérheted magad és a hónap közepére már minden a régi kerékvágásba kerülhet vissza. Figyelj arra, hogy próbálj egyensúlyt teremteni a munka és a szabadidős programok között, szánj jóval több időt legalább a hét végeken a családodra és persze a barátokra is. Ebben a hónapban az eddiginél többet törődj a tested és szellemed edzésével, mert jön az ősz, szükséged lesz tartalékokra is. A legfontosabb, hogy elég sokszor lesz e hónapsorán szükséged önmagad fegyelmezésére, arra hogy önuralmat gyakorolj, mert épp a fáradtságod miatt elég sokszor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor vita alakulhat ki. Ez talán leginkább a pároddal, netán a gyermekeiddel kapcsolatban merülhet fel, de jusson eszedbe minden ilyen alkalommal, hogy ők mindannyian csak a javadat akarják, féltenek.
{fcomment}
Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek jegyében születtél? Na akkor számodra pompásan kezdődik az első őszi hónap, mert a hangulatod még mindig nyári, fényes jókedved van és minden klappol az életedben. Számíts rá, hogy ez az állapot szinte egész ősszel jellemző lesz, de leginkább szeptemberben várnak rád kellemes meglepetések, az életed majdnem mindegyik részében. Ezeket várd kíváncsian és izgalommal, mert csupa jó dolog lesz, ami fordulatot jelenthet az életedben. Ezekben a hetekben a párban élő Ikrek nyugalmasan és vidáman élik életüket párjukkal, családjukkal, akik pedig most még egyedül élnek, ők nagyon nagy eséllyel megtalálják az igazit szeptember második hete táján. Igaz, hogy remek egészségnek örvendsz, de azért ne felejtsd el, hogy a testnek és a szellemnek folyamatosan meg kell adni, ami jár, ezért bőven és rendszeresen fogyassz egészséges gyümölcsöket és zöldségeket, hogy az ősz beálltával egyre fogyó friss vitaminok miatt ne csökkenjen frissességed. Remek időszaknak mutatkozik ez hónap arra, hogy az eddig halogatott üzleti ügyeidben most már lépjél és nyugodtan hozzál pénzügyi döntéseket, mert most erre igen alkalmas az idő.

Rák (06.22 – 07.22) - Amennyiben a Rák jegyébe tartozol, most szeptemberben arra kéne leginkább összpontosítanod, hogy a szerelmi, érzelmi életedet rendbe tedd. Aki már hosszan tartó párkapcsolatban él, arra ráfér, hogy némileg felrázza és felfrissítse ezt a kapcsolatot, aki pedig jelenleg egyedül van, az bátran nyisson a világ felé. Menj minél gyakrabban mostanában társaságba, így remek alkalmak adódhatnak az ismerkedésre. Ne várd azt, hogy téged szólítson le végre valaki, mert ha úgy érzed, hogy valakivel kölcsönös a vonzalom, akkor nincs mire várni. A hangulatod, egyáltalán az egész életszemléleted a hónap közepére teljesen megváltozik, végre meg fogod tanulni helyükön kezelni a dolgokat és rákapsz a pozitív gondolkodásra, ami nagyon hasznos lesz számodra. Még a hónap elején kicsit olyan leszel, mint a borongós ősz, de egy két hét és másképp látod a világot. A változás a munkádban is meg fog mutatkozni, sokkal könnyebben és gyorsabban tudod megoldani a rád bízott feladatokat. Szeptember vége felé még egy jó ajánlatot is kaphatsz, szerencsére ekkorra már igen jó formában leszel, így képes leszel eldönteni, hogy mi a jó neked.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlán jegyű személyeknek a hónap első napjaiban előfordulhat, hogy kellemetlen ügyei támadnak, ez lehet akár egy peres, vagy üzleti ügy, de úgy látni, hogy hamar megoldódik ez a kérdés, ráadásul nem fogsz veszteséget szenvedni. A lényeg, hogy legyen meg benned a hajlandóság a kompromisszumra és maradj meg a tisztességes üzleti keretek között. Amint ezen túljutsz, szeptember második hetében már sokkal jobban és nyugodtabbnak fogod érezni magad attól, hogy egy nagy tehertől megszabadultál. Ennek a párod legalább annyira örül majd, mint te magad, mert sokkal türelmesebb leszel vele, aminek épp itt az ideje, hiszen ő mindenben támogatott téged és ez ezután sem lesz nyilván másképp. Ha a nyár rövid volt arra, hogy megfelelően kipihenjétek magatokat, akkor ebben a hónapban igyekezz legalább egy pár napos kiruccanásra időt keríteni, mert erre nagy szükségetek lesz mielőtt beáll az ősz és jönnek a szürke, fárasztó hétköznapok. Szellemi és fizikai erőnléteddel nincs és nem is lesz semmi probléma, de azért nem szabad megfeledkezned arról neked sem, hogy minden nap tegyél valamit ennek megőrzése érdekében. Sokat tartózkodj friss levegőn, és ha van rá módod, akkor valami sporttal fűszerezd meg a napokat legalább hetente kétszer.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz számára szinte kötelezővé kellene tenni szeptember hónapra, hogy csupa olyan dologgal foglalja el magát, ami kikapcsolja, jókedvre deríti és ettől a hangulata egyre jobb lesz. Tulajdonképpen az egész hónapsorán nem lesz semmi kirívó esemény, ami elvehetné ezt a jókedvedet, kiegyensúlyozottnak és boldognak fogod érezni magad. Amivel többet kellene törődnöd, az a kapcsolataid ápolása, főként a baráti kör, amire most itt gondolok. Ritkán és kevés időt tudtál az elmúlt hónapokban a barátaiddal tölteni elsősorban a sok munka miatt, de vonatkozik ez a bővebb családi körre is. Fogadd el a sorra érkező meghívásokat, mindenhol szívesen látnak, így sok örömben lehet részed e téren szeptemberben. Ezekben a hetekben a megszokottnál jobban figyelj anyagi helyzeted alakulására, vigyázz, hogy a nagy jövés -menésben ne lépd túl a megszabott keretedet, mert nehéz lesz pótolnod és főleg ne a fontos kiadások rovására költekezz, mert az még kellemetlen helyzetbe is sodorhat.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg jegyben születettek szinte az egész nyarat végigdolgozták, rosszul jött ki a lépés, nem sok idő maradt arra, hogy regenerálódjatok, így szeptemberre kéne időzíteni, ha lehet egy kis aktív pihenést, hogy kellően tudjatok az őszbe belemenni. Igyekezz lazítani a hónap első hetében, amennyiben persze meg tudod magadnak engedni, talán az lenne a legjobb, ha a főnököddel és a családoddal egyeztetve felállítanál erre a hónapra egy tervet, Talán így sikerülhet mindenre időt szakítani. ne engedd, hogy felboruljon az egyensúly, mert a pihenésre és regenerálódásra legalább akkora szükség van, mint a munkára. Ha esetleg nem fér bele ebbe a hónapba egy pár napos utazás, pihenés, akkor legalább arra jusson idő, hogy naponta találj valami olyan kikapcsolódást, mint a séta, az úszás, ami eléggé feltölt energiával. A hónap közepére már egész jól alakulhat e terved megvalósítása, így a környezeted is tapasztalni fogja, hogy visszanyerted a magabiztosságodat, a lelki és testi egyensúlyodat, ezért szívesen töltik veled a szabadidőt, még ha kevés is kicsit. Figyelj arra, hogy a könnyen jött pénz könnyen megy, ha most ezekben a hetekben olyan bevételhez jutsz, melyre nem számítottál, inkább egy részét legalább tedd félre, mert nem tudhatod, hogy alakul az év többi hónapja, lehetnek olyan váratlan kiadásaid, amelyek ez a talált pénz éppen fedez majd.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Elég harapós hangulatban köszönt a szeptember hónap a Skorpiókra. Talán magad sem tudod egy j darabig, hogy mi az oka a borúlátásodnak, mitől vagy különösen türelmetlen és ingerlékeny. Arra tippelek, hogy a zöldszemű szörny avatkozik az életedbe, pedig ha alaposan körüljárod a dolgokat, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nincs a féltékenységre. Nagyon óvatosan bánj ezzel, mert ha ok nélkül megbántod, sőt esetleg megvádolod a párodat, az nagyon rosszul is elsülhet. Igyekezz kibeszélni a kétségeidet, és ne felejtsd el azt, hogy a párod egész életed során mindig melletted állt, mindenben számíthattál és számíthatsz rá, így meg kell adnod az esélyt, hogy tisztázódhassanak kettőtök között a vitás kérdések. Mindenki látja, hogy megállás nélkül dolgozol, de ennek sem a családod, sem a baráti környezeted nem láthatja kárát, hiszen nem ők tehetnek arról, hogy tele vagy munkával. Sőt, minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb szükséged van rájuk. Figyelj kicsit most az átlagosnál jobban az egészségedre, bár különösebb veszély nem fenyeget, de légy előrelátó és óvatos, mert a sok feladat bevállalása mellett több energiára lesz szükséged. Szeptembertől kezdj még egészségesebben élni mint eddig, ezt főként a vitamindús étkezéssel és a rendszeres testmozgással tudod megvalósítani.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Csendes nyugalomban és békességben kezdődik a Nyilasok számára a szeptemberi hónap és nagy valószínűséggel ez lesz jellemző mind a négy héten át. nem kell nagyobb változásokra, vagy meglepetésekre számítanod, de ez nem jelenti azt, hogy a hónap unalmasan telik majd. dó gondok felmerülhetnek, talán Apróbb megoldandó dolgok felmerülhetnek, ezek is elsősorban családi körben értendők. Ha vannak gyermekeid, akkor már meg is találtuk erre a kérdésre a választ, hiszen az iskolakezdés mindig egy kibillentős helyzet a nyári kellemes pihentető időszakból nem csak a gyerekek, de a szülők számára is. A munkahelyeden nem lesznek kirívó események, de itt is előfordulhat némi változás, ám ez neked pozitív fordulatot hozhat, akár egy előléptetéssel is számolhatsz. Amennyiben elbizonytalanodnál, hogy alkalmas vagy-e az új feladatra, beszéld meg először is pároddal, a családoddal, gondolt át, milyen érvek szólnak ellene és mellette. A végső döntést neked kell meghozni, de ha jól átgondolod, biztosan a helyes utat választod. Mivel Nyilas létedre időnként túl körülményes tudsz lenni és ez sokszor megnehezíti a döntéseidet, egy jó módszert ajánlok a teljes kikapcsolódásra és kikapcsolásra, mégpedig a meditálást. Ilyenkor olyan szinten ki tudod zárni a külvilágot, hogy képes leszel csakis arra az egy megoldandó problémára koncentrálni, ami épp foglalkoztat és ekkor sokkal nagyobb eséllyel tudod meghozni a legjobb döntésedet.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok szerencsére úgy tűnik, hogy megtalálták a nyáron az egyensúlyt végre a munka és a pihenés között, nagyon rád fért, hogy végre magadra is tudtál kellő időt fordítani. Mivel ez igen jól sikerült, az ősz első hónapjától sincs semmi félnivalód, rengeteg munkád van, amibe bele is veted magad a tőled megszokott nagy elánnal. Minden esetre hasznos lenne, ha tervet készítenél erre a hónapra, mert nem kell, hogy szeptember végére megint elfogyjon az erőd, hisz akkor kárba vész a nyári feltöltődés. Takarékoskodj az energiáiddal, amit leginkább úgy tudsz megtenni, hogy a napi munka mellé szorítasz időt mindig egy kis lazításra is. Remek időszak lehet a Bakok számára a szeptember arra, hogy új dolgokat tanuljanak meg, akár egy új szakma tanulásába is belefoghatsz most nyugodt szívvel, mert friss és fogékony leszel. Előfordulhat, hogy a környezetedben felbukkan egy irigyed, aki nehezen viseli, hogy az életed minden területe rendben van, igyekezz a tőled elvárható diplomatikus módon megoldani ezt a problémát, és vázold fel az illetőnek, hogy az életben mindenki egyelő esélyekkel indul, számára ugyan úgy adottak a lehetőségek, csak élni kell velük és lépni kell. A családodban békesség és szeretet uralkodik, ez főleg neked köszönhető és a mostani kiegyensúlyozottságodnak.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A szeptember elég nagy változásokat ígér a Vízöntőknek, elsőként a párkapcsolat terén következhetnek be kisebb nagyobb átalakulások. Ha szingliként éltél eddig, akkor ez a hónap hozhat örömteli meglepetéseket, mert most jó formában vagy és nyitott, képes egy új kapcsolatra. A párban élő Vízöntők számoljanak egy kis érzelmi felfordulással, amit persze ügyesen meg fognak oldani úgy, hogy az nekik jó legyen. Időnként megtörténik, hogy egy kapcsolatot át kell gondolni, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy a legapróbb probléma esetén ennek véget kell vetni, Mindannyian követünk el hibákat, és amikor valami nem tetszik, mindig az legyen az első gondolatod, hogy fordított helyzetben a párod hogy kezeli e kérdést. Ami a munkádat illeti, nem lesz okod panaszra, szépen el leszel látva vele, ezért gondolj előre arra, hogy az ősz beköszöntével saját magaddal némileg többet törődj, táplálkozz megfelelően, hogy az energia tartalékaid ne csökkenjenek. A szeptemberi hétvégeken még biztosan lesz alkalmad arra is, hogy sokat tartózkodj a szabadban, nagy séták és kirándulások, amikkel megfelelő módon szinten tudod tartani magad, sőt ebben a családod is partner lehet.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halakra szeptemberben igen szép napok köszöntenek, az érzelmi életük szinte irigylésre méltóan alakul. Szerencsés embernek mondhatod magad, mert a párod a tenyerén hordoz, minden kívánságodat lesi, persze nyilván ki is érdemelted ezt a kedves törődést. Minden esetre legyen számodra fontos, hogy viszonozd is, hiszen egy jó kapcsolat nem lehet egyoldalú. Ennek köszönhetően a hangulatod remek, szinte szárnyalsz egész hónapban, könnyedén veszel és megugrasz minden akadályt. Aki a Halak közül párválasztás előtt áll, az most minden bizonnyal olyan kapcsolatba kezdhet, amely tartós és nagyon boldog lesz. Az ismerkedés számodra semmiféle kihívást nem jelent, mert a kommunikációs képességed most is a megszokott remek módon üzemel, csak jól válassz, ez a feladatod. A hónap harmadik hetében adódhat egy kisebb kellemetlenséged, mégpedig egy régi családi ügynek kell a végére pontot tenni. Ne halogasd tovább a találkozást és a beszélgetést, mert minél tovább húzódik az ügy, annál kellemetlenebb és nehezebben megoldható lesz. Sajnos a hasonló dolgokon is túl kell esni, de meg van rá az esély, hogy végül békés módon fogjátok lezárni ezt az ügyet. A Halaknak semmi panaszuk nem lesz szeptemberben sem az egészségükre, fizikailag és szellemileg is nagyon jó passzban leszel, csak arra figyelj oda, hogy folyamatosan tartsd is fenn ezt a remek állapotot.

  
Ezt már olvasta?Bezárás